FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE OSTATNIE KOMENTARZE NOWY TEMAT
AUTOR DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
hophop Liczba drzwi w lokalu gastronomicznym
Czy mogłaby się wypowiedzieć jakaś kompetentna osoba? :) [..]
2014-06-01 20:25:58 3
BANNERT- Przyczepy Gastro
BANNERT- Przyczepy Gastro
food truck
Witam, Faktycznie zajmujemy się dostosowaniem samochodów nowych i używanych pod różne branże, zapraszam do odwiedzenia naszej strony www.przyczepygastronomiczne.pl , proszę także o kontakt z działem handlowym najlepiej na maila biuro@przyczepygastronomiczne.pl z opisem, do czego ma służyć samochó [..]
2014-05-30 07:24:38 8
BANNERT- Przyczepy Gastro
BANNERT- Przyczepy Gastro
jak wykonać izolację termiczną
Witam, Osłonę termiczną musisz wygiąć z blachy i wypełnić izolatorem, w przeciwnym razie spuchną ściany w przyczepie, szczególnie, jeżeli jest z laminatu. Zastanawiam się czy będziesz handlował rybą i kurczakiem w jednej przyczepie? Jeżeli chcesz to możesz u mnie zamówić coś takiego, wyślij na [..]
2014-05-30 06:52:29 5
BANNERT- Przyczepy Gastro
BANNERT- Przyczepy Gastro
Lada chłodnicza z wysuwem
Witam serdecznie, Chętnie pomogę w tym temacie, mam spore doświadczenie. Proszę sprawdzić na naszej stronie: www.przyczepygastronomiczne.pl , Zajmujemy się produkcją takich lad oraz rozwiązań wysuwu. Pozdrawiam Marek BANNERT [..]
2014-05-30 06:40:32 2
Warwro jak wykonać izolację termiczną
a czy nie robił nikt nic takiego samemu? [..]
2014-05-29 17:37:30 5
Warwro Lada chłodnicza z wysuwem
Witam, podpowiedzcie gdzie mogę kupić ladę chłodniczą do sprzedaży ryb w przyczepie z opcją wysuwania jej na zewnątrz? Wiecie kto coś takiego produkuje seryjnie lub pod zamówienie? [..]
2014-05-29 17:35:27 2
Kaniur Przyczepa z makaronami
Witam, robiliśmy przyczepy dla Barilli. Proszę o kontakt info@xtrail.pl. [..]
2014-05-29 17:26:39 16
Kaniur food truck
Proszę podesłać zapytanie na info@xtrail.pl [..]
2014-05-29 17:24:22 8
HACPASZ Hanna Półtorak Przyczepa z makaronami
Wszystkich chętnych do posłuchania na temat organizacji pracy w małej gastronomii i przygotowywania potraw w gastronomii mobilnej i stacjonarnej zapraszam na szkolenie które odbędzie się w Warszawie dnia 05.06.2014 w Warszawie. Szkolenie Moja gastronomia od czego zacząć - szczegóły znajdują się w za [..]
2014-05-28 16:19:44 16
robpert Przyczepa z makaronami
Jeśli chodzi o makarony to martwiłć się można tylko  oto że to póki co nie na nasz rynek. Tzn nie jako danie z Przyczepy. To raczej ta grupa docelowa która jada w knajpach. Ale psórbowac warto. Co do samochodu – uderz do firmy Bannert, zaproponują Ci coś fajnego skrojonego pod twoją działalnoś [..]
2014-05-28 15:57:03 16
Małgorzata.S Przyczepa z makaronami
Mam przyczepę od 2 lat, sprzedaję głównie kebab. Najważniejsza jest jakość produktów, to już nie czasy na dania z mikrofali, a niestety wielu jeszcze to oferuje:( Polecam zakup nowej przyczepy, ja jestem bardzo zadowolona, przed zakupem oglądałam używane byłam tez w firmach które robili nowe przycze [..]
2014-05-28 14:46:21 16
kataluszylion italgast sp z o.o. - kolejny watek
witam, reprezentuje firme Attica Sp z o.o. ul. Mazowiecka 6/8, 00-048 Warszawa. w marcu tego roku oddalem dwie zmywarki marki Lozamet (zk-05.3, zks-06.2) za bagatela 1000 pln obie. co by miejsca magazynowego nie zapelniac. pan Przemek z numer 729 305 305 cuda obiecywal - wspolprace, rabaty na zak [..]
2014-05-28 14:29:36 4
magda77 jak wykonać izolację termiczną
Może pomoc uzyskasz u http://www.bgprojekt.com/ ,  w swojej ofercie maja  projekty technologiczne w gastronomii. [..]
2014-05-28 09:56:48 5
HACPASZ Hanna Półtorak jak wykonać izolację termiczną
Witam serdecznie a może powierzyć to fachowcom? proponuje skontaktować się z firmą  Bannert (www.przyczepygastronomiczne.pl) napewewno pomogą Aby dowiedzieć się na temat wyposażenia przyczepy lub busa gastronomicznego , jakie dania można podawać w przyczepie lub busie gastronomicznym a jakie nale [..]
2014-05-28 09:03:21 5
Warwro jak wykonać izolację termiczną
chciałbym zapytać jak prawidłowo zrobić specjalną ochronę termiczną w przyczepie gastronomicznej. Mam przyczepę ze ścianami izolowanymi + laminat. Chcę postawić rożen do kurczaków ale obawiam się, że ciepło które emituje może wpłynąć niekorzystnie na ściany. Widziałem, że producenci przyklejają w ne [..]
2014-05-27 23:29:04 5
FOOD9 Dystrybutor do napojów
dokladnie , awaryjny sprzet .polecam dyspenzer-dystrybutor napojow/sokow chlodzonych 2 x18l w znacznie nizszej cenie i masz kolego wolna reke co wlewasz a nie wysokie limity jak w cc lub pe-si.ja mam takie 2 do sprzedania , sam uzywam 3 . [..]
2014-05-27 20:23:17 4
FOOD9 mogę polecić sprawdzonego dostawce
ja od kilku ladnych lat zaopatruje  swoje lokale fast food/burger w firmie Foodland i jestem zadowolony . [..]
2014-05-27 20:13:33 7
basari Ser do pizzy
Sama robię zapiekanki i również używam tylko i wyłącznie sera , ale mieszankę mozzarella i gouda. Jeżeli potrzebujecie dobrego sera w bardzo dobrej cenie ( wiórki ) dajcie znać . Podam kontakt do swojego dostawcy. Województwo kujawsko-pomorskie. [..]
2014-05-27 16:14:07 12
Mariusz Bartoszek Dozowniki serwtek gastronomicznych
Witam, Przedstawiam Państwu nowość w naszej ofercie: http://www.iszb.pl/csnp/csnp.jpg Zapraszam do kontaktu: Mariusz Bartoszek tel. 512-297-201 m.bartoszek@sylpo.pl SYLPO SYSTEM S.C. [size=2][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ul. Mełgiewska 24 20-234 Lublin tel.: (81) 44 [..]
2014-05-27 13:30:21 1
ProfitOn
ProfitOn
Marmurowy blat do pizzy
Musisz nasypać mąki na blat i powinno być dobrze. [..]
2014-05-27 09:39:55 2
Bragada Marmurowy blat do pizzy
Kupiłem stół chłodniczy z marmurowym blatem do pizzy. I mam pyta ie do was co zrobić by pizza się kręciła na blacie. Rozkręcam ją a ona stawia opór przez co nie  rozkręca się do pożądanego rozmiaru. Macie jakieś sposoby na ten problem ? [..]
2014-05-26 20:03:01 2
HACPASZ Hanna Półtorak Projekt technologiczny lkalu a podpis osoby upoważnionej do rysowania
Zapraszam na szkolenie  poświęcone zagadnieniom związanym z otwarciem lokalu gastronomicznego - wybór lokalu - organizacja pracy w kuchni - przygotowanie dokumentacji wymaganej przez sanepid: projekt technologiczny dokumentacja HACCP - rejestracja w sanepid: umowy, wymgana dokumentacja Szkoleni [..]
2014-05-26 10:55:22 5
hatszepsut1990 Produkcja kanapek w domu
Też ostatnio spotkałam się z podnajęciem. Jak to się mówi, wszystkich można kupić, to tylko kwestia ceny :P [..]
2014-05-23 16:18:44 14
hophop Liczba drzwi w lokalu gastronomicznym
Witam. Nurtuje mnie pewne pytanie. Wiele projektów technologicznych lokalu przedstawia jedno wejście, np: pizzeria w której odbywa się spożywanie na miejscu. Rozumiem, że dostawa może odbywać się poza godzinami czynności zakładu ale jak jest w przypadku usuwania odpadków, chyba powinny być usuwane i [..]
2014-05-23 15:04:20 3
Grajek odtwarzanie muzyki w lokalu
No tak, ale to tak jakby ładna kobieta z dużym dekoltem miała napisane "Tylko dla mojego męża" - tak czy siak przyciąga ;) Generalnie z tym fryzjerem było tak, że jeszcze zbierał podpisy klientów iż Ci nie słuchają muzyki. Dawał też zatyczki do uszu. Można kombinować, jasne. Tylko pytanie jaka w [..]
2014-05-23 09:08:25 5
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.