FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE OSTATNIE KOMENTARZE NOWY TEMAT
AUTOR DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Jacek Otwarcie burgerowni
Jestem w trakcie tworzenia podobnego biznesu. Z tego co mogę Ci podpowiedzieć to tak: - koszty są mocno zależne na co się nastawiasz, jeśli chcesz zrobić tani bar, opierający się na półproduktach to koszty bieżące będę mniejsze, natomiast jeśli chcesz pójść za obecną tendencją slow food itp to kosz [..]
2013-07-13 00:47:31 13
Maciek Nazwa Dla Baru z świezymi sokami
mam taką jedną nazwę Fresh BooSter (orzeźwiający,świeży detonator) ale nie wiem czy dobra :) a gdzie logo :) [..]
2013-07-12 17:55:41 5
Maciek Nazwa Dla Baru z świezymi sokami
Cześć, tak jak w temacie chcę otworzyć bar w jednej z galerii serwujący świeżo wyciskane soki, koktajle, sałatki owocowe. Potrzebuje chwytliwej, soczystej nazwy. Na pewno widzieliście takie bary, moja dzeiwczyna pracowała w jednym z takich i wiem ze jest to dochodowy biznes, ale potrzebna mi nazwa s [..]
2013-07-12 17:37:07 5
kondzior Otwarcie burgerowni
Czy jest na forum osoba która juz prowadzi taki bądź podobny biznes i podpowie jak do tego się zabrać?:-) [..]
2013-07-12 13:22:52 13
kuchcik Chce zostac kucharzem.
Ja też bardzo lubię gotować , nie mam wykształcenia specjalnego ale chciałabym związać swoją przyszłość z kuchnią i właśnie myśle że może jakiś kurs ? jak myslicie ? [..]
2013-07-12 13:22:24 7
Gastronomek
Gastronomek
Otwarcie burgerowni
Nie jestem przekonany co do używanego sprzętu.. Chociaż do mniejszego biznesu takiego jak właśnie burgerownia to można kilka rzeczy używanych kupić. Ale ja zawsze jestem zdania, że lepiej mieć nowe i się nie martwić o nic. [..]
2013-07-12 11:51:36 13
Gastronomek
Gastronomek
Koszt otwarcia restauracji, remont i urządzenie...?
Każdy odradza używany sprzęt i ja też jestem tego zdania. Lepiej Wydać troszkę więcej na nowy i mieć pewność, że się tak szybko nie zepsuje. I do tego gwarancja! [..]
2013-07-12 11:38:42 25
Komis Gastronomiczny wypożyczenie krajalnicy
Krajalnica na wynajem? :) używana kosztuje poniżej 1000 zł a nowa dobra 2000 zł.. jest sens pożyczać? [..]
2013-07-12 10:36:05 5
Komis Gastronomiczny Filtracja oleju i zalety
Według mnie filtrowanie oleju wyżej wymienionym sprzętem to raczej nie realne zjawisko w naszych krajowych warunkach. Wielu gastronomów korzysta z jak najtańszego rozwiązania, ja jeszcze u nikogo nie widziałem profesjonalnego systemu do filtracji oleju.. Pomijam lokale sieciowe typu mc donalds itp. [..]
2013-07-12 10:34:54 21
Komis Gastronomiczny Która firma użycza ekspresy do kawy?
Lodówki to dostaniesz nawet od dostawcy artykułów spożywczych. [..]
2013-07-12 10:32:28 5
Komis Gastronomiczny Zapłacę za konsultację dotyczącą otwarcia małej gastronomii + haccp + projekt technologiczny
Wszyscy się zaoferowali pomocą a przy tego typu gastronomii to konsultacja powinna być bezpłatna.. Masz bardzo prostą technologie. [..]
2013-07-12 10:30:56 8
Komis Gastronomiczny ITALGAST SP. Z. O.O
Sprawa jest prosta jeżeli AgnieszkaPrzedszkole masz problem to korzystasz z usługi dobrego prawnika i sąd. A pisanie o takich przypadkach nie powinno być usuwane bo to pozostaje jako przestroga dla innych użytkowników tego forum i klientów tej firmy. Administrator nie powinien usuwać tego tematu [..]
2013-07-12 10:28:55 25
Komis Gastronomiczny Otwarcie burgerowni
Jak otwierasz lokal to zastanów się na sprzętem, który chcesz kupić i nie przepłacaj za nowe urządzenia gastronomiczne skoro możesz kupić używane w bardzo dobrym stanie i dużo niższej cenie. [..]
2013-07-12 10:26:15 13
Komis Gastronomiczny Pomoc w wyborze ekspresu, młynka i zmiękczacza
Według mnie lepszy jest ekspress firmy bezzera - ja przynajmniej takie widziałem i miałem okazję pić kawę przygotowywaną z takiego ekspresu. [..]
2013-07-12 10:25:12 6
Wojtek - Eurogast
Wojtek - Eurogast
potrzebuję kupić wyposażenie gastronomiczne grill lodówki doradzcie gdzie kupować
Panie Robercie proponuję poszukać dealera w najbliższej swojej okolicy, który prowadzi własny serwis. W razie awarii będą w stanie pomóc "od ręki" co zaoszczędzi niepotrzebnych nerwów. [..]
2013-07-11 23:49:47 19
Wojtek - Eurogast
Wojtek - Eurogast
Pomoc w wyborze ekspresu, młynka i zmiękczacza
Witam jesteśmy dystrybutorem ekspresów Conti. Oto krótka charakterystyka: dysze ze stali nierdzewnej, wszystkie umieszczone na przegubach umożliwiających płynną zmianę położenia, -mocna i wytrzymała, dotykowa klawiatura do programowania i wyboru zaparzania jednej lub dwóch dużych lub małych kaw o [..]
2013-07-11 19:35:05 6
Gastronomek
Gastronomek
Produkty do małej gastronomii
Ale jak już się uporasz z sanepidem to będzie nieco łatwiej. Z nimi zawsze są problemy.. ;) [..]
2013-07-11 15:44:44 13
Gastronomek
Gastronomek
potrzebuję kupić wyposażenie gastronomiczne grill lodówki doradzcie gdzie kupować
Na stronie internetowej www.horeca.pl znajduje się katalog wielu firm, które zajmują się sprzedażą sprzętu gastronomicznego ;) [..]
2013-07-11 13:50:33 19
Hurtownia Gastronomiczna Otwarcie burgerowni
Wszystkie niezbędne urządzenia gastronomiczne do przygotowywania tego typu potraw znajdziesz w naszym sklepie internetowym. Mamy duże doświadczenie w tego rodzaju wyposażeniach :) [..]
2013-07-11 09:46:03 13
tomekpp Dowóz a pomoc w kuchni.
Witam, Chciałbym się dowiedzieć czy osoba która zajmuje się dowozem posiłków może pomagać w wolnym czasie na kuchni i przygotowywać potrawy? Czy nie ma jakiś przeciwwskazań ? [..]
2013-07-11 09:39:02 4
HACPASZ Hanna Półtorak Otwarcie burgerowni
Witam serdecznie a ja oferuje swoją pomoc: - w opracowaniu projektu technologicznego kuchni - opracowaniu dokumentacji HACCP - przygotowaniu lokalu do odbioru SANEPID Pozdrawiam Hanna Półtorak HACPASZ tel 503 95 82 93 [..]
2013-07-11 07:24:03 13
Wojtek - Eurogast
Wojtek - Eurogast
Otwarcie burgerowni
VIP Gastro zaprezentuj Panu naszą ofertę. Posiadamy w naszej ofercie rozwiązania dla fast foodów. Również ekspresy :-) [..]
2013-07-10 20:58:25 13
BercikKebab Gotowe podsmażone pieczarki do zapiekanek
Kupisz bez problemu w większości hurtowni blanszowane pakowane po kilkaset gram, nadają się i z sanepidem nie masz problemu. Możesz zastosować gotowy farsz pieczarkowy, też końcowy produkt dobry , ale blanszowane lepsze. [..]
2013-07-10 17:33:15 2
BercikKebab Produkty do małej gastronomii
W przyczepie mobilnej można robić cuda w oparciu o dobrze przygotowane schematy technologiczne, ale jak już ktoś prowadzi biznes to chyba za późno na naukę. Co do dostawców to spróbuj tu : http://polmarkus.com.pl/ w miarę blisko szeroki asortyment i dobre ceny. [..]
2013-07-10 17:14:48 13
BercikKebab Poszukuję dostawców tarty, muffinek i piw niszowych do okolic Rybnika
Spróbuj tu http://www.piwa-niszowe.pl/ Na pewno przy spełnieniu minimum logistycznego dostarczą do Ciebie produkt. [..]
2013-07-10 17:10:26 3
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2014.