FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE OSTATNIE KOMENTARZE NOWY TEMAT
AUTOR DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
HACPASZ Hanna Półtorak Koszt projektu technologicznego
Nie wszystkie  Powiatowe Stacje Sanitarne wymagają przedstawienia przed odbiorem projektu technologicznego to fakt, ale są oddziały, które bez zaopiniowanego projektu (rzeczoznawca lub SANEPID) nie chcą umówić się na odbiór lokalu inne przed odbiorem wymagają przedstawienia do wglądu technologi, któ [..]
2014-12-22 08:26:52 8
Widlak Koszt projektu technologicznego
Masz za dużo pieniędzy ? Czy jak. Masz już wszystko co potrzebne, resztę porad uzyskasz od firmy handlowej która wyposaży Ci lokal. Tylko wybierz normalna firmę a nie jakiegoś walizkowca bez pojęcia. [..]
2014-12-21 20:19:12 8
HACPASZ Hanna Półtorak Koszt projektu technologicznego
ja też dorzucę swoją  ofertę oprócz projektu technologicznego  oferujemy Państwu opiekę aż do dnia odbioru jest możliwość żebyśmy byli przy odbiorze (Warszawa i okolice) w cenę wliczone jest szkolenie z minimum sanitarnego dla pracowników lokalu oraz przygotowanie dokumentacji Dobrej Praktyki Produk [..]
2014-12-20 10:17:58 8
gastromex Usługi gastronomiczne w domu klienta - założenie działalności- możliwości?
Każde pomieszczenie do przygotowania posiłków musi być odebrane przez Sanepid i spełniac kilka podstawowych kryteriów.. [..]
2014-12-19 03:17:56 4
gastromex Koszt projektu technologicznego
Firma Gastromex 8 lat przygotowuje dokumentacje do odbioru Sanepidu, ponad 500 odebranych lokali, gdyby Pan wysłał na maila: gastromex@wp.pl  projekt wstepny, poprawimy go do warunków niezbednych. Niestety projekt technologiczny to również dobry opis. zapraszam do współpracy, zrobimy to najtaniej. 5 [..]
2014-12-19 03:17:06 8
gastromex Nowa restauracja - kilka pytań do fachowców.
Panie Tomku, lokal jest lokalowi nierówny, różnica jest w wielkości, rozreklamowaniu, wielkosci miasta, jakie posiłki pan zamierza serwowac, nie mozna porownac dwóch nalesnikarni do siebie,bo kazda bedzie uzalezniona od roznych czynników. [..]
2014-12-19 03:14:34 4
gastromex Otwieram restauracje, budowa pieca do pizzy
Proszę Pana, przede wszystkim jesli byłby to piec wenątrz lokalu, trzeba zastosować wentylację na zewnątrz mechaniczną. trzebaby się przyjrzeć lokalowi i zastosowac najtanszą formę dostosowania. gdyby Pan chciał już bezpośredniej rady i obejrzenia lokalu,zapraszam do kontaktu telefoniocznego: 531 80 [..]
2014-12-19 03:12:45 5
EPEX Firma Inżynierska Koszt projektu technologicznego
Proszę o kontakt ekspert.haccp@gmail.com Rzeczoznawca ds. Projektowania zakładów przemysłu spożywczego [..]
2014-12-18 19:37:00 8
GastroGal
GastroGal
Koszt projektu technologicznego
Proszę o kontakt: arkadiusz@gastrogal.pl [..]
2014-12-18 15:09:57 8
ciuciubabka Koszt projektu technologicznego
Witam, mam uzgodniony w sanepidzie odręczny szkic technologiczny (wszystko w skali 1:50). Ile by mnie kosztowało przerobienie go na projekt? Opis też mam zrobiony ale chciałabym żeby ktoś fachowym okiem na niego spojrzał. [..]
2014-12-17 01:06:22 8
Multiland [sprzedam] Auto Sklep - z odbiorem Sanepidu..
Dane dotyczące Auto Sklepu. Fiat Ducato Borco Höhns.1999r  Oryginalna Fabryczna zabudowa Borco Höhns. Zlewozmywak z własnym zasilaniem wodnym. Własne zasilanie,przetwornica prądu 12/230V, Akumulatory żelowe. Fabryczna instalacja elektryczna do zewnętrznego zasilania z miejskiej sieci energ [..]
2014-12-16 14:43:44 1
Eryk Odzież Gastronomiczna Online
No to ja urozmaicę listę I dodam swojego faworyta http://www.dydona.pl/ J Mają dobre ceny, szeroki asortyment i cenią klienta, warto wziąć pod uwagę. [..]
2014-12-15 11:04:24 4
Eryk Dostawcy pieczywa Warszawa
A interesowała się Pani największymi firmami, które sprzedają pieczywo w stolicy? (Putka, SPC itp.)? Może one miałyby dla Pani interesującą ofertę. Pozdrawiam. [..]
2014-12-15 11:03:46 2
Eryk Kwiaty jadalne
Ale gdzie Sanepid odradził? Skoro Sanepid jest źródłem Twoich wątpliwości, skonsultuj się własnie z tą instytucją i udzielą Ci odpowiedzi popartej literą prawa. [..]
2014-12-15 10:59:52 12
Eryk SOK JABŁKOWY, 100% naturalny
W jakich miastach są dystrybuowane? Czy tylko w jednym? [..]
2014-12-15 10:53:27 8
HACPASZ Hanna Półtorak Otwieram restauracje, budowa pieca do pizzy
Tematy związane z rozpoczęciem działalności gastronomicznej - wybór lokalu - rozmieszczenie pomieszczeń - technologia przygotowywania posiłków - rejestracja w SANEPIDZIE bedą omawiane na szkoleniu organizowanym w Warszawie 16.01.2014, na które serdecznie zapraszam. Szczegóły dotyczące szkolenia [..]
2014-12-13 09:18:44 5
HACPASZ Hanna Półtorak Usługi gastronomiczne w domu klienta - założenie działalności- możliwości?
Na pewno nie uzyskasz zgody SANEPIDU na taką działalność, ewentualnie możesz zarejestrować działalność jako pomoc domowa i tyle [..]
2014-12-13 09:15:01 4
demon10177 Samochód Gastronimiczny Kurczaki/Kebab
Witam kupiłem niedawno Samochód gastronomiczny w którym mogę sprzedawać kurczaki kebaby zapiekanki itd. Mam odebrany odbiór sanepidu Lecz pojawił się duży problem z zakupem kurczaków na rożno (przyprawionych gotowych do upieczenia) Moje pytanie do was czy ktos zna jakas firmę czy też hurtowni [..]
2014-12-12 18:10:30 1
washa_84 Usługi gastronomiczne w domu klienta - założenie działalności- możliwości?
Witam Czy istnieje możliwość zarejestrowania działalności na zasadzie gotowania u ludzi w domach? Mam kilka rodzin, do których przychodzę i gotuję im w domu posiłki, przychodzę komuś do domu i szykuję przyjęcie na urodziny. Czy jest taka możliwość? Czy ktoś może tak zarejestrował działalność? Poz [..]
2014-12-12 12:39:54 4
Domeny [sprzedam] domeny internetowe dla gastronomii
Kolejna propozycja: samochodygastronomiczne.pl, [..]
2014-12-12 09:51:10 7
HACPASZ Hanna Półtorak Otwieram restauracje, budowa pieca do pizzy
Witam serdecznie  ja bym zleciła przygotowanie odpowiedniego rozwiązania związanego z wentylacją fachowcom .  Jeżeli na około twojego lokalu sa domy mieszkalne odradzałabym budowania takiego piezza na patio będziesz miał problemy z sąsiadami, którzy mogą składać skargi do SANEPIDU a ten na podstawie [..]
2014-12-12 09:02:26 5
michals Prasa do hamburgerów
xXx - widzę, żę nie jestem jedyną osobą, która wpłaciła GS kasę i nie dostała towaru. Z adresu Szkolna w Gdyni - dostaję zwrotkę, że nie ma takiego podmiotu. Czy od czasu Twojego wpisu coś się zmieniło? [..]
2014-12-11 23:00:58 5
tomsonit Otwieram restauracje, budowa pieca do pizzy
lwitam, wiąże sie z takim problemem: mam wybudowany lokal uslugowy, o przeznaczeniu gastronomicznym, grunt dookoła wykupiony przeze mnie, lokal stoi pusty od 5 lat, chciałbym po nowym roku otworzyc tam ,,grill bar,, w ktorym byly by serwowane dania z pieca, grilla opalanego drzewem, i teraz nasuwa m [..]
2014-12-11 14:36:23 5
TT Kuchnia jaką polecacie???
Pogratulować wyboru... Wszystkie kuchnie to większe AGD, które się nie nadaje do pracy ciągłej, palniki nie wytrzymują zbyt długo, zapychają się itd. Najlepiej proponuje w tej cenie kupić używaną profesjonalną kuchnie 6 palnikową i będzie lepszy pożytek niż z tego typu kuchni. [..]
2014-12-10 22:41:54 9
TT Części do maszynki STALGAST
Polecam skontaktować się z firmą multi gastro z Krakowa, nie mają części od ręki, ale wszystko są w stanie ściągnąć. [..]
2014-12-10 22:13:53 2
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.