FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE OSTATNIE KOMENTARZE NOWY TEMAT
AUTOR DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
gastromex Pomoc przy dostosowaniu lokalu, pizzeria, kebab.
nie może być wejścia bezpośrednio z zewnątrz do kuchni, trzeba zrobić aneks gdzie człowiek przebiera się w czysty fartuch wchodząc z brudnego świata zewnętrznego... Brak okna ogranicza czas pracy na kuchni dla pracownika na dobę. Jeśli byłaby potrzebna jakakolwiek pomoc, proszę bezpośrednio na maila [..]
2015-07-30 07:56:12 3
gastromex koszt otworzenia nalesnikarni
zależy jaką metodą pójdziesz, czy używka czy nowe, jesli lokal nie przystosowany pod gastronomię, to zmiana sposobu użytkowania Cię czeka, pamietaj o dobrej wentylacji,taki średni koszt niewielkiego lokalu to 30-50 tys,ale wszystko zależy, jesli napiszesz więcej szczegółów na maila,chętnie pomogę i [..]
2015-07-30 07:52:25 2
gastromex Własnej roboty punkt gastronomiczny
Jeśli wykonasz punkt zgodnie z przepisami,nie masz się czego bać, przecież baraki gastronomiczne też ktoś buduje,nie powstają same.   gastromex@wp.pl [..]
2015-07-30 07:49:39 6
gastromex Dobry doradca handlowy, kogo polecacie?
Najlepiej z osobą która nie handluje sprzętem i w sposób uczciwy a nie handlowy doradzi jaki sprzęt...   gastromex@wp.pl [..]
2015-07-30 07:48:13 4
Armen1 Problem ze zmywarką gastronomiczną
Może ona wody nie podgrzewa wystarczająco? Tłuszcz nie rozpuszcza się i osadza wszędzie zamiast spływać?  Włącz puste zmywanie i sprawdź, czy nagrzeje wodę.  Jak nagrzeje to kup czyscik do zmywarek. Może pomoże. Jak nie to chyba pozostaje wezwać serwis. W Katowicach polecam AGDS http://agds. [..]
2015-07-29 19:03:05 17
HACPASZ Hanna Półtorak Placki ziemniaczane z food tracka - jak z surowcem? I parę pytań odnośnie samochodu.
W twoim wypadku wyłącznym rozwiązaniem jest podpisanie umowy z firmą gastronomiczną posiadającą zatwierdzenie SANEPID lub wynajęcie kuchni, w której taką pulpę i frytki będzie można przygotowywać (szkoła, dom weselny itp) Przygotowywanie pulpy od surowca w food trucku niestety nie uzyska zgody SANEP [..]
2015-07-29 08:11:59 5
HACPASZ Hanna Półtorak Pomoc przy dostosowaniu lokalu, pizzeria, kebab.
Drzwi od zaplecza nie mogą być bezpośrednio do kuchni musi być przedsionek. Przy braku okien w kuchni należy wystąpić o odstępstwo do WSSE.Pozdrawiam Hanna Półtorak przygotowywanie projektów technologicznych, dokumentacja HACCP: poltorak@haccp-gmp.home.pl [..]
2015-07-29 08:04:11 3
mikatg Dobry doradca handlowy, kogo polecacie?
Witam, poszukuję kontaktu do sprawdzonego doradcy/handlowca sprzętu gastronomicznego z wielkopolski, z kim współpracowaliście? Kogo polecacie? [..]
2015-07-27 13:29:33 4
Udesky Placki ziemniaczane z food tracka - jak z surowcem? I parę pytań odnośnie samochodu.
Witam serdecznie wszystkim forumowiczów. :) Chciałbym się dowiedzieć, czy orientujecie się jak wygląda sprawa produkcji pulpy na placki ziemniaczane? Zastanawiam się nad otwarciem food tracka z którego sprzedawał bym frytki i placki ziemniaczane. Mam dostęp do bardzo dobrego surowca (ziemniak) o [..]
2015-07-26 19:53:17 5
przem0x Portofino Włocławek
Witam chciałbym zaprosić wszystkich do odwiedzin Naszej restauracji Portofino we Włocławku oraz odwiedzin na naszym fanpageu: https://www.facebook.com/Restauracja.Portofino?fref=ts Restauracja Śródziemnomorska Portofino jest naszym "oczkiem w głowie". Zespół pracowników to starannie dobrana gru [..]
2015-07-24 11:40:42 1
KarolKucharz Szafa chłodnicza, stół chłodniczy dla gastronomii. Jakiej firmy?
Dobre są urządzenia firmy LINK USUNIĘTY PRZED ADMINISTRATORA, zajmują się chłodnictwem od kilkunastu lat, serwis gwarancyjny (12 miesięcy) i pogwarancyjny. [..]
2015-07-21 12:32:25 22
ADMIN Jaką zmywarkę do restauracji na 60-100 miejsc ?
Dziękuję za SPAM link usunięty z wszystkich Twoich wypowiedzi. [..]
2015-07-21 12:28:50 6
KarolKucharz Piec do pizzy stalgast opinie
Ja mam ten LINK USUNIĘTY PRZED ADMINISTRATORA jestem zadowolony. Kupowałem przez internet, ale firma ma też sklep stacjonarny i istnieje kilkanaście lat, specjalnie to wcześniej sprawdzałem. [..]
2015-07-21 12:28:16 8
KarolKucharz Piec do pizzy leasing
Ja kupowałem taki LINK USUNIĘTY PRZED ADMINISTRATORA Jest możliwość leasingu. [..]
2015-07-21 12:20:03 6
KarolKucharz z jakiego materiału patelnia?
Ja polecam taką LINK USUNIĘTY PRZED ADMINISTRATORA Mam ją około 8 miesięcy i nic się z nią nie dzieje, a mięso nie przywiera. [..]
2015-07-21 12:14:19 7
KarolKucharz Jaką zmywarkę do restauracji na 60-100 miejsc ?
Ja polecam Winterhalter, LINK USUNIĘTY PRZED ADMINISTRATORA Trochę kosztuje, ale to zmywarka na lata, dodatkowo udało mi się wynegocjować niższą cenę. [..]
2015-07-21 12:11:16 6
Ecochem Sklepy gastronomiczne w internecie
Polecam sklep ecochem.isklep24.pl z chemią dla małej i dużej gastronomii. Firma oferuje płyny do czyszczenia pieców, zmywarek, usuwania przypaleń, kamienia itp. Przy zamówieniach hurtowych(telefonicznych) bardzo atrakcyjne rabaty. Produkty dostępne od ręki, zamówienia realizowane w bardzo krótkim cz [..]
2015-07-21 09:54:54 21
maksik kuchenka na gaz czy prąd ?
Poprzedni właściciel lokalu gastronomicznego, który użytkował to pomieszczenie płacił za energię 4/5/6 tys zł miesięcznie, ale to była restauracja, która miała bardzo bogate menu. Moja działalność będzie w ograniczonym stopniu oferować to co poprzednik, choć planuję sporo gotować (typowe obiady [..]
2015-07-20 23:09:29 7
Agatamoko DOSTARCZĘ CIASTA I WYPIEKI WEGAŃSKIE, BEZGLUTENOWE, BEZ CUKRU do Twojej restauracji/sklepu
Przesłałam, podobnie jak poprzedniej Osobie, która zapytała; pozdrawiam [..]
2015-07-20 16:30:08 8
Agatamoko DOSTARCZĘ CIASTA I WYPIEKI WEGAŃSKIE, BEZGLUTENOWE, BEZ CUKRU do Twojej restauracji/sklepu
Przesłałam, podobnie jak poprzedniej Osobie, która zapytała; pozdrawiam [..]
2015-07-20 16:30:05 8
Sebastian - Polska Gastronomia DOSTARCZĘ CIASTA I WYPIEKI WEGAŃSKIE, BEZGLUTENOWE, BEZ CUKRU do Twojej restauracji/sklepu
Bardzo proszę o przesłanie oferty sebastian.golda@polskagastronomia.com [..]
2015-07-19 16:52:37 8
poznan Wsparcie sprzedaży restauracji / punktu gastronomicznego
Witam,  poszukujemy restauracji / punktu gastronomicznego (Poznań i okolice), które są zainteresowane współpracą przy rozwoju systemu uwzględniającego: lojalizowanie Klientów / wsparcie sprzedaży / realizacji kampanii marketingowej on i off-line. Gwarantujemy za darmo: urządzenia, marketing, w [..]
2015-07-16 10:07:03 2
Gutek Własnej roboty punkt gastronomiczny
Bez problemu możesz wykonać obiekt samemu w oparciu o obowiązujące przepisy a następnie zmierzyć się z SANEPIDEM :) Najlepiej to od nich zacząć opisując pomysł ale bez chwalenia się kto będzie wykonawcą robót. [..]
2015-07-15 12:14:37 6
Darrr Własnej roboty punkt gastronomiczny
Witam, chciałbym otworzyć mały drewniany punkt gastronomiczny z kawą, kanapkami i ciastami na wynos na terenie uczelni po wynajęciu od nich placu. Potrafię sam taki drewniany punkt zbudować, czy mogę go zrobić sam i po odpowiednim umeblowaniu, załatwieniu wody i elektryki zrobić odbiór sanepidu i  t [..]
2015-07-15 11:52:48 6
karolinabortel DOSTARCZĘ CIASTA I WYPIEKI WEGAŃSKIE, BEZGLUTENOWE, BEZ CUKRU do Twojej restauracji/sklepu
Hej. Jestem zainteresowana. Czekam na maila : karolina.bortel@wp.pl z ofertą oraz cennikiem. [..]
2015-07-15 09:03:18 8
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.