FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE OSTATNIE KOMENTARZE NOWY TEMAT
AUTOR DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
BANNERT- Przyczepy Gastro
BANNERT- Przyczepy Gastro
Jak zagospodarowac auto
Myślę, że handel w tak starym samochodzie to zły pomysł, może lepiej zainwestuj w przyczepę. [..]
2013-10-04 00:17:28 9
krzybetko Jak zagospodarowac auto
Prosze o podpowiedz, wskazowki:) [..]
2013-10-03 22:47:04 9
Domel Szukam dostawców do małej gastronomii
bezsensu sie uzależniać od 1 dostawcy co za problem znaleśc dostawce który ktory wozi np tylko warzywa do innych lokali, malo jest przewórni miesnych w okolicy którzy chetnie przywiozą, a serów od wyboru do koloru ważny smak który sam musisz wytestowac. Farutex bedzie wymagal minimum logostycznego z [..]
2013-10-03 22:15:17 11
Andrzejj Kuchenne rewolucje
Lubię od czasu do czasu oglądać kuchenne rewolucje i praawie za każdym razem w programie są pokazane kuchnie gdzie jest miszmasz, niech ktoś mi wytłumaczy skąd się biorą takie lokale jak np w dzisiejszym programie? Meble nierdzewne mieszane z płytą laminowaną, jakiś tam sprzęt gastronomiczny i obsł [..]
2013-10-03 21:54:32 8
Domel Komputer z ekranem dotykowym czy tradycyjna kasa fiskalna dla Klubokawiarni
kasa fiskalna jest o wiele tańsza niz komputer dotykowy ale o wiele łatwiej jest ja ominąć i robić wałki. Oczywiście jeśli będziesz sam sprzedawał niema większego problemu ale jesli pracownicy to jest. Komputer tez mozna ominac ale wystarcza 2 kamery na lokalu 1 na komputer 2 na sale i juz jest bat [..]
2013-10-03 21:53:41 6
Widlak Kuchnia elektryczna, co i jak?
Nastraszyliście człowieka indukcją, a ja mam dobre doświadczenia. Zaopatruje sieć pizzeri która w każdym punkcie ich używa od 5 lat i nie ma problemu z nimi. Po za tym sprawdź jak długo trwa obróbka na kuchni tradycyjnej a na kuchni indukcyjnej i ile prądu jest faktycznie pobierane. Bilans może być [..]
2013-10-03 21:36:53 31
Wojtas103 Kuchnia elektryczna, co i jak?
Rozumiem, czyli nastawiam się na tradycyjne. Jeśli chodzi o piec to nie wiem czy będę sobie mógł na taki pozwolić, bo z tego co widzę to min 10 000 za nowy i to na 230V, chyba, że jakąś używkę znajdę.. [..]
2013-10-03 20:49:25 31
wisior Projekt technologiczny, która firma?
Profesjonalne projekty technologiczne przygotowywuje firma Gastro z Wrocławia, realizują inwestycje na terenie całego kraju. Z tego co tu wyczytałem to uważajcie na pseudo fachowców i korzystajcie z usług sprawdzonych firm. Projekt najlepiej zamówić w firmie, która ma w swojej ofercie urządzenia gas [..]
2013-10-03 20:01:37 56
wisior Pytanie o taboret gazowy stalgast
Najlepsze taborety gastronomiczne produkuje firma EGAZ. [..]
2013-10-03 19:56:57 13
wisior Sprzęt gastronomiczny Wrocław
Jeżeli poszukujecie sprawdzonego dostawcy sprzętu gastronomicznego we Wrocławiu to polecam firmę Gastro, w ich ofercie dostępne są markowe urządzenia gastronomiczne. [..]
2013-10-03 19:54:51 17
Barbara M Kurs czy szkoła policealna?
Ludzie do pracy na kuchni to albo z zamiłowania i ambicjami i wtedy coś można osiągnąć albo na kurs i na zmywak. [..]
2013-10-03 18:46:49 18
Barbara M Pytanie o taboret gazowy stalgast
Urządzenia gastronomiczne są zbyt drogie żeby ot tak kupować coś dla zabawy, lepiej kupić coś sprawdzonego i dobrego. ja niestety miałam kilka bubli w kuchni i teraz zanim coś kupię to dokładnie szukam i czytam. [..]
2013-10-03 18:45:03 13
Barbara M Co lepsze Hallde czy Robot-Coupe?
Kiedyś na pokazie bardzo mi się spodobało urządzenie wielofunkcyjne firmy Robotcoupe i kupiłam r502 i niestety nie jest to najlepsze rozwiązanie bo albo szatkujesz albo mielisz, bo jest jeden napęd i dwie przystawki. Do dzisiaj nie miałam żadnej awarii mimo że dużo na tym pracujemy. Dzisiaj również [..]
2013-10-03 18:39:32 13
spec gastronomiczny Projekt technologiczny, która firma?
Panie GASTROMEX ja nikogo nie oczerniam tylko przedstawiam własne zdanie w temacie, a że czytam to forum bardzo dokładnie to widzę co się tu dzieję i jakie są tego efekty. Ja nawet żadnych danych nie podaje bo nie potrzebuje Klientów z tego forum, piszę tutaj jak mam czas.. [..]
2013-10-03 17:11:52 56
gastromex Projekt technologiczny, która firma?
fabooster, ja rozumiem, że to forum,to jedyne, gdzie Pan może wyrwać klienta, skoro tak desperacko się Pan uczepił. Ja wykonuję projekty po całej Polsce, również teraz kiedy klient napisał, że jestem oszust, a otrzymał on kompletną dokumentację i lokal jest w trakcie oczekiwania na zmianę sposobu uż [..]
2013-10-03 16:45:31 56
fabooster Projekt technologiczny, która firma?
Rzeczywiście głupio to zabrzmiało. W takim razie ta pomoc nie jest darmowa. Płaci się uśmiechem i ewentualnie jakąś dobrą kawą po otwarciu lokalu :)Nie chciałbym, żeby cień Pana GASTROMEX padał na wszystkich. Ja popieram nastawienie, że jeśli ktoś nie ufa w jakieś ogłoszenie tutaj to lepiej nie [..]
2013-10-03 14:22:58 56
Komis Gastronomiczny Co lepsze Hallde czy Robot-Coupe?
ad 1) to zależy od przyzwyczajenia osoby pracującej przy szatkownicy ad 2) jeśli masz możliwość podłączenia do tzw. siły (400V) to lepiej, ale bardziej uniwersalne rozwiązanie to szatkownica na 230V bo można ją podłączyć do prądu w dowolnym miejscu ad 3) w samej szatkownicy 2 prędkości raczej nie [..]
2013-10-03 12:40:04 13
Radosław Mazur Co lepsze Hallde czy Robot-Coupe?
Korzystając z okazji, że mam tu konto chciałbym otrzymać opinie na temat urządzeń firmy Hallde i Robot-Coupe, a dokładniej szatkownic do warzyw. Które według Was są lepsze, miałem okazję widzieć urządzenia obu firm na targach i sam nie wiem. Ma jeszcze kilka pytań: 1) czy lepiej do szatkownicy [..]
2013-10-03 11:50:11 13
krzybetko Jak zagospodarowac auto
Witam, jestem nowy na forum mam zamiar otworzyc dzialalnosc zwiazana ze sprzedaza pizzy z auta noca (20-4) w miescie kolo dyskotek w centrum. Mam juz miejsce ktore jest bezplatne. Mialem zamiar kupic stara Nyse albo Zuczka, ale przyszlo mi fo glowy ze mam w garazu starego Poloneza i tutaj pojawia si [..]
2013-10-02 23:33:25 9
kochaniutka88 Kebab zimą
Jeśli chodzi o mięso, to proszę mi wierzyć, że to w które ja się zaopatruję jest rewelacyjne! Robi je okoliczna rzeźnia. Mięso jest świetnie przyprawione, klienci zawsze chwalą, nigdy nie słyszałam negatywnej opinii. jeśli chodzi o mięso drobiowe, to czasem ktoś zapyta, ale to rzadkość. Raz wzięłam [..]
2013-10-02 20:31:22 19
Międzyzdroje Pytanie o taboret gazowy stalgast
Mam kilka urządzeń firmy stalgast i nie jestem zadowolony, np. z frytkownicą były cały czas problemy raz grzałka, raz jakiś przełącznik a na koniec pękł kosz. Dla mnie stalgast to daleka azja. Jeśli masz wybór to kup coś droższego i lepszego, wydasz więcej ale kupisz raz i będziesz miał porządny spr [..]
2013-10-02 19:58:46 13
Międzyzdroje Samochód, przyczepa czy konterner?
Widzę, że temat został odnowiony, ja mam do czynienia z przyczepą, bo mam działalność w przyczepie i patrząc z perspektywy czasu to nie chciałbym ani przyczepy ani samochodu, dlaczego? zimą problem z wilgocią a latem bardzo kgorąco, duże ograniczenia przestrzenne i instalcyjne. jak kiedyś zaczynałem [..]
2013-10-02 19:54:07 21
Radosław Mazur Pytanie o taboret gazowy stalgast
dziękuję wszystkim za podpowiedź, pieniądze nie są duże ale nie mam zamiaru wyrzucać w tzw błoto.. [..]
2013-10-02 15:45:22 13
spec gastronomiczny Ostrzeżenie przed OSZUSTEM
Panu Wiśniewskiemu nie ukradli komputera, bo wypowiada się na forum. Śmiać mi się chce jak czytam ten temat.. [..]
2013-10-02 14:43:26 37
spec gastronomiczny Kurs czy szkoła policealna?
ani szkoła ani kurs nie zagwarantują pracy, tym bardziej stałej pracy za dobre pieniądze. [..]
2013-10-02 14:41:28 18
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2014.