FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE OSTATNIE KOMENTARZE NOWY TEMAT
AUTOR DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Anna Lyncz Koszt otwarcia restauracji, remont i urządzenie...?
Sugeruje skorzystać z serwisu www.remontomat.pl który automatycznie wyceni koszty remontu w stosunku do potrzeb, metrażu i materiałów można tam również znaleźć firmy które przyjęłyby zlecenie. [..]
2013-08-29 11:25:56 25
Oszukany Ostrzeżenie przed OSZUSTEM
Przestrzegam przed firmą gastromex.Ten Pan jest OSZUSTEM.Firma jego nazywa się BUDMAR.Na pieczątce jest adres do Białaczowa, ale poczta stamtąd powraca z adnotacją, że adresat się wyprowadził.Ponoć teraz mieszka w Radomiu.Jeździ po całym kraju, zbiera zaliczki wynoszące 50% wartości umowy i ...i to [..]
2013-08-29 09:49:01 36
melcia6 Potrzebna gastronomia do obsługi imprezy - Sosnowiec
Potrzeban gastronomia do obsługi imprezy plenerowej w dniu 01.09.2013r. w Sosnowcu. Zakres obsługi: grile, fast-foody, lody, gofry, wata, popcorn. Pilny kontakt telefoniczny: 512-297-127 [..]
2013-08-28 23:46:30 3
F&B Group Szkolenie Manager Gastronomi Warszawa
Witam, Mam zamiar zapisać się na szkolenie Manager Gastronomii w przyszłym tygodniu w Warszawie - do tego żeby kurs się odbył brakuje 3 osób. Organizuje je Ogólnopolska Szkoła Barmanów - promocyjna cena 990,- Mnie tą firmę poleciła koleżanka która była na tym szkoleniu i była bardzo bardzo zad [..]
2013-08-28 14:17:42 2
gastromex Założenie kawiarni od początku.
Pomagamy w przejsciu wszystkich formalności i służymy bezpłatnym doradztwem w odpowiedzi na Pana pytania. Proszę o kontakt z nami,  w rozmowie telefonicznej powiemy Panu odpowiedzi na pytania które Pana będą nurtowały w sprawie otwarcia kawiarni. Pomogliśmy tak koło 500 klientom w ciagu 8 lat działa [..]
2013-08-28 06:06:03 8
gastromex Początkująca w gastronomii
Jeśli chodzi o odpady, to zawsze podpisuje się umowę z firmą specjalistyczną od wywozów do odbioru śmieci z lokalu. w przypadku owadów stosować siatki zabezpieczające w oknach, w przypadku gryzoni stosować kontrolę  ich (wszystko z punktami zagrożeń), co się tyczy środków chemicznych, proszę o napis [..]
2013-08-28 05:44:34 3
natt09 Początkująca w gastronomii
Witam, mam pare pytan na temat baru szybkiej obsługi w którym ma byc podawany również kebab. Nurtujące mnie pytanie dotyczy odpadów mięsnych a mianowicie: Co robic z takowymi odpadami jesli są one nieweilkie? Jak je przechowywać? Słyszałam, ze nie trzeba wzywac firmy odpowiedzialnej za utylizację [..]
2013-08-27 22:34:46 3
krulu123 Założenie kawiarni od początku.
Witam serdecznie, bardzo proszę o pomoc, zamierzam otworzyć małą przytulną, a zarazem nowoczesną kawiarnie na około 25-30 osób. Chciałbym serwować tam mniej więcej sałatki, kanapki, ciasta, kawy, napoje, piwa i wino W związku z tym oczywiście mam kilka wątpliwości, a mianowicie: 1. Za co się [..]
2013-08-27 17:44:54 8
kacper kursy dla początkujących kucharzy
Witam, chciałbym zrobić jakiś kurs dokształcający, który pomoże mi w późniejszym znalezieniu dobrej pracy. Co myślicie o kursie dla profesjonalistów w Scheller Academy? Warto go odbyć, zwłaszcza, że kosztuje 2300zł? Jeśli macie inne sugestie jaki kurs warto zrobić, proszę o opinie :) Mam za sobą kur [..]
2013-08-27 11:06:06 2
staropolanka Jaka powinna być idealna woda
Chcemy, by nasza woda spełniała wszystkie Państwa potrzeby. Dlatego zwracamy się z uprzejmą prośbą o wypełnienie krótkiej ankiety dotyczącej wody Staropolanka. https://www.facebook.com/Staropolanka2000/app_159155494271030 [..]
2013-08-26 15:01:34 1
xXx Prasa do hamburgerów
Witam. Poszukuję urządzenia do formowania hamburgerów o średnicy ok 130mm. [..]
2013-08-26 14:14:32 5
Paweł gastronomia Punkty za jedzenie?
To nie jest tak jak myślisz..Ta karta robi dobrą robotę ponieważ marża w gastronomii nie jest mała dając rabat 50 na jedzenie bez napojów restaurator wychodzi na swoje nic nie traci natomiast zyskuje obrót na świeżych produktach i martwych godzinach postojowych obsługi.Wiem co piszę też prowadziłem [..]
2013-08-24 20:25:57 7
Widlak Opinie na temat pieca eloma
Z praktycznego punktu widzenia piec ELOMA posiada funkcje te same co inne piece tylko inaczej się nazywają. Jeśli chcesz więcej sugestii to powiedz jaki masz charakter lokalu i jaki piec ELOMY ktoś Ci proponuje bo ta marka ma rożne wersje podobnie jak RETIGO, RATIONAL czy CONVOTHERM. [..]
2013-08-23 20:34:26 7
JNS Sp. z o. o. Co zrobić za 50 tyś
Witam, otwierając lokal gastronomiczny warto pomyśleć o kompleksowym oprogramowaniu, które znacznie ułatwi zarządzanie restauracją, pozwoli na zaoszczędzenie czasu i pieniędzy, jak również zwróci się w bardzo szybkim czasie. Zapraszamy się do zapoznania z naszą ofertą: posiadamy m.in. systemy do [..]
2013-08-21 11:30:52 23
JNS Sp. z o. o. Dowóz a pomoc w kuchni.
Witam, W temacie dowozów mogę zaproponować nasz system FoodGo do zarządzania dowozami posiłków dla gastronomii. Więcej informacji na http://jns.pl/system-foodgo.html, tel 42 209 27 01. [..]
2013-08-21 11:24:32 4
JNS Sp. z o. o. Zakup plyty grillowej prosba o porade
W naszej ofercie posiadamy wiele ciekawych i profesjonalnych rozwiązań dla gastronomii. Świadczymy usługi kompleksowe, dopasowane do potrzeb naszych klientów. Zapraszamy do zapoznania się z naszymi produktami dla gastronomii: http//jns.pl/systemy-dla-gastronomii.html tel 42 209 27 01 [..]
2013-08-21 11:18:06 7
mario's Co zrobić za 50 tyś
Witam, Proszę o kontakt pod adresem mariuszwysocki@interia.pl myślę że jestem w stanie Pani pomóc. Posiadam spore doświadczenie w tym temacie. Pozdrawiam [..]
2013-08-21 10:11:46 23
timon83 Najlepsze oprogramowanie dla gastronomii
  A czy możliwy jest leasing maszyn Potrzebował bym wskazówek lub jakiegoś kontaktu? Na razie jestem w Londynie, ale w przyszłym tygodniu będę już w Poznaniu. [..]
2013-08-21 09:20:04 7
MULTIGER Gerard Śpiewak Co zrobić za 50 tyś
Witam serdecznie, w kwocie 50 tys, zmieści sie Pan w pewnej koncepcji gastronomicznej. Bardzo proszę o kontakt telefoniczny, lub bezpośrednio na maila, gerard@multiger.pl Pozdrawiam Gerard Śpiewak [..]
2013-08-21 08:17:29 23
PORCHETTA & BRUSCHETTA Co zrobić za 50 tyś
Do Gotuj 2. Ode mnie kupisz przyczepę gastronomiczną (jest na Forum w ogłoszeniach i na allegro) za mniej niż 50 tys. zł i jeszcze ci zostanie 7 tys. w kieszeni. Zajrzyj do ogłoszeń, zachęcam. Janek E. ewertlub@interia.eu [..]
2013-08-20 23:56:32 23
ARTON
ARTON
Co zrobić za 50 tyś
Witam, ja bardzo prosze o numer na maila. Przyjedziemy oglądniemy i doradzimy.  Pozdrawiam [..]
2013-08-20 19:39:22 23
Gutek Co zrobić za 50 tyś
A gdzie jest tzw "haczyk"? [..]
2013-08-20 16:16:51 23
Restauracja 2 Ile można zarobić w gastronomii
Zarobki zależą od tego ile wniesiesz swoją pracą. Zauważyłem że ludzie to z zasady przychodzą odwalić swoje i do domu a później wielkie rozczarowanie jak przychodzi dzień wypłaty. W pracy trzeba się starać i wtedy się zarabia. [..]
2013-08-20 12:09:59 15
Restauracja 2 Zakup plyty grillowej prosba o porade
Jak możesz to kup płytę zasilaną gazem najlepiej chromowaną. Na płycie grillowej przygotujesz praktycznie wszystko to co na patelni (z wyjątkiem potraw pływających w sosie itp). [..]
2013-08-20 12:05:06 7
Restauracja 2 Która firma użycza ekspresy do kawy?
Podpiszesz umowę na odbiór kawy przez określony czas i dostaniesz ekspres, młynek, filiżanki i inne pierdoły potrzebne do przygotowania kawy. Lodówki i meble do ogródka to trzeba rozmawiać najlepiej z browarami ale tutaj ważna jest lokalizacja. [..]
2013-08-20 12:02:34 6
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2014.