FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE OSTATNIE KOMENTARZE NOWY TEMAT
AUTOR DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Wojtek - Eurogast
Wojtek - Eurogast
Pomoc w wyborze ekspresu, młynka i zmiękczacza
Dziękuję Widlak za reklamę :-) Podpisuję się pod tym co napisał poprzednik. Nawet kawę Blue Mountain można zepsuć zaparzając ją byle jak. Cena ekspresu Ottima 2 gr. to 8999zł netto katalogowo. Środek w całości wykonany w miedzi, żeliwne odlewy kolby, 2 dysze do spieniania mleka, dysza do wrzątku. [..]
2013-07-15 20:47:10 6
nowatu Projekt technologiczny, która firma?
A czy orientujecie się może ile to wszystko trwa? Tzn przygotowanie takiego projektu a następnie odbiór sanepidu? [..]
2013-07-15 20:25:30 56
Widlak Pomoc w wyborze ekspresu, młynka i zmiękczacza
A według mnie ekspres kolbowy to urządzenie które przede wszystkim wymaga wyszkolonego personelu. Każda z czynności od zmielenia, przez ubicie po parzenie ma wpływ na ilość, jakość / smak kawy jako przygotowanego napoju. Oczywiście przy kawach mlecznych dochodzą jeszcze czynności związane z mlekiem [..]
2013-07-15 20:11:43 6
nowatu Projekt technologiczny, która firma?
Dziekuję za odpowiedzi. Bistro ma się znajdować na terenie Krakowa. [..]
2013-07-15 18:08:50 56
Widlak Projekt technologiczny, która firma?
Albo jesteśmy zagmatwani w niejasną rozliczeniowo sytuację ( sory za 3 posty ale niemam opcjii edycjii ) [..]
2013-07-15 16:17:10 56
Widlak Projekt technologiczny, która firma?
Z tym odejmowaniem to też bądźmy świadomi tego że projekt to czas, a czas to pieniądz, więc musi kosztować. Albo płacimy za projekt i kupujemy, wybrane sprzęty w takiej a nie innej cenie tam gdzie chcemy, gdzie jest w miarę blisko i mamy jakieś zaufanie do firmy, mamy dostęp do serwisu a nie podwyko [..]
2013-07-15 16:09:18 56
Widlak Projekt technologiczny, która firma?
Z tym pośrednictwem to ok. Z tym że STALGASTU bym nie przeceniał pod względem jakości projektów, widziałem już takie babole z ich ręki że ręce opadają. Przedewszystkim to napisz gdzie to bistro się znajduje to być może przesieje chętnych :) [..]
2013-07-15 16:04:58 56
KucharkaBunia Chce zostac kucharzem.
a prowadzicie jakieś kursy? [..]
2013-07-15 14:12:49 7
HACPASZ Hanna Półtorak Zgłoszenie działalności w istniejacy zakładzie gastronomicznym
Zgodnie ze sztuką posiłki powinny być rozwożone samochodem wyłącznie do tego przeznaczonym ale SANEPID zazwyczaj zgadza się na transport samochodem osobowym pojemników izotermicznych z potrawami jeżeli: wnętrze bagażnika będzie odpowiednio zabezpieczone np wyłożone gumową wykładziną, która instalow [..]
2013-07-15 14:11:13 7
skrzat Zgłoszenie działalności w istniejacy zakładzie gastronomicznym
Dziekuje za odpowiedzi. Właśnie poszukuje zakładu który podpisze ze mną umowę. Czy zakup odpowiednich pojemników do transportu wystarczy do przewozu przygotowanych potraw we własnym samochodzie?? [..]
2013-07-15 13:30:02 7
Komis Gastronomiczny Projekt technologiczny, która firma?
Jeśli mogę coś podpowiedzieć to polecam zapłacić za projekt i nie dogadywać się na zasadzie teraz płacisz za projekt a później go odliczmy albo projekt gratis ale sprzęt masz kupić u nas (to jest najgorsza opcja). Jak chcesz mieć dobry projekt to zleć wykonanie projektu technologicznego bezpośredn [..]
2013-07-15 13:16:08 56
Hurtownia Gastronomiczna Projekt technologiczny, która firma?
Nasza firma również wykonuje projekty technologiczne, umożliwiamy odliczenie kosztów wykonania projektu przy zakupie sprzętu. [..]
2013-07-15 12:55:31 56
M&M Gastro
M&M Gastro
Projekt technologiczny, która firma?
Dołączamy do grona tych, którzy znają się na projektowaniu :) Jesteśmy tu od niedawna (przy okazji witamy wszystkich forumowiczów!), ale w gastronomii "siedzimy" już od kilkunastu lat. Przygotowujemy profesjonalne projekty technologiczne (wersja papierowa + elektroniczna) dopasowane do charakter [..]
2013-07-15 12:41:25 56
HACPASZ Hanna Półtorak Projekt technologiczny, która firma?
ja również zapraszam do współpracy pozdrawiam Hanna Półtorak HACPASZ poltorak@haccp-gmp.home.pl [..]
2013-07-15 08:42:53 56
HACPASZ Hanna Półtorak Zgłoszenie działalności w istniejacy zakładzie gastronomicznym
Wynajmowanie kuchni na godziny w celu przygotowywania posiłków bądź obróbki wstępnej surowców jest jak najbardziej możliwe i akceptowane przez SANEPID. Konieczne jest jednak podpisanie umowy w tym zakresie. SANEPID podczas odbioru może chcieć obejrzeć lokal, w któryym przygotowywane są potrawy oraz [..]
2013-07-15 08:38:21 7
ARTON
ARTON
Chce zostac kucharzem.
zadzwońcie jak macie pytanie ja postaram sie Wam pomóc. 602 700 544 tylko powołajcie sie na forum:) [..]
2013-07-15 00:02:06 7
Katarzyna Lutewicz Ankieta horeca
Dzień dobry, przeprowadzamy badanie ankietowe, aby lepiej dopracować koncepcję narzędzia, które umożliwi hotelom optymalizację działalności, wiarygodne prognozowanie jej rezultatów oraz zdobywanie, strukturyzowanie i implementację w codziennych decyzjach biznesowych wiedzy o popycie i kliencie. Będ [..]
2013-07-14 09:41:21 1
gastromex Zgłoszenie działalności w istniejacy zakładzie gastronomicznym
wzory dokumentow mozna pobrac ze strony internetowej sanepidu [..]
2013-07-14 00:21:52 7
gastromex Projekt technologiczny, która firma?
Jestem firmą specjalizującą się w przygotowaniu dokumentacji do odbioru sanepidu, nasze doradztwo jest bezplatne. poamy tylko oplaty za projekt technologiczny, nie oszukujemy klientow pobierajac prowizje za sprzet wliczona w koszta projektu. koszt projektu to koszt projektu zaopiniowanego przez rzec [..]
2013-07-14 00:19:43 56
gastromex Usługi hotelowe
jestem do dyspozycji wq sprawie doradztwa lokalu gastronomicznego, bezplatnie i fachowo. gastromex@wp.pl, 531 801 101 [..]
2013-07-14 00:14:56 3
gastromex Otwarcie burgerowni
www.gastromex.com.pl gastromex@wp.pl, 531 801 101 zapraszamy,pomozemy w otworzeniu lokalu [..]
2013-07-14 00:12:56 13
gastromex Otwarcie burgerowni
zapewniamy wszelką pomoc doradczą i techniczną w zakresie otworzenia kazdej gastronomi, za doradztwo nie pobieramy zadnych finansow. nie oszukujemy i nie bazujemy na kliencie jak na potencjalnym zarobku jak inni z forom. dzialamy ucziciwe juz 8 lat,ponad 400 odebranych lokali [..]
2013-07-14 00:12:07 13
gastropiec Wyposażenie obiektu w urządzenia gastronomiczne
Działamy w całej Polsce. Zapraszamy do naszego sklepu www.gastropiec-sklep.pl oraz na naszą stronę www.gastropiec.pl [..]
2013-07-13 23:34:30 18
gastropiec Koszt otwarcia restauracji, remont i urządzenie...?
Zapraszamy do naszego sklepu www.gastropiec-sklep.pl Doradztwo, projekty technologiczne, szkolenia. [..]
2013-07-13 23:30:34 25
nowatu Projekt technologiczny, która firma?
Witam. Mam zamiar otworzyć Bistro. Znalazłam juz lokal, niestety nie była w nim wczęsniej prowadzona gastronomia. Trzeba będzie sporo pozmieniać. jest dosyć duży bo ma 100m2. I tu pytanie, do której firmy najlepiej się zwrócic po taki projekt? Czy spoo firm wykonuje taki projekt za darmo w zamian [..]
2013-07-13 13:14:44 56
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2014.