FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE OSTATNIE KOMENTARZE NOWY TEMAT
AUTOR DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
PizzaPie Pizzeria zakup sprzętu pomoc przy wyborze, zapraszam firmy sprzedające sprzęt gastronomiczny
Witam, chcę zakupić sprzęt do pizzeri. Zastanawiam się nad piecem: http://www.ceneo.pl/11058595 czy to dobry wybór? Lepszy jest Hendi czy Stalgast, a może coś innego? I jak z dostępnością części? Czy podstawa pod piec jest konieczna? Chyba lepiej wykonać ją wykonać u spawacza? Planuje z [..]
2014-07-02 19:16:23 15
fpawel Gdzie w Krakowie polędwiczki z drobiu
Witam, Gdzie w Krakowie można kupić polędwiczki z kurczaka hurtowo? [..]
2014-07-02 09:07:15 1
Kazik Wybór Sprzętu
Do potraw grillowanych najlepiej wziąć grill Broil King. Najtrwalsze, największe, gazowe, bezpieczne i jak Ci zależy na tym żeby szybko wydawać jedzenie to gazowy grill Broil King jak najbardziej, najszybciej osiągniesz wysoką temperaturę. [..]
2014-07-01 15:35:58 13
Gastrosystem Zakup sprzętu
Witaj,  Jeśli chodzi o urządzenia do opiekania to z racji tego że ma być to "budka gastronomiczna" to nie potrzebujesz wygórowanego sprzętu. Wystarczy opiekacz do zapiekanek jedno lub dwu poziomowy np. Stalgast lub Hendi.  Do kebaba opiekacz np. RedFox lub Potis. Oczywiście wszystko zależy od tego [..]
2014-07-01 12:59:14 9
Monika79 Czynsz za lokal gastronomiczny w biurowcu
Tak, domyślam się, ale interesują mnie orientacyjne koszty. Można podać stawkę za metr, do tego jaki jest pełny metraż lokalu plus ilość potencjalnych klientów. Jakby znalazło się kilka takich opinii to możnaby sobie wyrobić jakieś zdanie :) ja np. wiem w tej chwili, że we Wrocławiu za lokal 307 m2 [..]
2014-06-30 16:52:14 4
Kazik Płyta grillowa czy grill do hamburgerów?
A nie lepiej będzie wziąć grill z Broil King? Większy, ładniejszy, regulacja temperatury, dość znana marka, wg mnie najbardziej praktyczne rozwiązanie na każdy rodzaj potraw. [..]
2014-06-30 13:01:35 8
Kazik GRILL LAWOWY vs PŁYTA GRILLOWA
Ja mam grill Gazowy Broil King, mimo wszystko najlepszy z wymienionych, wg mojego uznania. Najlepsza temperatura, najczystszy i w smaku jedzenie jest lepsze, traci mniej ze swoich wartości. Jakby Cię interesował jakiś konkretny model Broil Kinga na konkretne potrawy to przejerzyj na stronce producen [..]
2014-06-30 12:55:42 4
suzume Firma adoptujaca auta na gastronomiczne.
Witam, Jak ja jakiś czas temu przerabiałem samochód to korzystałem z usługi firmy internetowej: zabudowysamochodowe.pl http://themeforest.net/user/Jan200jan [..]
2014-06-30 09:56:01 3
klipo1906 Zakup sprzętu
Witam, Potrzebuję porady odnośnie zakupu sprzętu do budki gastronomicznej. Potrzebuję urządzeń do: opiekania zapiekanek, opiekania bułek i mięsa do kebaba, podgrzewania hamburgerów. Czy ktoś mi może polecić jakieś urządzenia? Dodam, że dopiero zaczynam przygodę z gastronomią i kompletnie się na t [..]
2014-06-29 14:59:27 9
bcs Lodówki
Przede wszystkim pytanie jak duża ma to być lodówka? Po drugie jak bardzo istotne są parametry temperatury? I  czy sposoób wykończenia komory ma istotne znacznie [np. stal, laminat, wariant higieny etc.] Zależnie od tych parametrów morza dobrać odpowiadające kryteriom ceny. [..]
2014-06-29 13:17:29 2
Mukka Lodówki
Mamy u siebie lodówkę, którą najwyższy czas wymienić. Jest delikatnie mówiąc stara. Wiem, że teraz sporo lodówek z różnymi wymyślnymi opcjami. Zastanawiam się jednak, czy za mniejsze pieniądze też da się znaleźć coś solidnego, czy trzeba się wykosztować? Nie ukrywam, że to drugie nie bardzo mi się u [..]
2014-06-28 09:18:44 2
ewagredys22 Ciepła woda w przyczepce gastronomicznej
Gdzie mogę dostać takie urządzenie lub proszę podać firmę. [..]
2014-06-27 18:55:54 11
KasiaDo
KasiaDo
Najlepsze oprogramowanie dla gastronomii
Zapraszamy również do nas. Oprogramowanie mobilne na tablety, połączone z pracą w chmurze. Więcej: posbistro.com [..]
2014-06-27 14:22:18 9
el_dawidoss Przyczepa Gastronomiczna a śmieci oraz ścieki.
Witam.  Od jakiegoś czasu posiadam dobrze prosperujący punkt gastronomicznny (przyczepa handlowa w której prowadzimy sprzedaż fastfoodów). Działalność zarejestrowana jest jako handel obwoźny. Dodam jeszcze że przyczepa stoi na terenie sąsiedniego powiatu.  Ostatnio odezwała się gmina na terenie k [..]
2014-06-27 13:23:33 7
crxvtec Ciepła woda w przyczepce gastronomicznej
Są odpowiednie urządzenia z zasobnikiem 5L i kranem wieszane na ścianie, które podgrzewają wodę a nawet gotują. Wtedy nie musisz robić ujęcia wody z wodociągów, kupować grzałek czy pompy wody. Wlewasz wodę od góry podłączasz pod prąd i woda się nagrzewa do ustawionej temperatury. Mam tak zrobione u [..]
2014-06-27 12:19:31 11
PrzemekSzczecin Sprzedam wózek do Hot-dogów z pełnym wyposażeniem
Witam, mam na sprzedaż wózek gastronomiczny przygotowany do sprzedaży przede wszystkim hot-dogów, lecz nic nie stoi na przeszkodzie aby sprzedawać również np. tosty, czy napoje. Wózek zakupiłem przed wakacjami 2013 roku. Używany był tylko przez jeden sezon czyli ok. 2,5 miesiąca do końca sierpni [..]
2014-06-26 14:46:32 1
jakub09 Kawiarnia
Zapomniałem dodać - lokal 110 m2, sala dla konsumentów - 60 m2. Liczba miejsc - około 30. [..]
2014-06-26 14:45:20 4
jakub09 Kawiarnia
Witam, planuję otworzyć kawiarnio-herbaciarnię. W lokalu, w którym bym to prowadził była kiedyś restauracja, pub. Czyli nie doszłoby do zmiany sposobu użytkowania. Lokal składa się z sali dla konsumentów, dwóch toalet, 3 pomieszczeń na zapleczu. Wiem, że musiałbym zapewnić jedną toaletę dla pracowni [..]
2014-06-26 14:40:55 4
gastrokama Jaki piec wybrać?
Z doświadczenia wiem że piec konwekcyjno-parowy się przydaje. Właśnie co wymieniłam stary na nowy – stary odsprzedałam i dzięki temu mam po lepszej cenie nówkę. Wzięłam Retigo B1011b ze sklepu Szron z Łodzi – był w dobre cenie i jeszcze pakowarkę próżniowa dostałam:) gwrp – kuchnia [..]
2014-06-26 10:17:48 21
gastrokama Wyroby alkoholowe
Daria R. chrzanówka jest bardzo popularna na ukrainie i białorusi - jest podawana w ekskluzywnych lokalach:) nie ma co się bać - nie dość że kopie to jeszcze Ci nosek przeczyści aż miło ;) [..]
2014-06-26 10:14:38 9
gastrokama Kwiaty jadalne
no tak ale jak klient pyta skąd taki kwiatek jest bo jest ciekawy to mówisz że ze specjalnej plantacji czy z ogródka? lepiej nie ściemniać bo nie wiadomo czy to nie jest "tajemniczy klient" [..]
2014-06-26 10:11:34 12
gastrokama Pizzeria po zakładzie kosmetycznym
przeszłość lokalu nie ma raczej większego znaczenia, ważne jest to w jakim stanie on jest i czy jest odpowiednio wyposażony i spełnia wymogi sanepidu. [..]
2014-06-26 10:08:35 7
gastrokama Czynsz za lokal gastronomiczny w biurowcu
podejrzewam że wszystko zależy od lokalizacji, wielkości budynku itd. im większy biurowiec tym podejrzewam że większa stawka bo większy zasięg potencjalnej klienteli [..]
2014-06-26 10:06:04 4
gdyniak Ciepła woda w przyczepce gastronomicznej
Problemem jest pompka podająca wodę do podgrzewacza.Powinno się zamontować silniejszą i będzie po problemie.A podstawowym problemem jest to że musisz kupić jeszcze WŁANCZNIK, Ale czy coś takiego istnieje?? Może pomoże Włącznik który włącza a nie włancza.Pozdrawiam [..]
2014-06-26 08:54:41 11
ewagredys22 Ciepła woda w przyczepce gastronomicznej
Witam, Proszę o pomoc odnośnie jak zrobić ciepłą wodę  gdy nie mam możliwości podłączenia się do wodociągów.Mam już zamontowany przepływowy podgrzewacz wody i pompkę ale nie mam wystarczającego ciśnienia wody i się nie włancza.Słyszałam że dystrybutor z firmy Dar Natury  itp może służyć jako źród [..]
2014-06-25 22:21:19 11
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.