FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE OSTATNIE KOMENTARZE NOWY TEMAT
AUTOR DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
MileŚ Regał do podgrzewania potraw
Witam, Jeśli temat szafy jest aktualny, podaje tel. kont. 508-187-444. Posiadamy w sprzedaży kilka rozwiązań tego produktu. [..]
2015-02-09 15:44:37 5
radwoj Zaopatrzenie gastronomii - Trójmiasta i województwo pomorskie
BBcode z linkami nie działa, więc dodaje raz jeszcze: http://www.zaopatrzeniegastronomia.pl/ [..]
2015-02-07 20:49:57 4
radwoj Zaopatrzenie gastronomii - Trójmiasta i województwo pomorskie
Zapraszamy do współpracy. Zaopatrujemy restauracje, hotele, ośrodki wczasowe, szkoły i przedszkola w warzywa, owoce i produkty spożywcze. Zapraszamy do współpracy Zaopatrzenie gastronomii FHU Sikora Pozdrawiam [..]
2015-02-07 20:48:33 4
mjas Czy ktos moze podzielic sie opinia na temat wspolpracy z firma Gastromex Mariusz Wisniewski ?
Witam przeczytalam archiwalne wpisy na temat pana Wisniewskiego wlasciciela firmy Gastromex, z ktorych wynika, że ten pan nie oddal w terminie projektow za ktore otrzymal polowe wynagrodzenia z gory. Brak jest informacji od klientow ktore potwierdzilyby, ze faktycznie pan Wisniewski projekty dostar [..]
2015-02-06 17:21:13 1
sonrisa73 Usługi gastronomiczne w domu klienta - założenie działalności- możliwości?
Jest coś takiego jak pieczenie ciast i gotowanie w miejcu wskazanym przez klienta. PKD pozostała działalność gastroniomiczna 56.29.Z, więc można :)  http://www.krs-online.com.pl/pieczenie-ciast-i-gotowanie-w-miejscu-krs-1311612.html [..]
2015-02-06 17:00:12 4
sonrisa73 Mała pracownia cukiernicza
Witam! Jestem na etapie opracowywania projektu dla małej pracowni cukierniczej, wypieki na zamówienie. Pytanie: czy sanepid będzie wymagał ode mnie na części produkcyjnej dwóch zlewów do mycia garnków - jednego do mycia naczyń z ciasta a drugiego do mycia naczyń z kremów? Czy wystarczy, jeśli na jed [..]
2015-02-06 16:52:55 4
sonrisa73 Odbiór lokalu, a zmiana sposobu użytkowania
Oczywiście. Żeby otworzyć gastronomię musisz mieć lokal produkcyjny. Jak na razie jest to garaż, więc musisz wystąpić o zmianę sposobu użytkowania. A żeby wystąpić o nią, musisz mieć w dokumentach warunki zabudowy. Rozpatrywanie wniosku o warunki zabudowy może trwać 2m-ce, więc lepiej składać te dok [..]
2015-02-06 16:44:53 2
Choco Kebab Polska
Choco Kebab Polska
Choco Kebab- kompletny włoski koncept gastronomiczny. Nowość w Polsce.
Choco Kebab to nowość w Polsce. Ten włoski koncept gastronomiczny sprawdzi się w już istniejących punktach jako rozszerzenie oferty, ale również jako główny, jedyny produkt w menu.  Maszyna chłodząca obraca i utrzymuje w odpowiedniej temperaturze 10 kilogramowy blok ekskluzywnej czekolady Cremi [..]
2015-02-05 20:35:37 1
wanda11 opakowania do żywności
Prowadzę sklep. Sprzedaję opakowania do żywności jednorazowe. Czy muszę rejestrować sie do sanepidu? [..]
2015-02-05 14:26:06 2
michpio1986 Maszyna do lodów włoskich
Witam, Ja bym bardzo poprosił o jakieś namiary na Wasz sklep, można wysłać tutaj piotrowski.michal86@gmail.com [..]
2015-02-03 22:24:28 3
bcs Regał do podgrzewania potraw
Regały do pootrzymywania potraw występują jako wersje z termoobiegiem i bez, dodatkowo wersje z termoobiegiem mogą zostać wzbogacone o regulacje wilgotności komory. Wybór powinien się przede wszystkim opierać na parametrach jakiego efektu potrzebujesz [pizza, frytki, owoce morza, gotowe dania na tal [..]
2015-02-03 13:52:36 5
alpha szukam kucharza do baru chinskiego - orientalnego
Dzien dobry Jestem wietnamczykiem mieszkającym w Polsce od dłuższego czasu. Nie jestem młody, ale dam radę ze prowadzeniem baru orientalnego. Gotuję bardzo starannie i smacznie po wietnamsku, trochę po chińsku i tajsku. W tej chwili gotuję potrawy orientalne w Restauracji SHILLA/ koreańska/ w C [..]
2015-02-03 08:44:08 9
Monikq SOK JABŁKOWY, 100% naturalny
Świetna rzecz, klienci uwielbiają tego typu sok. To jest smak zupełnie inny, niż przemysłowe soki z kartonu. Oczywiście najlepiej robić samemu, ale ja korzystam z soków od rolnika opakowanych w foliowe worki z kranikami i jest to wygodne. [..]
2015-02-02 23:54:59 8
Monikq Nowa restauracja - kilka pytań do fachowców.
Przecież tu nie ma szansy na prostą odpowiedź, wszystko jest relatywne tak jak wspomniano wyżej. Statystyką tu się sprawy nie załatwi. [..]
2015-02-02 23:42:51 4
Widlak Koszt wykonania baru
Witaj Cegła i drewno to obudowa od strony klienta? A część funkcjonalna ? Może interesują cię rozwiązania modułowe https://www.sendspace.com/file/77lx8x Jeżeli tak to daj maila wyśle kilka fotek i wizualizacji. Pozdrawiam [..]
2015-01-31 14:39:45 2
Widlak Regał do podgrzewania potraw
Możesz użyć szafy takiej lub przelotowej http://www.dora-metal.pl/pl/szafy-podgrzewane/szafa-podgrzewana-z-drzwiami-suwanymi-dm-94382-nieprzelotowa.html lub rzeczywiście regał na zamówienie gdzie pod półką będą elementy grzewcze np kwarcowe, regał będzie miał większe straty i zużycie energi [..]
2015-01-31 14:29:53 5
Yusi Regał do podgrzewania potraw
Witam,  Jak w tytule poszukuję regału do podgrzewania potraw,  a w zasadzie do utrzymywania ich ciepła po wyjściu z pieca.  Widziałem kiedyś coś takiego w jednej z sieciowych pizzeri.  Konstrukcja jak zwykły regał tyle,  że z grzałkami na każdym poziomie.  Czy ktoś się orientuje jak to się może na [..]
2015-01-31 14:20:34 5
JarekBB
JarekBB
MB Solution- Budownictwo modułowe jako lokal gastronomiczny
Witam. Planuję rozwój działalności i budowę takiego oto pawilonu jak w linku: http://www.mb-solution.pl/galeria-nr-2/ Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z budownictwem modułowym lub z firmą MB Solutions z Krakowa? Może ktoś znal lokalizację takiego gdzie można przyjrzeć się takiemu rozwiązaniu [..]
2015-01-31 13:42:01 1
Foodland
Foodland
zaopatrzenie gastronomii- mrożonki Polska południowo-wschodnia
Zapraszamay do współpracy .Zaopatrujemy punkty gastronomiczne ,bary , restauracje w produkty mrożone typu:frytki,specjalitey ziemniaczane,pieczywo,sosy,burgery itp. Pełną ofertę przeslę na maila. [..]
2015-01-30 15:00:20 1
Foodland
Foodland
bułka sezam 125mm , majonez 10kg,ketchup 10kg
zapraszam do współpracy Polske połd-wsch .Posiadam do sprzedaży w bdb cenach bułki sezam 125 mm ( ilosci paletowe ) majonez 10 kg , ketchup 10 kg . [..]
2015-01-30 14:56:13 1
martapra Ogrzewacz wody
Witam, Chciałam zapytać, czy macie jakieś doświadczenie z ogrzewaczami do wody? Jaki nadaje się do małej gastronomii? Lepiej przepływowy czy pojemnościowy? Może macie jakieś sprawdzone i polecicie? Wiem, że to w dużej mierze zależy od rodzaju gastronomii - będzie tam właściwie "odgrzewanie" jedzen [..]
2015-01-28 15:05:00 2
procent Odbiór lokalu, a zmiana sposobu użytkowania
Szanowni Eksperci, proszę o poradę : ) Wynajmuję lokal w domu jednorodzinnym. Dom ten znajduje się na działce, gdzie plan zagosp. dopuszcza gastronomię. Na razie lokal ten jest oficjalnie garażem.  I tu moje pytanie. Czy Sanepid odbierając mój lokal może żądać ode mnie jakiegoś dokumentu dot [..]
2015-01-27 12:56:27 2
EmilaZ Zaprojektowanie kawiarni
Jeśli szukasz czegoś nietypowego i w takim klimacie jak opisałeś to w łodzi masz mb kwadrat. Firma sprawdzona, poza mieszkaniami i odmami prywatnymi mają też doświadczenie właśnie w mniejszych pensjonatach, knajpkach, itp. Na bank nie będą się też drożyć. [..]
2015-01-26 13:08:22 3
robpert Zaprojektowanie kawiarni
Czy ktoś ma doświadczenie z projektem małego lokalu gastronomicznego? Namiary na firmę która przeleje na plan to co mam w głowie? Małą ceglana kawiarenka, w takim stylu retro? Współpracowaliście z firmami projektowymi, możecie podrzucić opinię, namiary albo linki do gotowych projektów, ew. zdjęcia? [..]
2015-01-26 11:01:59 3
pordi Koszt wykonania baru
Witam! Mam problem z ustaleniem orientacyjnej ceny wykonania baru typowo pod cocktail bar wraz z hockerami (12szt) bar o dł. 10m do tego 3 stanowiska barmanski. Najchetniej drewniany ale mysle tez nad wykonczeniem z cegly poodzyskowej jako ze lokal jest w piwnicy w podobnym klimacie. Z góry dziękuję [..]
2015-01-25 23:12:53 2
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.