FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE OSTATNIE KOMENTARZE NOWY TEMAT
AUTOR DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Evelinum
Evelinum
Czy ktoś już był?
Nie, to restauracja tego Okrasy czy ktoś sobie po prostu żeruje na marce? [..]
2016-05-06 14:07:01 3
Evelinum
Evelinum
Współpraca z producentem lodów rzemieslniczych
Podbijam temat, współpraca sezonowa. [..]
2016-05-06 14:05:23 6
Evelinum
Evelinum
Grill do burgerów oraz fryrownica
Jeśli chodzi o płyty grillowe to polecam zdecydowanie takie na gaz. Nie wiem, jakoś te na prąd mnie nie przekonują, mam wrażenie że są po prostu słabsze. Jak to małe miejsce i nie planujesz dużego oblężenia to polecam coś mniejszego, na przykład taką płytę https://www.hybryda-gastro.pl/161,plyta-gri [..]
2016-05-06 14:04:26 3
enter2510 Grill do BURGERÓW...stal, chrom, żeliwo a może lawowy?
Hej hej!! Prosto z mostu bez zbędnego pier******a. Jak grill polecacie do smażenia burgerów w przyczepie?...stal, chrom, żeliwo a może lawowy? Gładki czy ryflowany? Otwieram przyczepę tylko z burgerami wiec grill jest dla mnie dość istotny. Najbliżej mi do chromowanego bo sporo dobrego o nim słyszał [..]
2016-05-06 10:51:18 6
Ewa i Waldemar Nowy sprzęt w lokalu
http://www.fotosik.pl/zdjecie/e99d45561cdec383 Mam nadzieję że tak się wyświetli, syn mi pomagał bo niestety ta technologia teraz ;) [..]
2016-05-05 10:30:36 28
bcs Roll bar ,Nalewak, Dystrybutor Pepsi ,Coca Cola !
istnieją wyspecjalizowane firmy zajmujące instalacjami napojonymi posmix i premix. Koszt takiej instalacji w zależności od komponentów wybranej wierzy/kolumny oraz odległości waha się w granicach od 3500 do 20 000pln. Opłacalność od 50 litrów rodzaju napoju dziennie. [..]
2016-05-05 09:43:24 2
agnieszkab Kuchnia do wynajęcia na godziny Wrocław
Witam, poszukuję do podnajęcia kuchni na godziny na terenie wrocławia lub pod wrocławiem, mogą być to godziny wieczorne, po zamknięciu.. cel - wyrób pierogów.  Proszę o kontakt pod nr tel: 781 838 161 [..]
2016-05-04 14:59:38 1
yagna poszukuję kuchni na wynajem na godziny - południe Polski
Szukam szukam i szukam lokalu pod moją małą gastronomię już od paru dobrych miesięcy i wpadłam na pomysł aby może jednak od kogoś wynająć kuchnię na parę godzin w nocy lub najlepiej nad ranem. Czy ktoś z Państwa prowadzi lokal i chciałby mi wynająć? oczywiście szczegóły omówimy telefonicznie. Lokali [..]
2016-04-30 13:03:28 1
Adrian Własny lokal gastronomiczny... Zadaj pytanie
Świetny blog, jeśli to co napisałeś jest prawdą (a już spotkałem kilkunastu samozwańczych szefów kuchni, którzy nie umieli zrobić kebaba czy hamburgera) to predyspozycje do ogarnięcia własnego lokalu masz spore. Jenak własny lokal to nie tylko kuchnia ale co najmniej 10 innych spraw każdego dnia. Po [..]
2016-04-28 15:19:29 10
Chef88
Chef88
Własny lokal gastronomiczny... Zadaj pytanie
Witam. Ja jestem zainteresowany otwarciem własnej gastronomii, ale póki co jestem na obczyźnie - wyjechałem za chlebem. Wracam do kraju w czerwcu i planuje intensywnie wziąć się do pracy. Wciąż bedąc za granicą postanowiłem wziąć się za promocje mojego przyszłego lokalu. Wydaje mi się że taka promoc [..]
2016-04-28 11:01:20 10
Adrian Własny lokal gastronomiczny... Zadaj pytanie
Czy ty prowadzisz jakiś lokal czy zamierzasz ? Po twoich innych wypowiedziach można wnioskować że znasz temat. [..]
2016-04-27 16:09:19 10
Adrian Własny lokal gastronomiczny... Zadaj pytanie
Czy ty prowadzisz jakiś lokal czy zamierzasz ? Po twoich innych wypowiedziach można wnioskować że znasz temat. [..]
2016-04-27 16:09:16 10
qbass DUNI i DłUgo długo nic?
Witam, zastanawiam się nad kupnem maszyny zgrzewającej tacki. Co pytam ludzi to dostaję jedną odpowiedź - DUNI. Usłyszałem nawet porównanie do Redbulla i innych napojów energetycznych hehe dlatego zastanawia mnie, jakie i czy są alternatywy? Dlaczego nie Duni, a inna firma? Jaka? [..]
2016-04-27 12:48:48 4
BP MójLondyn Szukamy Kucharza / Pomoc kuchenną na ośrodek kolonijny nad morzem
BP Mój Londyn szuka do pracy Kucharza i pomoc kuchenną na ośrodek kolonijny nad morzem. Miejscowość: REWAL Gwarantujemy zakwaterowanie i wyżywienie na ośrodku. Osoby zainteresowane prosimy o kontakt 12 631 77 30 791 278 613 info@mojlondyn.pl [..]
2016-04-27 11:45:08 1
HACPASZ Hanna Półtorak Otwarcie Food trucka
Zapraszamy na szkolenie, które będzie odbywało się w warszawie dnia 09.05.2016 na szkoleniu poruszone zostaną zagadnienia związane z rozpoczęciem działalności w przypadku samochodów i przyczep gastronomicznych. Powiemy o tym jak należy urządzić wnętgrze samochodu lub przyczepy gastronomicznej. Odpow [..]
2016-04-26 13:17:49 4
HACPASZ Hanna Półtorak Szukam Pomocy HCCP przy nowym lokalu Projekt Technologiczny
Zapraszam na szkolenie dedykowane osobom otwierającym lokal gastronomiczny, które odbywać się będzie w Warszawie dnia 09.05.2016. Na szkoleniu poruszymy tematy związane z wyborem lokalu zasadami jego wyposażenia i przygotowywania posiłków. Omówimy zakres dokumentacji która jest potrzebna do odbioru [..]
2016-04-26 13:13:16 6
HACPASZ Hanna Półtorak Szukam Pomocy HCCP przy nowym lokalu Projekt Technologiczny
Chętnie pomogę przy przygotowaniu projektu i dokumentacji HACCP proszę  o kontakt Hanna Półtorak poltorak@haccp-gmp.home.pl [..]
2016-04-26 13:10:39 6
Aramena Nowy sprzęt w lokalu
Pani Ewo, fajnie by było jakby wrzucila pani zdjęcie, jak taka wyciskareczka wygląda w praktyce ;) [..]
2016-04-26 13:05:08 28
anetamska
anetamska
Wasza opinia -Frytki belgijskie
Ja również słyszałam o tej samej firmie. ;) [..]
2016-04-26 10:27:27 6
anetamska
anetamska
Własny lokal gastronomiczny... Zadaj pytanie
W jakie kanały marketingu najlepiej uderzać, aby sprawić że lokal stanie się bardziej rozpoznawalny? [..]
2016-04-26 10:26:50 10
anetamska
anetamska
Nowy czy używany sprzęt?
Jeśli chodzi o piece to rzeczywiście te firmy Stalgast są bardzo dobre jakościowe: http://multigastro.pl/piec-konwekcyjno-parowy-cheflux-7-gn-1-1-900590-stalgast.html. Dlatego osobiście uważam, że lepiej kupić nowy sprzęt. Takie działanie jest taką inwestycją na przyszłość, no bo z używanym sprzętem [..]
2016-04-26 10:25:06 13
Adrian Własny lokal gastronomiczny... Zadaj pytanie
Witam wszystkich zainteresowanych otwarciem lokalu gastronomicznego i tych którzy już prowadzą lokal. Chciałbym poruszyć ten temat ponieważ jestem ciekaw jakie macie pytanie i problemy. Trochę już pracuje  w tej branży. Od 10 lat mam swoją firmę, przymierzam się do otwarcia własnej franczyzy. I chęt [..]
2016-04-26 01:05:08 10
Bratwa Pytanie dla osów prowadzących Kebab w mieście 5-10 tyś. mieszkańcow
Hej Adrian Dzięki za odpowiedź możesz podać jakis namiar do siebie lub  jeśli wolisz napisać to poprostu napisz do mnie na mail szamanvia1@gmail.com Z góry dzięki [..]
2016-04-25 21:24:05 5
yagna pomocy- lokal
To taki projekt jak najbardziej będę robiła, znaczy zlecę to firmie - lokal jest mały więc muszę mieć idealnie zrobiony projekt żeby każdy centymetr lokalu dobrze zagospodarować.  A co z umową? na co uważać? [..]
2016-04-25 15:58:47 7
bcs pomocy- lokal
Co do projektu jest on przydatny zawsze. Nie jest to duży koszt jednak zaopiniowany przez rzeczoznawce jest praktycznie niepodważalny dla sanepidu. Po drugie daje pełny obraz kosztów inwestycji. Jeśli była tam wcześniej gastronomia może nie będzie trzeba robić projektów branżowych np. elektryka czy [..]
2016-04-25 15:00:48 7
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.