FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE OSTATNIE KOMENTARZE NOWY TEMAT
AUTOR DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
bcs Dora Metal vs Stalgast
w przypadku stali:  Dorametal jest  dobra tylko, jednak możesz odnaleźć problemy w przypadku rozwiązań nietopowych Stlagast -z założenia trochę gorsze jakościowo wykończenie  chłodnictwo: Stlagast- bardo  toporne  Dorametal nie złe  ale do Barów osobiście preferuje Gamko, pozostałe produkcje p [..]
2014-08-14 13:02:27 8
gdyniak Zawód kucharz. Jak jest naprawde?
2 do 5 lat doświadczenia to wystarczający czas aby załapać o co w tym zawodzie chodzi.Możesz i po szkole zacząć pracowac a doświadczenie znajdziesz w miarę zdobywania wiedzy.Masz większe możliwości w konstruowaniu posiłków .Sam jesteś sobie szefem i tylko Kapitan ma nad tobą władzę a i on musi się d [..]
2014-08-14 09:30:21 11
gastromex Przyczepa Gastronomiczna a śmieci oraz ścieki.
podpiszcie umowe z firma prywatna i tyle, a co jaki czas ona bedzie zabierala smieci to już ustalcie z nią i kłopot z głowy [..]
2014-08-14 07:27:04 7
gastromex Streetfood - frytki belgijskie (lub smażone na sposób belgijski), wursty, burgery 100% wołowiny
Na wizytę Sanepidu czeka się do 14 dni. Zalezy od czasu i ilości odbiorów w danym czasie. Co się tyczy odbioru, to najlepiej wykonać ui specjalisty projket technologiczny zaopiniowany przez rzeczoznawców który to wykonawca projektu będzie obecny przy odbiorze i będzie bronił odbioru lokalu jak lew. [..]
2014-08-14 07:25:04 5
gastromex DEZYNFEKCJA NARZĘDZI BEZ ZMYWARKI W LOKALU NA WYNOS?
Takie rzeczy, jak noże, deski, drobny sprzęt, małe garnki myjemy w zlewie porządkowym, gdzie stosujemy albo dwa zlewy, jeden do mycia np warzyw czystych, a drugi lub drugą komorę do mycia drobnego sprzętu pomocniczego. W przypadku dużych garnków stosujemy basen gastronomiczny. Jesli Państwo będą dow [..]
2014-08-14 07:10:59 3
gastromex Odpady w restauracji
Do odbioru lokalu gastronomicznego musi Pan mieć podpisana umowe z firma specjalizujaca sie w odbiorach odpadów stałych do odbioru odpadów z Pana lokalem - firma prywatna, gmina czy umowa na odpady zawarta w umowie z wynajmującym lokal. gdyby jakies dodatkowe pytania: 531 801 101, pomagamy rowniez w [..]
2014-08-14 07:10:49 3
gastromex Umowa na dostarczanie wody do przyczepy/busa.
Według przepisów, poptrzeba miec podpisana umowe, wystarczy sklep spozywczy czy cukiernia czy gastronomia gdzie był odbiór wody...  531 801 101, gastromex@wp.pl [..]
2014-08-14 07:10:43 5
gastromex SZUKAM EKSPERTA GASTRONOMICZNEGO
Jeśli Pan potrzebuje fachowej porady,najlepiej zadzownic na mój numer 531 801 101, piszac raczej niewiele uda sie ustalic... [..]
2014-08-14 06:58:02 9
Marcinn Zawód kucharz. Jak jest naprawde?
A trudno zacząć prace na morzu po szkole? Dużo lat praktyki na lądzie czy mozna smignąc z 2 /5 letnim doswiadczeniem? [..]
2014-08-14 01:02:43 11
gdyniak Zawód kucharz. Jak jest naprawde?
Zawód jak każdy inny tylko trzeba kochać to co się robi. Ucz się tego i pokochaj.Mam swoje lata i nigdy nie pracowałem na lądzie.Pewnie w knajpach jest okazja do nauki różności Możesz być jak Basiura o pseudonimie  Amarro .Albo jak Okrasa ,Makłowicz czy inny telewizyjny czarodziej .Naucz się i wal d [..]
2014-08-13 20:28:12 11
Dada Dora Metal vs Stalgast
Witam, Wyposażam kuchnię baru-restauracji i waham się pomiędzy sprzętem Stalgast i Dora Metal+Kromet. Kupuję stoły robocze ze zlewem, stół chłodniczy, szafkę, kuchnię elektryczną, płytę grill, mały piec KP. Pomóżcie mi wybrać na podstawie waszego doświadczenia: jakie są za i przeciw dla tych produ [..]
2014-08-13 17:59:45 8
konceptcis
konceptcis
Najlepsze oprogramowanie dla gastronomii
Witam serdecznie, Polecam program do wszelkiego typu gastronomii Simple Gastronomy. Program daje duże możliwości tak pod kątem obsługi jak i raportowania a przy tym jest bardzo intuicyjny. Wielką zaletą jest również elastyczność rozwiązania - program z powodzeniem funkcjonuje między innymi w cukier [..]
2014-08-12 16:25:53 10
konceptcis
konceptcis
ZARZĄDZANIE ZAMÓWIENIAMI W PIZZERRI NA TELEFON
Witam serdecznie, Polecam Simple Gastronomy. Program daje duże możliwości tak pod kątem obsługi jak i raportowania a przy tym jest bardzo intuicyjny. Zachęcam do kontaktu i umówienia się na prezentację - handlowy@konceptcis.pl telefon: 42 652 43 24 [..]
2014-08-12 16:04:24 6
Marcinn Zawód kucharz. Jak jest naprawde?
Zniechęcił mnie szczególnie ten temat: http://forum.gazeta.pl/forum/w,23,130457586,130466540,Atrakcyjny_dobrze_platny_zawod_kucharza_w_oc_.html [..]
2014-08-12 15:37:30 11
Marcinn Zawód kucharz. Jak jest naprawde?
Witam. Zastanawiam sie nad wyborem szkoły gdyz za rok ide do technikum. Uwielbiam jesli nie kocham gotowac i chciałbym robic to zawodowo. Zastanawiam sie jednak czy ten zawód jest opłacalny. Niektórzy pisza ze kuchnie sa brudne, brakuje sprzetów, sanepid jest opłacany, zarobki nie przekraczaja 2000z [..]
2014-08-12 15:34:16 11
VipGastro
VipGastro
Potrzebuje rzetelnej opini na temat kilku produktów
Zmywarka RedFox Kuchenka gazowa Kromet Piec do pizzy robi swoje i tyle Stół chłodniczy Stalgast może być Opiekacz zgadza się lepiej kupić Bartschera Frytownica jaka? Kebab potis ok. Grill kontaktowy Gredil Meble są lepsi ;)ale to na PW Szatkownic Robota Zostaje jeszcze opcja zakupu [..]
2014-08-09 23:13:10 5
Widlak Potrzebuje rzetelnej opini na temat kilku produktów
Zmywarka do naczyń silans czy redfox - z dwojga złego redfox Kuchnia gazowa redfox - średnio weź KROMET Piec do pizzy stalgast - jest tani i tyle Stół chłodniczy stalgast -jest tani i tyle chcesz porządne >> Dora Metal Opiekacz do zapiekanek roller grill - kiedyś ok teraz kupisz lepsze tanie [..]
2014-08-09 16:47:24 5
INWEST SZUKAM EKSPERTA GASTRONOMICZNEGO
Witam szukam osoby która będzie mi pomóc jeśli przedstawię swój problem a mianowicie w skrócie chodzi o to że mam działkę 700mkw gdzie stoi parenascie lat - bar i sklep planuje otwarcie nowego baru/restauracji potrzebuje porady od czego zaczynac co robic by wszystko czyli cala kuchnia i obiekt spraw [..]
2014-08-08 22:03:09 9
SirMacas Sprzedam frytownice Gredil 5 litrów
Witam serdecznie, Sprzedam używaną frytownice Gredil 5 litrów, szczegóły pod adresem: http://allegro.pl/frytownica-gredil-5-l-i4485497047.html [..]
2014-08-08 18:28:48 1
Parsi Streetfood - frytki belgijskie (lub smażone na sposób belgijski), wursty, burgery 100% wołowiny
Na wizytę Sanepidu czeka się do tygodnia (zależy od miasta) a decyzję poznasz podczas wizyty. Procedurę odbioru lokalu opisałem na blogu niepoddawajsie.pl , jeśli interesują Cię inne aspekty to zapraszam do przeczytania :) [..]
2014-08-08 16:38:38 5
mateo Usługi- Probox- Wyposażenie sklepów, gastronomii, biur
korzystałem z usług tej firmy – zamówiliśmy sporo elementów wyposażenia sklepu spożywczego m.in. regały i szafy chłodnicze. Rzeczy są dobrej jakości a szafki były zmontowane na miejscu przez pracowników firmy więc mogliśmy się zająć swoimi sprawami. Wszystko poszło sprawnie i bez zakłóceń R [..]
2014-08-08 15:16:25 3
spec gastronomiczny Jaki piec do zapiekanek ?
Do zapiekanej najlepiej nadają się opiekacze kwarcowe np. roller grilla, takie urządzenie potrafi się rozgrzać do 1050C w terminie około 10-15 sekund. [..]
2014-08-08 12:22:19 10
spec gastronomiczny Streetfood - frytki belgijskie (lub smażone na sposób belgijski), wursty, burgery 100% wołowiny
sprzęt nowy trzeba dobrze dopasować i wówczas nie ma problemu, zdarza się że źle dobrany sprawia więcej problemów. [..]
2014-08-08 12:21:23 5
spec gastronomiczny Przyczepa gastronomiczna wynajem czy zakup?
przyczepy za 1-2 miesiące będą w dobrych cenach na allegro bo będzie po sezonie. nie wiem czy warto kupować przyczepę z wyposażeniem bo często ludzie wyposażają przyczepę w kiepski sprzęt, który po kilku miesiącach pracy nie nadaje się do użytkowania. [..]
2014-08-08 12:20:18 46
spec gastronomiczny Potrzebuje rzetelnej opini na temat kilku produktów
zmywarki zdecydowanie redfox kuchnia redfox ok opiekacz roller grill ok frytownica rm gastro ok kebab potis ok grill kontaktowy caterina ok meble plastmet nie wypowiadam sie szatkownica hallde drogo [..]
2014-08-08 12:16:37 5
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.