FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE OSTATNIE KOMENTARZE NOWY TEMAT
AUTOR DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
misiaczeklodowy Punkt zakręconego ziemniaka na festyny. Co trzeba posiadać ? Od czego zacząć ?
na forum masz ze 100 tematów o mobilnej gastronomii, poczytaj. Tam jest wszystko napisane. [..]
2014-04-28 09:50:26 6
misiaczeklodowy Dzierżawa działki w 3 tys. miejscowości
100 metrów kwadratowych za 100 złotych miesięcznie? Czyli złotówkę za metr??????????????????????????????????????????????????????????????? [..]
2014-04-28 09:49:00 3
misiaczeklodowy frytura stała czy płynna?
Nie ma przelicznika, kiedy frytura jest do wymiany. Służą do tego specjalne testery, jednorazowe kupisz za kilka złotych, wielokrotnego użytku za 250-500 zł. Testery pokazują ilość związków polarnych we fryturze, czyli w wielkim skrócie zanieczyszczeń. Fryturę warto wymieniać regularnie, bo akurat z [..]
2014-04-28 09:46:43 2
misiaczeklodowy Z fast foodu na slow food
obieranie i krojenie warzyw - czyli przygotowania warzyw, osobny zlew i blat przygotowanie mięsa - czyli mycie mięsa i jego przygotowalnia, kolejny zlew i blat nie wiem z czego ma być pieczywo, ale jakby pojawiły się w nim jajka potrzebne byłoby kolejne pomieszczenie Podsumowując: nie ma fizyc [..]
2014-04-28 09:42:32 4
misiaczeklodowy Zarobki właściciela restauracji
A ile zarabia prezes? Pewnie zapytasz prezes fabryki kurzu, czy banku. Więc masz odpowiedź. Zarobki właścicieli gastronomii jest całkowicie indywidualną sprawą, niemożliwą nawet do ogólnego oszacowania. [..]
2014-04-28 09:39:43 2
haftmarket Odzież gastronomiczna - haftmarket
Dobry wieczór, zapraszam do zapoznania się z ofertą odzieży gastronomicznej sklepu haftmarket http://haftmarket.pl/pl/collection/odzie%C5%BC-gastronomiczna Oprócz szerokiego wyboru odzieży gastronomicznej posiadamy możliwość haftu loga lub dowolnej treści. [..]
2014-04-27 21:36:58 1
HACPASZ Hanna Półtorak naczynia drewniane, wiklinowe a Sanepid i przepisy
To jest papier tłuszczoszczelny.  Napisze tak z punktu widzenia bezpieczeństwa żywności takie rozwiązanie jest w pełni bezpieczne ale z punktu widzenia mikrobiologii żywności naczynia drewniane są trudne do mycia i dezynfekcji i dlatego takie rozwiązanie budzi zastrzeżenia SANEPIDU.  Proszę pamiętać [..]
2014-04-27 14:11:14 6
ewagredys22 Tosty
Witam, Mam jeszcze jeden temat jaki ser i pieczywo najlepsze  są na tosty.Szukam również dostawcy dobrych parówek i kabanosów do hod-dog.Otwieram z początkiem czerwca przyczepkę gastronomiczna i potrzebuje informacji.Nastawiam się na jakość nie na ilość.Proszę o informacje na e-mail ewagredys22@wp. [..]
2014-04-27 10:09:23 3
ewagredys22 FRYTKI BELGIJSKIE
Witam, Czy ktoś  się orientuje gdzie można kupić oryginalne frytki i sosy belgijskie.Proszę o info na e-mail ewagredys22@wp.pl  Pozdrawiam [..]
2014-04-27 10:03:51 5
roster Przyczepa z makaronami
Witam sig Italiano-dobry pomysl ale wymaga przygotowania i umiejetnosci.Pracowalem w Itali +20 lat w gastronomi, obecnie w hotelu****w Polsce,mam zamiar rowniez wystartowac z food truckiem-jestem w trakcie realizacji.Makarony to specyficzny produkt,na pierwszy rzut oka wydaje sie ze nie wymaga specj [..]
2014-04-27 06:20:59 16
italiano Przyczepa z makaronami
Dlaczego sprzedajesz przyczepę? [..]
2014-04-26 20:17:57 16
L.ukasz Lokal gastronomiczny w galerii handlowej
Witam. Zwracam się do Państwa z prośbą o poradę w kwestii przejęcia lokalu gastronomicznego w niedużej galerii handlowej. Otrzymałem propozycję wykupu od obecnego najemcy funkcjonującego lokalu typu fast food (głównie kebab i kanapki na ciepło) o powierzchni ok. 40 m2. Dokonaliśmy wstępnej wyceny ur [..]
2014-04-26 14:29:38 1
Parsi naczynia drewniane, wiklinowe a Sanepid i przepisy
Mimo wszystko widziałem w Warszawie w większości burgerowni drewniane tacki i właśnie wyścielone jakimś papierem, a na tym jest burger/frytki. Też mnie to ciekawi, jak sanepid patrzy na tego typu naczynia. [..]
2014-04-25 21:56:07 6
Parsi Z fast foodu na slow food
Chcę zmienić swój lokal który został odebrany jako fast food, na slow food. Opiszę jak to wygląda obecnie. Mam piwo i kawę, produkty z obróbką termiczną, jeden zlew dwukomorowy na kuchni, jeden zlew jednokomorowy przy wydawaniu. Do tego zmywarkę z wyparzarką. Nie mam pozwolenia na wydawanie posiłków [..]
2014-04-25 21:34:03 4
JNS
JNS
Sprzęt do lokalu gastromicznego
Witam, jesteśmy doświadczonym wdrożeniowcem systemów gastronomicznych na terenie całej Polski. Chętnie pomożemy w zakupie i wdrożeniu kas fiskalnych, terminali POS, czytników kart, programu gastronomicznego S4H czy przy instalacji monitoringu w lokalu. Dodatkowo prowadzimy wsparcie techniczne i ser [..]
2014-04-25 11:52:58 7
ADMIN Dobra restauracja w Zielonej Górze
SPAM, jeszcze jedna wypowiedź tego typu i blokujemy konto. [..]
2014-04-25 08:47:25 5
br Dobra restauracja w Zielonej Górze
Ale słaba autoreklama. Aż razi po oczach. Nazywasz się Krystyna Kocajda, a piszesz w męskiej osobie [..]
2014-04-25 08:41:19 5
Ferran odbiór śmieci i zlewanie zużytej wody foodtruck
Hej, Jaki produkt będziesz sprzedawać ? Gdzie zamierzasz przygotowywać "półprodukty ? [..]
2014-04-25 02:03:14 2
PORCHETTA & BRUSCHETTA Przyczepa z makaronami
Ciao Italiano (pewnie miałeś jakiś kontakt z Italią, tak jak ja), ale nie o tym. Mam fajną przyczepę do sprzedania, znajduje się na tym forum, oferta wystawiona przez "PORCHETTA & BRUSCHETTA" oraz na tablicy nr oferty 64630245. Sprzedam ją za 31tys. do negocjacji, jeśli cię zainteresuje pisz na ewer [..]
2014-04-24 19:06:03 16
Mikołajek Dobra restauracja w Zielonej Górze
Nie nie i nie.!!! bylem tam a potem przez tydzien lezalem w łóżku [..]
2014-04-24 16:38:23 5
HACPASZ Hanna Półtorak Założenie kawiarni od początku.
Ja natomiast zaproszę na warsztaty organizowane w Warszawie 14.05.2014 w Warszawie nt MOja Gastronomia od czego zacząć (szczegóły w zakładce Ogłoszenia) Na warsztatach będą omawiane zagadnienia związane z  otwarciem lokalu gastronomicznego krok po kroku. Wielu z uczestników forum, którzy brali udzia [..]
2014-04-24 11:38:41 11
M&M Gastro
M&M Gastro
Sprzęt do lokalu gastromicznego
Również możemy pomóc :) Zapytanie można podesłać naszym ekspertom, którzy służą fachową poradą w godz. 8-17 :) Choć nie ukrywamy, że przydałoby się nieco więcej szczegółów jak choćby powierzchnia zaplecza kuchennego. Warto zainwestować w dobry piec konwekcyjny, kuchenkę, chłodnie... Nie można oczywi [..]
2014-04-24 11:36:13 7
marianoitaliano24.pl
marianoitaliano24.pl
Która firma użycza ekspresy do kawy?
Pytanie podstawowe skąd jesteś? Nasza firma oferuje dzierżawę ekspresów tylko że w okolicy ok.100km Nasza firma Mariano Italiano jest jedynym bezpośrednim producentem na rynku polskim włoskiej kawy TOSCANO z rodzinnej palarni kawy z Livorno, Włochy. Jesteśmy rozwijającą swoją działalność firmą, [..]
2014-04-24 11:27:03 6
marianoitaliano24.pl
marianoitaliano24.pl
Pomoc w wyborze ekspresu, młynka i zmiękczacza
Witam serdecznie Nasza firma Mariano Italiano jest jedynym bezpośrednim producentem na rynku polskim włoskiej kawy TOSCANO z rodzinnej palarni kawy z Livorno, Włochy. Jesteśmy rozwijającą swoją działalność firmą, która oferuje Państwu najlepszą włoską kawę i ekspresy ciśnieniowe do kawy zaczynają [..]
2014-04-24 11:25:10 6
M&M Gastro
M&M Gastro
Obiad w dobrej restauracji...
Normalne :) Za dobrze wykonaną pracę należy się adekwatne wynagrodzenie :) Gorzej, kiedy potrawy niesmaczne, nieświeże, porcje małe, a ceny z kosmosu. Jednak rynek na ogół szybko weryfikuje, kto ma talent, spryt i pasję, a kto chciałby się za wszelką cenę jak najszybciej dorobić kosztem innych. [..]
2014-04-24 11:22:44 3
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.