FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE OSTATNIE KOMENTARZE NOWY TEMAT
AUTOR DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
magda77 Bar FAST FOOD od czego zacząć?
Kilka lat temu także ruszałam z gastronomią. Długo nie mogłam znaleźć odpowiedniego lokalu, dlatego zdecydowałam się na postawienie pawilonu gastronomicznego. To był świetny wybór dzieki firmie Ramal z Obornik z wielkopolski. Dziś mam już postawionych 5 pawilonów dzięki ramal więc wszystkim niezdecy [..]
2015-09-15 09:55:24 13
HACPASZ Hanna Półtorak Food Truck
Witam serdecznie 25.09.2015 w Warszawie  odbywać się będą warszaty poświęcone zagadnieniom związanym z  przygotowaniem do odbioru SANEPID samochodów gastronomicznych oraz innych rodzajów małej gastronomii (kioski gastronomiczne, namioty, wózki gastronomiczne) Serdecznie na nie zapraszam poltorak@hac [..]
2015-09-11 09:56:03 12
smakoszek Co powinno znajdować się na stole w restauracji ?
Jeszcze jest makro :)chyba ze masz kontakty i jest w stanie dojsc do samego producenta, ale ilosci hurtowe pewnie cie nie interesuja? [..]
2015-09-10 16:33:10 11
Camel Wynajem lokalu gastronomicznego z pozwoleniami
Bardzo dziękuję za odpowiedź [..]
2015-09-10 08:04:39 9
SzymonB Blachy do wypieków w piecach konwekcyjnych
Witam, Wraz z żoną otworzyliśmy niewielką pracownię cukierniczą z wypiekiem m.in. ciasteczek. W tym celu zakupiliśmy piec konwekcyjny bartscher at 400, piec posiadał m.in dwie pełe blachy chyba aluminiowymi do pieczenia. Potem dokupiliśmy jeszcze 4 blachy aluminiowe firmy hendi. Moje zdziwienie w [..]
2015-09-09 18:29:41 3
smakoszek Food Truck
Zakładając, że chcesz prowadzić swój biznes legalnie to owszem, potrzebna będzie kasa fiskalna. Do sprzedawania alkoholu tradycyjnie bez koncesji się nie obejdzie, ale nie mam pewności czy takowa jest w ogóle przyznawana gastronomii mobilnej. Co do festiwalów i zlotów to poznaj kilka osób, które się [..]
2015-09-09 16:12:59 12
smakoszek Naleśnikarnia 35m2
Wiadomo łatwiej jest poradzić się specjalisty, ale oczywiście samemu też jesteś w stanie wszystko ogarnąć tylko więcej pracy, telefonów i nerwów będzie Cię to kosztowało. Do jednorazowych naczyń nie jest potrzebna wyparzarka, ale do sprzętów wykorzystywanych przy przygotowaniu posiłki już może być i [..]
2015-09-09 16:08:28 5
smakoszek Wynajem lokalu gastronomicznego z pozwoleniami
Każda zmiana musi być zatwierdzona przez sanepid więc wcześniej lepiej jest z nimi pogadać i mieć to na papierze w razie późniejszych niedomówień. Co do dokumentacji to tak jak kolega wyżej napisał [..]
2015-09-09 16:05:45 9
Konfederatka Kurs gastronomiczny Lublin
Witam. Obecnie jestem właścicielką pizzerii w małym miasteczku. Prowadzę ten lokal prawie 3 lata. Mam spore doświadczenie odnośnie pizzy, fast foodów itp. Bardzo chciałabym się jednak doszkolić pod kierunkiem sporządzania innych dań, szczególnie kuchni polskiej. W Lublinie znalazłam kurs kucharski I [..]
2015-09-09 09:23:28 1
HACPASZ Hanna Półtorak kontrola sanepidu przed otwarciem lokalu
Witam Sanepid oceni czy  wielkość lokalu umozliwi przygotowanie dań, które chciałabyć przygotowywać tzn czy możliwe jest przygotowywanie dań od surowców (koniecznie muszą być wtedy  wydzielone pomieszczenia obróbki wstępnej warzyw i mięsa) . W przypadku braku takich pomieszczeń  do przygotowywania p [..]
2015-09-08 08:20:15 6
gastromex Jakie sprzęty będą mi potrzebne?
Jesli potrzebne Ci doradztwo w zakresie przygotowania dokumentacji-projekt technologiczny,projekt wentylacyjny, odbiór wentylacji, doradztwo techniczne, chętnie pomogę:  gastromex@wp.pl lub 531 801 101 [..]
2015-09-07 03:26:12 4
gastromex wzór projektu technologicznego
www.gastromex.com.pl pomagamy przy projekcie technologicznym, ale również doradzamy przy wyposażeniu i projekcie i odbiorze wnetylacji [..]
2015-09-07 03:24:02 6
gastromex wzór projektu technologicznego
Przygotowanie wszelkiej dokumentacji do odbioru Sanepidu- projekt technologiczny, projket i odbiór wentylacji: gastromex@wp.pl, 531 801 101, www.gastromex.com.pl [..]
2015-09-07 03:22:17 4
gastromex przetwórstwo warzyw i owoców- produkcja soków a wymagania sanepidu
Jesli masz jakieś wątpliwości,czy potrzebna Ci pomoc,zadzwoń: 531 801 101 lub napisz na maila: gastromex@wp.pl [..]
2015-09-07 03:20:41 3
gastromex Naleśnikarnia 35m2
Czasem lepiej dopłacić,niż  później dwa razy tracić...pomogę przy dokumentacji Sanepidowskiej: gastromex@wp.pl, 531 801 101 [..]
2015-09-07 03:17:46 5
gastromex Wynajem lokalu gastronomicznego z pozwoleniami
Do odbioru lokalu przez Sanepid potrzebna jest książka budowlana obiektu, gdzie wpisane są aktualne kontrole budowlane. jesli zmieniasz technologie musisz zrobic nowy projekt,chyba ze Sanepid na to przymknie oko. Nowy inwestor-od nowa robuisz odbiór. jeśli potrzebujesz pomocy jesli chodzi o dokument [..]
2015-09-07 03:10:01 9
gastromex kontrola sanepidu przed otwarciem lokalu
Technologia żywienia,czyli wykonywania potraw [..]
2015-09-07 03:09:16 6
gastromex Co powinno znajdować się na stole w restauracji ?
Tj Selgros pojemniki na oliwę, a same pojemniki na przyprawy daje Pepsi [..]
2015-09-07 03:07:48 11
gastromex Co powinno znajdować się na stole w restauracji ?
Selgros lub Pepsi [..]
2015-09-07 03:06:27 11
is Projekt technologiczny dla sanepidu
Firma HORECA+ www.horecaplus.eu [..]
2015-09-06 20:29:14 4
is wzór projektu technologicznego
Polecam tez firmę HORECA+ z Wrocławia. Kontakt www.horecaplus.eu [..]
2015-09-06 20:28:42 6
is wzór projektu technologicznego
Zapraszam na stronę www.projkettechnologiczny.pl [..]
2015-09-06 20:27:58 6
Sashimo Co powinno znajdować się na stole w restauracji ?
Chodzi o to że chcę zakupić nowe serwetniki coś jak serwetnik James tylko że chciał bym jeszcze inne rodzaje widzieć i nie wiem gdzie tego szukać bo na Allegro tylko to znalazłem dodatkowo chcę kupić solniczki pieprzniczki oraz flakoniki na magii oraz oliwę. Poleci ktoś jakąś stronę gdzie można się [..]
2015-09-06 12:48:06 11
Francuz sprzedam samochód idealny na FOOD TRACK
witam serdecznie sprzedam samochód renault master izoterma idealny do przerobienia na FOOD TRACK-a  http://olx.pl/oferta/renault-master-izoterma-kontener-idealny-115000km-fak-vat-CID5-IDbxpaF.html [..]
2015-09-04 12:59:04 2
kreatorbb czy pizze można produkować-piec w przyczepie gastronomicznej
jasne że można mieć pizzę w przyczepie zobacz na www.pizzabus.pl fajna sprawa. [..]
2015-09-03 19:18:26 9
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.