FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE OSTATNIE KOMENTARZE NOWY TEMAT
AUTOR DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
gastrocuda NALESNIKARNIA - Kupno sprzetu,wyposazenia i cale know-how
[..]
2015-07-10 21:55:10 6
scanpem hamburgery gotowe mrożone, nóżki wieprzowe w galarecie, wędliny - producent
produkujemy hamburgery wołowe, wołowo-wieprzowe, dobiowe a także nózki wieprzowe w galarecie oraz wędliny zapraszamy bary, sklepy, food trucki wiecej informacji i kontakty na www.scanpem.pl [..]
2015-07-09 13:12:05 1
Marcinnn Kilka pytań
Witam, mam kilka pytań na temat prowadzenia food trucka. 1. Planuje w Warszawie stać w kilku miejscach w kilku dzielnicach, jeden, dwa dni w tygodniu w każdej lokalizacji. Czy w każdym miejscu muszę mieć umowę o wywóz śmieci, toaletę, odbiór wody brudnej? Czy coś jeszcze? Rozumiem toaletę należy mi [..]
2015-07-09 09:19:07 3
weeka Menu tablet - elektroniczny system informacji
Są lokale w których takie rozwiązania już funkcjonują i pewnie na razie to jakaś ciekawostka ale będzie pewnie wchodzić na masową skalę [..]
2015-07-07 20:18:37 6
weeka Prośba o pomoc
Chyba nie ma na to rady jak tylko uważać jak i co się kładzie [..]
2015-07-07 20:17:40 7
witpol Oferuję pyszne, zdrowe produkty kiszone i świeże surówki hurt i detal!
Poszukujesz pysznych, zdrowych produktów kiszonych takich jak: ogórki czy kapusta. Ponadto chciałbyś zaopatrzyć się w świeże, naturalne surówki warzywne i warzywno-owocowe? Firma Witpol istnieje już od 1968 roku i w produkcji swoich wyrobów stawia tylko i wyłącznie na tradycyjne receptury! Swoją ofe [..]
2015-07-07 12:28:01 1
dach.dom POMYSŁ NA NAZWĘ
Witam! Otwieram niebawem smażalnię ryb na DOLNYM ŚLĄSKU. Jakieś pomysły na nazwę??????? :) [..]
2015-07-06 13:42:21 2
Pelaśka budka kebeb- jak otworzyć
Ja zamówiłem kontenery w firmie Ramal z płyty obornickiej i szczerze polecam, nie było żadnych problemów z sanepidem. [..]
2015-07-06 12:27:28 7
marszefo1981@gmail.com system wsparcia sprzedaży 'na wynos' w gastronomii - pomoc potrzebna
Witam, mam nadzieję, że dobrze określiłem adresatów swojej sprawy. Stworzyłem system (dostępny on-line przez przeglądarkę www), którego zadaniem jest wsparcie sprzedaży - tak w ogóle. System umożliwia dokonywanie zamówień produktów (np. pizzy) za pomocą zdefiniowanych kodów wpisywanych wiadomościa [..]
2015-07-03 17:14:01 4
martaz Projekt technologiczny dla sanepidu
Witam, Czy są na tym forum osoby/firmy, które zajmują się tworzeniem projektów technologicznych dla sanepidu? Chciałabym zlecić wykonanie projektu małej gastronomii, sprzedaż gofrów z gotowej mieszanki, bez spożycia na miejscu. Lokal 35m. Interesuje mnie projekt wraz z uzgodnieniem rzeczoznawcy ds. [..]
2015-07-02 17:36:00 4
Posiadacz Nowy czy używany sprzęt?
Prosiłbym o opinie na temat firmy Victor, jakie robią stoły/nadstawki chłodnicze? [..]
2015-07-01 23:18:50 10
Posiadacz Nowy czy używany sprzęt?
Dziękuje za pomoc. Widziałem oferty piecy do pizzy za 1000 zł 4x32 typu firm Pizzaboy itp. ale pomyślałem, że to musi być jakiś tzw. chińczyk.  Na co patrzeć przede wszystkim przy zakupie pieca? Jak ocenić jakość płyt szamotowych? [..]
2015-07-01 22:46:43 10
marbor Ekspres
księgowość [..]
2015-07-01 16:59:51 8
marbor Ekspres
Do 1500 zł fajnego Bosha znajdziesz :) www.kurdynowski.com.pl [..]
2015-07-01 16:59:36 8
marbor Ekspres
Do 1500 zł fajnego Bosha znajdziesz :) [..]
2015-07-01 16:59:12 8
Gutek Nowy czy używany sprzęt?
To są moje propozycje piece do pizzy: stalgast, ggf gyrosy: potis, roller grill nadstawki chłodnicze: stalgast opiekacze do bułek (kontakt grille): caterina [..]
2015-06-30 08:14:56 10
Posiadacz Nowy czy używany sprzęt?
Mógłbym prosić Cię o wymienienie kilku polecanych przez Ciebie marek piecy/sprzętu gastronomicznego? Oraz może posiadasz jakiś adres do strony na temat odpowiedniego dbania o taki sprzęt. Byłbym wdzięczny :) [..]
2015-06-29 18:24:11 10
crxvtec Umowa na dostarczanie wody do przyczepy/busa.
Witam, przeszło z oswiadczeniem ze woda bedzie zakupywana w sklepie lub hurtowni, takze bez wiekszej kominatoryki, ogolnie odbior busa gastronomicznego to farsa, jakies pytania to podpowiem jak swoimi silami odebrac auto gastronomiczne bez niepotrzebnych oplat za projekty itp. [..]
2015-06-29 14:11:51 5
Gutek Nowy czy używany sprzęt?
Najłatwiej będzie porównać to do samochodów nowych i używanych.. Można trafić dobrze kupując samochód używany ale i można trafić kiepsko i zaczynają się problemy.. Według mnie jeżeli faktycznie masz bardzo dobrą ofertę na sprzęt używany to go kup ale żeby to nie były jakieś wynalazki tylko sprz [..]
2015-06-29 09:36:02 10
Posiadacz Nowy czy używany sprzęt?
Prosiłbym o szybką odpowiedź ponieważ na dniach planuję zakup sprzętu. [..]
2015-06-28 22:47:52 10
Posiadacz Nowy czy używany sprzęt?
Witam. Za około 2 tygodnie otwieram lokal gastronomiczny. Muszę zakupić piec 2 komorowy do pizzy, opiekacz gazowy do kebaba, stół/podstawę do pieca, opiekacz do bułek oraz nadstawkę chłodniczą (GN). Zastanawiam się nad tym czy warto dopłacać kilka tysięcy więcej do nowego sprzętu czy bez obaw można [..]
2015-06-27 21:42:44 10
GastroGal
GastroGal
kuchenka na gaz czy prąd ?
Wydaje mi się że uzależnione jest to od tego jak często będzie Pan z tej kuchenki korzystał.  Cechą kuchenki elektrycznej jest fakt że ta kuchenka musi rozgrzać płytę na pełnej mocy więc to już na starcie będzie generowało duża ilość zużytego prądu. Generalnie prąd zawsze był droższy od gazu.  [..]
2015-06-26 15:48:23 7
GastroGal
GastroGal
PIEC DO CHLEBA
Witam  " Podobno konwekcyjno parowe się nie nadają bo wysuszają takie chleby " skąd ta informacja?  Proponuje zapoznać się z piecami Marki Unox a dokładniej serii BakerTop. Nasza firma przeszła kilkudniowe szkolenie na których sami od podstaw przygotowywaliśmy ciasta pod wypieki które w kolejn [..]
2015-06-26 15:39:24 6
kinga.wi Zaopatrzenie gastronomii - Trójmiasta i województwo pomorskie
Czy macie też produkty ekologiczne? [..]
2015-06-26 15:06:24 4
angelicar Namiot z naleśnikami
Ciężki biznes, zawsze zastanawiam się czy to się właściwie opłaca. [..]
2015-06-26 11:39:29 3
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.