FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE OSTATNIE KOMENTARZE NOWY TEMAT
AUTOR DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
spec gastronomiczny Jak wypromować lokal
Jak chcesz wypromować lokal to: 1) dobra reklama (nie poczta polska) 2) internet (własna strona + profil na facebooku + fora lokalne) 3) promocje 4) jakość potraw i obsługi 5) zapas gotówki na start (znam wiele lokali co się otworzyło i już po kilku dniach skończyła się kasa i nie dotrwali na [..]
2014-02-12 23:38:12 7
spec gastronomiczny Zmywarka kapturowa
Jak ktoś wstawia zlew i kiepską zmywarkę podblatową + 1 kosz na talerze to nie ma się co dziwić że zmywarka nie daje rady umyć. Dlaczego nikt nie zwrócił uwagi na odpowiednią regulację płynów, bo to od nich wiele zależy czy zmywarka będzie myła czy brudziła czy tyko wyparzała.. Generalnie zmywark [..]
2014-02-12 23:35:54 39
spec gastronomiczny Zmywarka kapturowa
Ciekaw jestem w którym lokalu wpuszczą ciebie na zmywak albo pochwalą się tym co mają na kuchni? [..]
2014-02-12 23:32:30 39
spec gastronomiczny Jaki piec wybrać?
Chyba coś przespałem bo pierwszy raz czytam takie bzdury o tych temperaturach.. [..]
2014-02-12 23:29:44 21
spec gastronomiczny Jaki piec wybrać?
Jak już masz się na coś decydować to najlepiej na piec konwekcyjno-parowy o odpowiednim rozmiarze do wielkości Twojego lokalu, zakup tego typu urządzenia napewno nie będzie błędem. Piec konwekcyjny czy konwekcyjny z naparowaniem to takie lepsze piekarniki i po kilku miesiącach przygód mimo wszystk [..]
2014-02-12 23:28:55 21
spec gastronomiczny Przyczepa gastronomiczna
Poszukaj tu na forum był link do jakiegoś bloga gdzie było wszystko szczegółowo opisane. [..]
2014-02-12 23:26:50 6
spec gastronomiczny Monitoring rynku gastronomicznego
A jak można zobaczyć wersje demonstracyjną bo na waszej stronie nie ma nic na ten temat. [..]
2014-02-12 23:24:15 30
spec gastronomiczny Problem ze sprzedażą urządzeń gastronomicznych
a teraz marże to są rewelacyjne, widział ktoś z Was ceny w internecie sprzętu? Nie którym to już całkowicie odbiło i oddają za darmo towar. Ciekawe kiedy to się skończy i ile firm upadnie.. [..]
2014-02-12 23:23:12 28
wisior Monitoring rynku gastronomicznego
A jakiś rabat na próbę? Czy działa na urządzeniach przenośnych? [..]
2014-02-12 21:21:01 30
GastroSpider Problem ze sprzedażą urządzeń gastronomicznych
Zapraszam do skorzystania z naszego produktu, być może pozwoli odpowiedzieć na pytanie dlaczego sprzedaż jest na takim poziomie :) [..]
2014-02-12 08:09:43 28
GastroSpider Monitoring rynku gastronomicznego
Dostęp jest płatny gdyż utrzymanie systemu kosztuje. Na forum wiele osób zwraca uwagę na opłatę, faktem jest że kwoty nie są zbyt niskie ale związane jest to z dostarczeniem przez nas dopracowanego systemu, który odpowiednio wykorzystany może zwiększyć skuteczność przygotowywanych ofert handlo [..]
2014-02-12 08:08:09 30
GastroSpider Monitoring rynku gastronomicznego
Naszego narzędzia nie można porównywać do porównywarek typu ceneo, nokaut itp gdyż my nie wymagamy dodania sklepu do naszej bazy. Autorski system analizuje dane dostępne w sieci internet, nie koniecznie w sklepach internetowych i w odpowiedni sposób je wyświetla zgodnie z zapytaniem użytkownika. N [..]
2014-02-12 08:03:04 30
GastroSpider Monitoring rynku gastronomicznego
Osobom zainteresowanym udostępniamy wersję demonstracyjną naszego systemu bezpłatnie na okres 3 dni, oczywiście wersja demo ma zablokowane wyświetlanie pewnych informacji. [..]
2014-02-12 08:00:35 30
wisior Monitoring rynku gastronomicznego
I dlaczego za dostęp do takiej informacji jest płatny skoro to są informacje ogólnodostępne ? [..]
2014-02-12 00:16:14 30
wisior Monitoring rynku gastronomicznego
Czym to się ma różnić od porównywarek dostępnych w internecie za darmo np. ceneo ? [..]
2014-02-12 00:15:40 30
spec gastronomiczny Monitoring rynku gastronomicznego
Może to i dobre ale jak to działa? Najpierw mam zapłacić za kota w worku? [..]
2014-02-11 21:47:00 30
Pizza Jak i gdzie załatwić dotację
Witam, Ja bym poprosił o kontakt do tej osoby oto mój mail lai1@o2.pl Pozdrawiam [..]
2014-02-11 20:09:19 8
GastroSpider Monitoring rynku gastronomicznego
Panie Łukaszu ma Pan rację, ale nasz system nie jest przeznaczony dla Klientów końcowych (restauratorów) tylko dla importerów, producentów oraz dystrybutorów sprzętu. Głównym celem jest dostarczenie informacji o cenach dostępnych w internecie, dzięki czemu możemy np. dostosować własną ofertę tak [..]
2014-02-11 09:10:46 30
Łukasz panagastro.com.pl Monitoring rynku gastronomicznego
Moim zdaniem pomysł chybiony. Po pierwsze klient który rozpoczyna przygodę z gastronomią nie ma dobrego rozeznania dot. urządzeń i wyposażenia gastronomicznego, np. szukając auta dla siebie mając znikomą wiedzę na ten temat jako kryterium przyjąłbym aby samochód posiadał ABS i sugerując się ceną wyb [..]
2014-02-11 08:56:41 30
Rewizor88 Potrzebuje pomocy przy zakupie
Konkretnej firmy Ci nie polecę, aczkolwiek mogę Ci podać fajną stronkę : [LINK USUNIĘTY PRZEZ ADMINA]  znajdziesz tu katalog firm, które się specjalizują sprzętem gastronomicznym. [..]
2014-02-10 14:25:16 10
ADMIN Pomoc w doborze sprzętu dla lokalu na 25/30 osób oraz godni polecenia producenci
MARKETING SZEPTANY JEST UZNAWANY ZA SPAM NA TYM FORUM. OSTATNIE OSTRZEŻENIE! [..]
2014-02-10 11:54:30 15
Rewizor88 Pomoc w doborze sprzętu dla lokalu na 25/30 osób oraz godni polecenia producenci
Jeśli chodzi o wyposażenie gastronomiczne to mogę polecić katalog firm, które się tym zajmują. Wszystko w jednym miejscu, wygodnie można porównać oferty. [LINK USUNIĘTY PRZEZ ADMINA] [..]
2014-02-10 11:49:31 15
GastroSpider Monitoring rynku gastronomicznego
Tak jak wspominałem we wcześniejszej wypowiedzi nasz system przeznaczony jest dla firm aktywnie sprzedających produkty dla gastronomii. [..]
2014-02-10 11:46:50 30
Komis Gastronomiczny Monitoring rynku gastronomicznego
Dla nas jako komisu jest to zbędny program. [..]
2014-02-10 11:16:43 30
GastroSpider Monitoring rynku gastronomicznego
Znamy zasady panujące na rynku gastronomicznym i wiemy, że od dawna czynnikiem, który ma duży wpływ na sprzedaż jest cena produktu w sklepie internetowym. To w jaki sposób zachowa się użytkownik systemu tzn czy będzie chciał dostosować swoją cenę do cen dostępnych na rynku czy nie to już od ni [..]
2014-02-10 10:47:04 30
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.