FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE OSTATNIE KOMENTARZE NOWY TEMAT
AUTOR DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
HACPASZ Hanna Półtorak kontrola sanepidu przed otwarciem lokalu
Witam Sekcja żywieniowa skupi się na technologi przygotowywania potraw, zasadach przechowywania surowców i półproduktów. Bedzie ich interesowała organizacja pracy w lokalu, poproszą o wyniki badania wody, protokół z wydajności wentylacji, DObrą Praktyke Produkcyjną I Higieniczną mogą również popros [..]
2015-05-19 15:27:24 6
HACPASZ Hanna Półtorak produkcja pierogów w domu
Witam jeżeli pod  pojęciem "dom" mówimy o mieszkaniu to niestety o produkcji zapomnij - pojawią się schody związane nie tylko z sanepidem, ale również spółdzielnią czy wspólnotą słowem zgody na prowadzenie działalności nie dostaniesz. SANEPID (wymagania): mieszkanie nie może być zamieszkałe, probl [..]
2015-05-19 15:23:47 6
warzywaczęstochowa szatkownica do warzyw duża
Jaką szatkownicę polecacie do krojenia warzyw w kostkę, słupki, piórka???Chodzi o wydajność 6-8 kg na minutę... [..]
2015-05-18 14:54:12 4
Lolalowo produkcja pierogów w domu
Witam, chciałabym założyć działalność jednoosobowa polegajaca na produkcji pierogów w domu i dostarczaniu ich do klientów docelowych np. pubów, restauracji... Czy jest to wogóle możliwe i od czego powinnam zacząc? [..]
2015-05-17 17:57:52 6
Michal
Michal
kebab - słaby obrót
W jakim miejscu masz ten kebab? W moim mieście świetnie funkcjonują kebaby w pobliżu dużych dyskotek gdzie ruch nocny przez weekend jest na prawdę spory. Miej kebab, frytki, hot dogi żeby było w czym wybierać :) Może coś w recepturze Twojego kebabu nie spakuje klientom? Możesz też przeprowadzić loka [..]
2015-05-14 22:32:37 4
Michal
Michal
Ekspres
Poszukujesz ekspresu do kawiarni/ restauracji czy dla własnych potrzeb? Fajne oferty ekspresów są w specjalnych punktach gdzie można kupic dużo taniej i po pełnym przeglądzie. Z własnego doświadczenia wiem, że ekspresy ciśnieniowe świetnie się sprawdzają. [..]
2015-05-14 22:28:08 8
Michal
Michal
jaki najlepszy system pracy kierowców w pizzerii
Znajoma w hurtowni florystycznej początkowo korzystała z programu menedżer pojazdów, ale przy wzroście pojazdów program nie co szwankował i zleciła ta kwestie firmie, która dobrała program do jej potrzeb i tym sposobem na jednym programie oparła wszystkie kwestie zarządzania w swoim biznesie. Jeżeli [..]
2015-05-14 22:24:22 3
Pixelka kontrola sanepidu przed otwarciem lokalu
Cześć  Proszę o podpowiedzi na co zwraca uwagę PAN/Pani z sekcji żywienia przychodząc na kontrole przed otwarciem lokalu. Odbiór techniczny juz mam, zostało mi żywienie.  Proszę o jakieś sugestie. Pozdraiam Justyna [..]
2015-05-12 21:16:18 6
Michal
Michal
z jakiego materiału patelnia?
Tytanowa albo ceramiczna ;) nie patrz nawet na teflon;) [..]
2015-05-12 12:03:06 7
michasia Sprzęt do pizzerii.
przepraszam chodziło mi się o sklep MMgastro [..]
2015-05-09 18:02:00 7
poznan Ankieta potrzebna do pracy dyplomowej
Witam, z chęcią odkupię wyniki ankiety. W razie zainteresowanie proszę o kontakt na adres: aleksander.iwaszkiewicz@gmail.com Pozdrawiam [..]
2015-05-06 15:44:44 3
jsystems Menu tablet - elektroniczny system informacji
Witam, Menu na tabletach w Twojej restauracji? Taki system oferuje firma JSystems. Zdjęcia potraw, opisy, składniki i alergeny- wszystko w elektronicznej karcie menu. Nasz system nie eliminuje pracy obsługi kelnerskiej ani kart papierowych- stanowi uzupełnienie form tradycyjnych. Monitor inf [..]
2015-05-06 15:20:20 6
HACPASZ Hanna Półtorak Dlaczego istnieją budki i przyczepy gastronomiczne?
i jeszcze wysokość pojazdu - w przypadku pojazdów gastronomicznych, budek i kontenerów wysokość pomieszczeń 3,3m nie jest wymagana [..]
2015-05-06 13:06:31 4
HACPASZ Hanna Półtorak Jakie wytyczne dla baru z zapiekankami?
Zapraszam na szkolenie organizowane w Warszawie 26.05.2015 poświęconego zagadnieniom związanym z rozpoczęciem działalności gastronomicznej. Szczegóły dotszkolenia udzielane są mailowo poltorak@haccp-gmp.home.pl [..]
2015-05-06 13:03:06 2
HACPASZ Hanna Półtorak Dlaczego istnieją budki i przyczepy gastronomiczne?
witam 1) nawet w przypadku przyczepy czy food trucka trzeba mieć zarejestrowaną działalność gospodarczą 2) food trucki i przyczepy podlegają również rejestracji w SANEPID tzn trzeba zgłosić się do stacji na terenie której masz założoną działalność i wypełnić  wniosek o rejestrację zakładów podleg [..]
2015-05-06 13:01:18 4
HACPASZ Hanna Półtorak Którą firmę wybrać do projektu technologicznego?
Bardzo chętnie podejmę się zlecenia proszę  o kontakt poltorak@haccp-gmp.home.pl [..]
2015-05-06 12:41:48 3
Multi Gastro
Multi Gastro
SMEG nowa marka dla zmywarek Gastronomicznych....dobra?
Mamy też taką zmywarkę. Proszę wysłać maila z zapytanie na info@multigastro.pl to prześlę ofertę na zmywarkę z podwójną obudową. [..]
2015-05-05 10:25:59 4
Brozdap SMEG nowa marka dla zmywarek Gastronomicznych....dobra?
Dzięki za odpowiedź. Zależy mi na tym aby zmywarka miała podwójne ścianki (celem wygłuszenia i izolacji ciepła) a Smeg to posiada bynajmniej interesujący mnie model. [..]
2015-05-05 09:28:59 4
Multi Gastro
Multi Gastro
SMEG nowa marka dla zmywarek Gastronomicznych....dobra?
Jest wielu producentów dobrych zmywarek, warto pamiętać o tym że, aby zmywarka dobrze myła musi pracować na miękkiej wodzie oraz pracować na dobrych płynach myjących i nabłyszczających. Ze swojej strony mogę polecić zmywarki firmy Krupps jest to producent, który od 60 lat produkuje zmywarki gastr [..]
2015-05-04 22:04:54 4
Multi Gastro
Multi Gastro
co wybrac? royal catering czy gredil?
Witam, Raczej nie Grendil i nie Roray Catering. To są najgorszej jakości urządzenia gastronomiczne. Royal Catering aż śmierdzi chińszczyzną jest kiepski dostęp do części, a jeżeli te urządzenia mają przynosić dochody, a w ciągu roku spędzają w serwisie kilka lub kilkanaście dni to jest słaby pomy [..]
2015-05-04 21:55:06 2
pocoloco Którą firmę wybrać do projektu technologicznego?
Witam, Otwieram lekka gastronomie w lokalu po sklepie, wiec nie bylo tam nigdy gastronomi. Szukam porady, firmy lub biura ktore pomaga w tworzeniu projektów technologicznych dla gastronomi na terenie Krakowa. Wazny jest oczywiscie czas i koszt. Z gory dziekuje za wszelka pomoc. [..]
2015-05-04 21:48:30 3
michasia Sprzęt do pizzerii.
zaopatrywałam się do swojej pizzerii w sklepie MMGrato. Zamówiłam tam bardzo dużo sprzętu i dostałam dobrą ofertę na raty. Jestem bardzo zadowolona. [..]
2015-05-04 21:23:30 7
ADMIN Naczynia gastronomiczne
Uważamy że ta wypowiedź to typowy przykład spamu [..]
2015-05-04 11:09:16 2
AniaPsl Naczynia gastronomiczne
Witajcie, szukam odpowiedniego dostawcy produktów do mojego punktu kuchennego. Czy uważacie, że znalazłam dobrą ofertę https://mmgastro.pl/kategoria/produkty/27,naczynia-gastronomiczne ? [..]
2015-05-03 18:48:30 2
Brozdap SMEG nowa marka dla zmywarek Gastronomicznych....dobra?
Witam. Jestem na etapie zakupu zmywarki kapturowej, w której myję wszystko. Restauracja znajduję się przy ośrodku Narciarskim, o dużym przemiale ludzi i zastanawiam się nad zmywarką SMEG CW611D. W chwili obecnej posiadam Fagora z bojlerem gazowym, ale modelu zupełnie nie pamiętam, w każdym razie w g [..]
2015-04-30 17:38:47 4
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.