FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE OSTATNIE KOMENTARZE NOWY TEMAT
AUTOR DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
gastromex ZLECĘ: Projekt technologiczny- TRÓJMIASTO
Firma gastromex pomoze Pani w zakresie doradztwa doboru sprzetu, technologii ale również wentylacji. posiadamy uprawnienia na odbiory i pomiary wentylacji.działamy od 9 lat na terenie całej Polski, gastromex@wp.pl,  531 801 101 [..]
2015-11-09 11:02:13 4
gastromex Plany otwarcia małej kawiarni a rzeczywistość
Pani Kasiu,polecamy pomoc i doradztwo w zakresie gastronomii,technologii,jak i wentylacji.  dojezdzamy do kazdego miejsca w Polsce: gastromex@wp.pl,   531 801 101 [..]
2015-11-09 10:58:08 15
gastromex Pomoc przy otwieraniu lokalu ze zdrową żywnością - pomocy!
Panie Dawidzie. u mnie najtaniej i najszybsza pomoc w zakresie doradztwa od gastronomii po wentylację z całej Polski...   gastromex@wp.pl   531801101 [..]
2015-11-09 10:52:13 7
xxxccc Czy ktoś już był?
Witam. Czy ktoś z Państwa kiedyś korzystał z usług restauracji http://restauracjaokrasa.pl/index.php ? Razem z rodziną planujemy zorganizować uroczystą kolacje dla rodziców z okazji ich rocznicy ślubu w jakiejś wrocławskiej restauracji. Mi przypadło znaleźć odpowiednie miejsce. Musi być dobre jed [..]
2015-11-08 19:55:51 2
Fit-master Pomoc przy otwieraniu lokalu ze zdrową żywnością - pomocy!
Witam. Na wstępie napiszę, że nie mam bladego pojęcia o prowadzeniu lokalu gastronomicznego. Nigdy w tej branży nie pracowałem, znam ją jedynie ze strony konsumenta. Zdecydowałem się otworzyć bar serwujący zdrowe obiady, głównie dla sportowców i osób dbających o linię. Posiłki mają być pełnowartości [..]
2015-11-08 11:46:51 7
Kasiula2602 Plany otwarcia małej kawiarni a rzeczywistość
Kasia52Henrybbm@gmail.com [..]
2015-11-04 13:33:39 15
Kasiula2602 Plany otwarcia małej kawiarni a rzeczywistość
Sanepid to swoistego rodzaju " władza" a z władza się nie wygra... Chyba że sprytnym podejściem. No nic. Wszystko do przemyślenia. O ile widziałam godziny przyjmowania interesantów w moim powiatowym Sanepidzie ( tylko we wtorki i tylko między 10-12)  spróbuję porozumieć się z kimś na maila. Od razu [..]
2015-11-04 13:29:41 15
HACPASZ Hanna Półtorak Plany otwarcia małej kawiarni a rzeczywistość
Stanowisko do kanapek mi tostów - tak stanowisko do przygotowywania kanapek i tostów z warzyw po obróbce,  wędlin serów i innych dodatków kupowanych w sklepach/hurtowniach spożywczych Sztućce w zmywarko wyparzarce - zmywarka do szkła myje i wyparza w niższej temperaturze niż zmywarko-wyparzarka prz [..]
2015-11-04 13:05:30 15
Kasiula2602 Plany otwarcia małej kawiarni a rzeczywistość
W pierwszej odpowiedzi wkradł się słownik z telefonu. Chodziło mi ze " Sanepid nie podpisuje się pod czymś co sam zatwierdza" ale jak już wspomniałam to pytanie muszę skierować do Pan/panów z jednostki sanepidu. [..]
2015-11-04 12:39:20 15
Kasiula2602 Plany otwarcia małej kawiarni a rzeczywistość
Dodam jeszcze że zupa w ciągu dnia będzie w kościołku podgrzewanym elektronicznie. [..]
2015-11-04 12:37:32 15
Kasiula2602 Plany otwarcia małej kawiarni a rzeczywistość
Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź  Pani Hanno. Troszkę nie rozumiem dlaczego Dajecie nie bierze odpowiedzialności za coś co sam nadzoruje i musi być opinia rzeczoznawcy ale to akurat nie jest tematem tego wątku.   Co do zmywarko - wyparzarki to oczywiście będzi.  Nie rozumiem dlaczego nie można my [..]
2015-11-04 12:17:11 15
HACPASZ Hanna Półtorak HACAP a wypiek ciast
18.11.2015 w Warszawie odbywać się będzie szkolenie poświęcone wymaganiom stawianym lokalom gastronomicznym na które serdecznie zapraszam. Omawiane będą zagadnienia: - Wymogi stawiane lokalom gastronomicznym - wysokość, niezbędne pomieszczenia - Odstępstwo SANEPID - kiedy należy o nie występow [..]
2015-11-04 11:51:55 4
HACPASZ Hanna Półtorak Szkolenie Pełnomocnik i Auditor Systemu HACCP
Witam bardzo fajna tematyka szkolenia  idealna dla producentów żywności, mam nadzieje że o tym szkoleniu nie raz jeszcze usłyszymy na forum. Ja z mojej strony chciałabym zaproponować  udział w szkoleniu dedykowanym wlaścicielom lokali gastronomicznych, w których System HACCP jest mniej rozbudowany, [..]
2015-11-04 11:49:20 4
HACPASZ Hanna Półtorak Plany otwarcia małej kawiarni a rzeczywistość
18.11.2015 w Warszawie odbywać się będzie szkolenie poświęcone wymaganiom stawianym lokalom gastronomicznym na które serdecznie zapraszam. Omawiane będą zagadnienia: - Wymogi stawiane lokalom gastronomicznym - wysokość,  niezbędne pomieszczenia - Odstępstwo SANEPID - kiedy należy o nie występo [..]
2015-11-04 11:37:29 15
HACPASZ Hanna Półtorak Plany otwarcia małej kawiarni a rzeczywistość
Witam postaram się pomóc Ad. Toaleta dla gości - można jak najbardziej udostępnic toaletę współną dla Pań i Panów musi być ona dostosowana do potrzeb osób niepełnosprawnych Ad 2. Wyposażenie profesjonalne jest bardziej wydajne i jego okres życia jest dłuzszy niż sprzętów agd ale uczestniczyłam w [..]
2015-11-04 11:28:32 15
Kasiula2602 DOSTARCZĘ CIASTA I WYPIEKI WEGAŃSKIE, BEZGLUTENOWE, BEZ CUKRU do Twojej restauracji/sklepu
Witam, Proszę o przesłanie oferty wraz z cennikiem produktów.  Kasia52henrybbm@gmail.com [..]
2015-11-04 09:11:31 8
Kasiula2602 Plany otwarcia małej kawiarni a rzeczywistość
Witam, Mam nadzieję że otrzymam tu pomoc jak i rady co do moich pytań za co z góry dziękuję. I wpis dość długi ale postaram się jak najkrócej . Od kilku dni rozmyślam nad otwarciem własnej kawiarni. Są to dopiero plany i wstępne kalkulacje .Lokal wielkości około 60m2 bez zaplecza z jedną toaletą. Ju [..]
2015-11-04 00:51:28 15
miska_889 Jaki kitel do szkoły gastronomicznej?
Cześć idę teraz do technikum gastronomicznego. Powiedzieli mi ze muszemieć ze sobą kitel, tylko ze ja niewiem jaki, a jak to zawsze bywa nikt nie chce mi udzielić normalnych informacji. Dlategoteż pytanie do was czy np takieo: http://firmoweciuchy.pl/produkty/gastronomia/kitle-kurtki-kucharskie są o [..]
2015-11-03 12:34:51 3
JakubXXX kitle dla kucharzy
Ja swoich kucharzy w restauracji ubieram w te kitle http://firmoweciuchy.pl/produkty/gastronomia/kitle-kurtki-kucharskie. Na prawdę świetna jakość. Ktoś jeszcze może z nich korzysta? Gdyż ja jak na razie zamówiłem dwa rodzaje i chciałabym teraz zrobić zamówienie na następne. [..]
2015-11-02 14:26:30 18
dees Budowa mobilnej kawiarni
Bardzo proszę w takim razie o konkretną oferte urządzenia retro group 2 . dees043@gmail.com [..]
2015-11-01 18:40:40 89
dominik.galat DO SPRZEDANIA UBIJACZKA DO ŚMIETANY HOBART
Witam, mam do sprzedania ubijaczkę do śmietany marki HOBART, więcej informacji pod linkiem: http://allegro.pl/ubijaczka-bita-smietana-hobart-napowietrzacz-i5764237345.html Polecam i zapraszam do kupna. [..]
2015-10-31 09:42:11 1
Edekoracje Sprzedam zapaski gastronomiczne
Chciałbym zaoferować Państwu doskonałe Polskie zapaski gastronomiczne najwyższej jakości dostępne w naszym sklepie internetowym. Istnieje możliwość wykonania na nich haftu lub naniesienie nazwy firmy metodą FLEX. Zapski dostępne w kolorach: czarne i czerwone. http://edekoracje.com/shop/fartuchy/zap [..]
2015-10-30 07:21:23 1
HACPASZ Hanna Półtorak Dobra praktyka gastronomiczna i produkcyjna do food trucka - zlece wykonanie dolny slask
Od  paru  przygotowuje dokumentację Dobrej Praktyki Higienicznej dla samochodów i przyczep gastronomicznych na terenie całej  Polski, doskonale znamwymagania SANEPID w tym zakresie i bardzo chętnie pomogę w przygotowaniu wymaganych dokumentów. Zapraszam do kontaktu poltorak@haccp-gmp.home.pl [..]
2015-10-28 12:34:21 2
voor Dobra praktyka gastronomiczna i produkcyjna do food trucka - zlece wykonanie dolny slask
Witam ! szukam osoby ktora zajmie sie przygotowaniem papierow do odbioru przez sanepid  auta gastronomicznego (dobra praktyka gastronomiczna i produkcyjna) najchetniej kogos z okolic Wroclawia.Zainteresowanych prosze o kontakt 539855336 Pozdrawiam [..]
2015-10-28 10:00:56 2
Neta
Neta
kurs/szkolenia kucharz
Witam. Orientuje się ktoś gdzie w Opolu dobywają się szkolenia bądź kursy dla kucharzy lub coś w tej dziedzinie? proszę o jakieś namiary/strony www [..]
2015-10-27 22:50:42 2
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.