FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE OSTATNIE KOMENTARZE NOWY TEMAT
AUTOR DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
GastroSpider Monitoring rynku gastronomicznego
Z programu korzysta obecnie wiele firm, według nas narzędzie pomaga w codziennej pracy. Reakcje bywają różne gdyż wiele osób nie zdaje sobie sprawy z tego co się dzieje w internecie, a nasze oprogramowanie umożliwia weryfikację cen produktów, rabatów, historii zmian cen itp. Dodatkowo mamy wi [..]
2014-02-25 11:00:23 30
spec gastronomiczny Monitoring rynku gastronomicznego
Doświadczenia takie, że można się tylko wku****, bo to co widziałem to przeszło wszelkie pojęcie.. Jak można sprzedawać urządzenia na marży 1-3%.. jak z takiego zysku utrzymać firmę.. od jakiegoś czasu obserwuję to nie idzie to w dobrym kierunku. [..]
2014-02-25 08:26:52 30
MileŚ Wybór Sprzętu
Urządzenia które wybrałeś są ok. W tej chwili posiadam promocje na te modele urządzeń i kilka innych do Fast-Foda. Wyślij zapytanie odnośnie aktualnej promocji na milewski.m@mig.biz.pl [..]
2014-02-24 20:04:31 13
MileŚ Szafa chłodnicza, stół chłodniczy dla gastronomii. Jakiej firmy?
Polecam urządzenia RAPA, wysokie jakościowo, i pod względem ceny są ok. Dodatkowo producent udziela 2 letniej gwarancji chociaż urządzenia śmigają po kilka lat bez awarii jeśli odpowiednio o nie dbamy( głównie chodzi o czyszczenie parownika). Jeśli chcesz coś konkretniejszego warto pomyśleć o Rillin [..]
2014-02-24 19:54:44 22
MileŚ Frytkownica
Ważną kwestią jest to jak urządzenie jest eksploatowane. Czy jest to restauracja o dużej ilości wydawanych posiłków czy mały lokal. W dużych obiektach frytkownice są jednym z elementów trzonu grzewczego i takie urządzenie kosztuje od 3 tys. netto w górę. Jeśli jest to mniejszy lokal, a frytkow [..]
2014-02-24 19:29:41 5
Cukrownica1 Piec do pizzy opalany drewnem firmy "Gastropiec"
Znajomy ma pizzerię, i z tego co mi wiadomo piec opalany drewnem tej właśnie firmy. Raczej chwali sobie ten piec, ale mogę jeszcze dopytać o tą kwestię. [..]
2014-02-24 12:49:46 8
Cukrownica1 Jaka chłodnio-garownia dla piekarni?
Witajcie, Polecacie jakieś garownie, chłodnio-garownie dla małej piekarni? [..]
2014-02-24 12:39:19 1
Cukrownica1 Monitoring rynku gastronomicznego
Czy ktoś już stosował podobny program? Jakie doświadczenia? [..]
2014-02-24 12:33:13 30
spec gastronomiczny Otwarcie małej gastronomii - hamburgery, śniadania.
i nastała cisza.. nikt nie pisze, czyżby trwało uzbrajanie się w argumenty ze strony fachowców? [..]
2014-02-22 13:57:36 17
Ar0
Ar0
Otwarcie małej gastronomii - hamburgery, śniadania.
I tutaj drogi Panie się nie zgodzę. Tydzień temu sprzedałem jedną ze swoich przyczep gastronomicznych koledze. I pomagałem mu w formalnościach co do odbioru Sanepidu i ... Sanepid WYMAGA nawet w przyczepach gastronomicznych HACCP`u. Takie są ich wymogi i nikt tego nie zmieni.  Niektóre reguły [..]
2014-02-21 22:21:05 17
aga74 Otwarcie małej gastronomii - hamburgery, śniadania.
@ gastromex  ...ahahha  ale sie usmialam z tym panskim "PROFESJONALIZMEM" ..co post to rosnie u Pana ILOSC tych zadowolonych klientow...szkoda,ze to sa pana "marzenia" do dokumentacji to Pan dolacza ale zaswiadczenia osob, ktore maja tzw "pieczatke" i czesto gesto maja juz przeterminowane zezwolenia [..]
2014-02-21 15:23:23 17
Bartek K. Frytkownica
Bardzo ważny parametr to stosunek pojemności frytownicy do jej mocy. Ważne, aby był jak największy (~ 1,0 kW na litr oleju). To przełoży się na czas smażenia i jakość gotowego produktu. [..]
2014-02-20 17:23:33 5
spec gastronomiczny Otwarcie małej gastronomii - hamburgery, śniadania.
Popieram:) Wszędzie pełno Pana z firmy Gastromex, brakuje w Polsce takich fachowców. [..]
2014-02-20 13:47:56 17
Nowy Otwarcie małej gastronomii - hamburgery, śniadania.
Panie Gastromex za bardzo nie rozumiem co Pan chce osiągnąć swoimi wpisami na tym forum.  Każda z Pana wypowiedzi na tym forum ma tylko jeden jedyny cel ZADZWOŃ DO MNIE. To chyba mija się z celem. Nie o taki dialog  tutaj chodzi [..]
2014-02-20 06:53:58 17
gastromex Otwarcie małej gastronomii - hamburgery, śniadania.
Umiem czytać i widzę co Pani napisała - Książka Dobrej Higieny Sanitarnej a docelowo HACCP. Wiem, że najkorzystniej dla Pani byłoby, aby procedura HACCP wprowadzana była nawet do przyczep gastronomicznych. Każdy mój klient otrzymuje Książkę Dobrej Higieny Sanitarnej w zestawie dokumentacji. U mnie z [..]
2014-02-20 04:27:16 17
Widlak drobny sprzęt kuchenny
MIG oddział EŁK, główna jest w Białymstoku. [..]
2014-02-19 22:33:21 14
AGAWIT drobny sprzęt kuchenny
A mogę wiedzieć jaka to firma? [..]
2014-02-19 22:08:50 14
Wojtek - Eurogast Wybór Sprzętu
Proszę o podanie lokalizacji a wskażę najbliższego dealera który ma w swojej ofercie Roller Grila :)  Pozdrawiam [..]
2014-02-19 19:10:53 13
leokanarek
leokanarek
Otwarcie małej gastronomii - hamburgery, śniadania.
Pani Hanna Półtorak ma rację, GHP/GMP to wstęp do  każdego rodzaju działalności związanej z wprowadzaniem żywności do obrotu poza sprzedażą okazjonalną. Żywność to również napoje przygotowywane na miejscu. P.S Z rad jakich Pani Hanna udzielała na forum skorzystałem nie raz i należy się jej szacun [..]
2014-02-19 19:04:13 17
HACPASZ Hanna Półtorak Otwarcie małej gastronomii - hamburgery, śniadania.
Szanowny Panie przede wszystkim jeżeli  zwraca się Pan do mnie po nazwisku - bo poczułam sie wyzwana do tablicy proszę pamiętać o tym, że nazwiska pisze się z dużej litery.  Osoba, która wypowiada się na tym forum w tak szerokim zakresie powinna dokładnie  czytać wypowiedzi porzedników Ja pisałąm o [..]
2014-02-19 18:30:54 17
ramzes Lokal z zapiekankami w Anglii. prosze o rady
Witam Jeżeli chcesz coś robić to zrób to dobrze. Więc zero mrożonek tylko świeże produkty i skup się na jednym czyli na zapiekankach :)  Sama napisałaś że to lokal z zapiekankami wiec niech taki będzie. Inaczej wyjdzie z tego typowy fast food i nie skupisz się na jednym i nie możliwe będzie [..]
2014-02-19 14:00:16 2
Widlak drobny sprzęt kuchenny
W Ełku masz oddział dużej firmy, której przedstawiciele działają również w terenie. [..]
2014-02-19 12:23:02 14
gastromex Otwarcie małej gastronomii - hamburgery, śniadania.
Pani półtorak ,dlaczego Paqni radzi każdemu książkę haccp przy małej gastronomii kiedy jest ona zbyteczna? Pomagałem jednej osobie otworzyć już taki lokal który istniał przez kilka lat w Lublinie. Był to klub muzyczny, gdzie chłopaki robili próby i goście mogli sobie uczestniczyc w takich próbach pi [..]
2014-02-19 11:02:02 17
gastromex Lokal handlowo-usługowy
wszystko zalezy od podejscia sanepidu,ja bym ryzyklował, ja zazwyczaj piszę w projekcie ze kjest tam kontynuowana działalność spozywcza. jakby Państwo chcieli jakiekolwiek pomoc, prosze o telefon: 531 801 101 [..]
2014-02-19 10:57:38 5
gastromex Mała gastronomia a pozwolenie spółdzielni mieszkaniowej
Przecież Państwo otwierają lokal bez alkoholu,prawda? nie potrzeba wtedy zgody mieszkańców. proponuje jakby Państwo chcieli jakiejś pomocy w tej sprawie o telefon: 531 801 101, lub maila: gastromex@wp.pl [..]
2014-02-19 10:56:27 4
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.