FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
domena HurtowniaGastronomiczna.pl na sprzedaż
więcej informacji: admin@grupapgg.pl
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE OSTATNIE KOMENTARZE NOWY TEMAT
AUTOR DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
=Pat= Samochod Gastronomiczny do sprzedazy LODOW Prosze o Pomoc.
Witam serdecznie wszystkich na tym forum. Kilka pytan do specjalistow ktorzy znaja sie na temacie. Chcialem dowiedziec sie kilku aspektow zanim wybiore sie do urzedow czy sanepidow. Po pierwsze to czy taki obwozny handel lodami sie jeszcze oplaca ? Mieszkam w okolicy wsi gdzie w lecie odbywa s [..]
2014-03-31 12:54:29 10
Bragada Ser do pizzy
Mam do Was pytanie jakich serów używacie do pizzy ? [..]
2014-03-30 08:47:16 12
HACPASZ Hanna Półtorak Przyczepa gastronomiczna - krok po kroku
i jeszcze kwestia toalety.  Jeżeli z toalety o której pisałeś będą korzystać wyłącznie osoby zatrudnione w Twojej gastronomii to wtedy takie rozwiązanie jest jak najbardziej ok (musisz mieć umowę na użyczenie toalety) Natomiast jeżeli z tej toalety będą korzystały osoby nie zatrudnione w gastronomii [..]
2014-03-29 14:42:04 14
HACPASZ Hanna Półtorak Przyczepa gastronomiczna - krok po kroku
Witam serdecznie raz jeszcze: Jeżelil chodzi o badanie wody to badasz ją wyłącznie wtedy kiedy masz stałe podłączenie do wodociągu. Woda "z bańki" to może być wyłącznie zakupiona woda spożywcza, zakup ten udowadniasz paragonem bądż fakturą VAT (takiej wody nie musisz badać przebadał ją już jej prod [..]
2014-03-29 14:38:45 14
Ar0
Ar0
Przyczepa gastronomiczna - krok po kroku
Cześć. 1) gdzie wykonać te badania? rozumiem, że sanepid to przeprowadza? Oficjalnie musisz pobrać próbkę wody z Twojego punku. Czy bieżąca z kranu, czy z bańki np. 20l. to z bańki. I dajesz do wodociągów. Badanie kosztuje chyba 160 zł. ok. Nie pamiętam dokładnie. Ja osobiście brałem próbkę [..]
2014-03-29 10:14:58 14
kris-str Przyczepa gastronomiczna - krok po kroku
Dziękuję Ci serdecznie za wypowiedź ! 1) gdzie wykonać te badania? rozumiem, że sanepid to przeprowadza? 2) działalność będę prowadził sam, toaleta prawdopodobnie będzie udostępniona przez dzierżawcę w jego domu, czy takie coś też wchodzi w grę? jakaś umowa między nim, a mną? 3) rozumiem, że te b [..]
2014-03-28 20:42:06 14
Interprofi
Interprofi
Poszukuję do wynajęcia przyczepę gastronomiczną
Osoby poszukujące przyczepy gastronomicznej zapraszamy do skorzystania z naszych usług. Oferujemy do wynajęcia przyczepy wyposażone w kącik sanitarny i instalację elektryczną. Tel. kontaktowy 727272805 [..]
2014-03-28 14:34:32 6
HACPASZ Hanna Półtorak Przyczepa gastronomiczna - krok po kroku
Witam serdecznie twoje rozumowanie jest jak najbardziej prawidłowe zwrócę uwagę na kilka spraw: 1) Stałe podłączenie do wody: na dzień odbioru musisz mieć aktualne badania wody pod kątem mikrobiologicznym i fizykochemicznym 2) kwestia toalety dla pracowników: musisz zapewnić dla pracowników pr [..]
2014-03-28 09:08:06 14
kris-str Przyczepa gastronomiczna - krok po kroku
Witam wszystkich serdecznie! Od pewnego czasu zastanawiam się nad otwarciem mobilnej gastronomii. Stwierdziłem jednak, ze czas przestać myśleć i wziąć się do pracy. Otworzyłem działalność gospodarczą, mam upatrzoną przyczepę, mam miejsce gdzie będę mógł otworzyć swój biznes. Jednakże mam też kilk [..]
2014-03-27 22:51:26 14
PORCHETTA & BRUSCHETTA Seria pytań o mobilną gastronomię
Witam Panią  proszę napisać na ewertlub@interia.eu to podpowiem kilka rzeczy, Janek [..]
2014-03-27 22:23:04 6
Gorczyk Studia gastronomiczne (wawa i okolice)
Witaj Ja też ze szkół wartych polecenia znam tą z Poznania bo mieszkałem w Poznaniu jakiś czas. Napeno ktoś Ci tu doradzi. Ja ze swojej strony (żeby moja paplanina nie była bezsensowną bo sam nie lubie jak ktoś się wtrąca i nic tym nie wnosi) mogę polecić Ci trochę literatury która pomoże Ci w [..]
2014-03-27 14:54:15 2
M&M Gastro
M&M Gastro
Zlecę wykonanie projektu technologicznego kuchni w kawiani
Źle się wyświetliły dane kontaktowe zatem poprawiamy i przesyłamy jeszcze raz :) : tel. 327 508 130 tel. 322 512 053 sklep@mmgastro.pl [..]
2014-03-27 08:54:05 10
M&M Gastro
M&M Gastro
Zlecę wykonanie projektu technologicznego kuchni w kawiani
Również polecamy się :) Doświadczenia i wykwalifikowanych pracowników nam nie brakuje. Oferujemy nie tylko opracowanie projektu, ale i kompleksową obsługę. Doradztwo > projektowanie (koncepcja w tydzień, projekt gotowy do 2 tygodni; pełne wsparcie przy uruchomieniu lokalu i uzyskaniu zatwierdzeń [..]
2014-03-27 08:52:17 10
zoom Doradztwo w sprawie montażu wentylacji/klimatyzacji Katowice
Prawdopodobnie temat Cię już nie dotyczy, ale innym zainteresowanym tym tematem polecam - www.spec7.pl/ [..]
2014-03-26 10:55:31 5
HACPASZ Hanna Półtorak Mycie owoców i warzyw
Mój przedmówca ma racje tą kwestię dobrze ustalić z lokalnym sanepidem, ale z doświadczenia wiem, że SANEPID zgadza się na  zlecanie obróbki wstepnej zakładom gastronomicznym posiadającym zatwierdzenie SANEPID (koniecznie musi być spisana umowa). Na rynku jest  także coraz więcej firm, które oferują [..]
2014-03-26 09:07:03 11
Lobos Smażalnia ryb
Witam, mam apetyt na smażalnie ryb wszelakich . Posiadam doświadczenie w małej gastronomii oraz zbiorowej kuchni. Niestety powracam do branży gastronomicznej po kilkuletniej przerwie - czas na powrót do źródeł, jednak nie mam praktyki w temacie smażalni ryb i nie znam obecnych realiów ( sanepid, do [..]
2014-03-26 03:11:25 4
ramzes Mycie owoców i warzyw
To w zupełności wystarczy :)A czy oni będą je myli czy nie to już jest kwestia pani sumienia :)ważna jest że tak powiem umowa :D Oczywiście proszę to z konsultować z sanepidem. Bo tak jak mi jedna pani powiedziała w sanepidzie. Panie u nich może tak jest ale u nas jest tak jak ja panu mówi. Inna [..]
2014-03-25 19:49:11 11
Peerph Studia gastronomiczne (wawa i okolice)
Witam, obecnie jestem w klasie maturalnej. Uwielbiam gotowac, ale niestety do tej pory poza domem nie zwiazalem sie z ta przygoda. Chce wiec rozpoczac studia gastronomiczne. Wiem, ze WSHIG w Poznaniu to znakomity wybor, ale z przyczyn prywatnych wolalbym stolice i okolice, w obrebie ok 50 km od W [..]
2014-03-25 19:38:50 2
Alleksandra Mycie owoców i warzyw
A może takie rozwiązanie: umowa z firma cateringową na możliwość umycia owoców i warzyw u nich? [..]
2014-03-25 17:15:12 11
Daria R.
Daria R.
Gdzie drukować menu?
Po co inne jak nie laminowane? Do gastronomii w ogóle nie ma po co innych, bo paluchy, tłuste, rozlane i inne żywioły J Nie pamiętam ile się wykosztowaliśmy, ale cennik masz na stronie: http://m-druk.pl/index.php?id_category=26&controller=category&id_lang=7 Voila! Powodzenia w otwieraniu knajpy [..]
2014-03-25 13:29:17 6
ramzes Mycie owoców i warzyw
Witam No ja nie jestem tego taki pewien :) W moim mieście sanepid kazał mi wydzielić osobne pomieszczenie do mycia warzyw to samo by było jak byś chciała obrabiać mięso. Od razu powiedziano mi że jeżeli jest to interes mobilny to tylko i wyłącznie można robić co cokolwiek z pół produktów jeże [..]
2014-03-25 10:49:59 11
HACPASZ Hanna Półtorak Mycie owoców i warzyw
Jeżeli w food tracku będzie zlew dwukomorowy + umywalka do mycia rąk, wtedy mycie warzyw i owoców będzie jak najbardziej możliwe > Ważne jest żeby odpowiednio oznakować samochód tzn:  jedna komora zlewozmywaka: komora do zmywania druga komora zlewozmywaka: komora do mycia warzyw i owoców Dodatkow [..]
2014-03-25 08:40:41 11
gastromex Zlecę wykonanie projektu technologicznego kuchni w kawiani
Witam, posiadamy 8 letnie doświadczenie w branży przygotowywania dokumentacji do odbiorów Sanepidu, ponad 500 lokali odebranych. Ponadto wykonujemy projekty wentylacji mechanicznej i później pomiar skuteczności tej wentylacji, niezbędne do odbioru. polecamy się jako szybko,tanio,skutecznie, 531 801 [..]
2014-03-25 06:16:57 10
gastromex PLAN OTWARCIA
Witam, posiadamy 8 letnie doświadczenie w branży przygotowywania dokumentacji do odbiorów Sanepidu, ponad 500 lokali odebranych. Ponadto wykonujemy projekty wentylacji mechanicznej i później pomiar skuteczności tej wentylacji, niezbędne do odbioru. polecamy się jako szybko,tanio,skutecznie, 531 801 [..]
2014-03-25 06:16:19 2
HACPASZ Hanna Półtorak Zlecę wykonanie projektu technologicznego kuchni w kawiani
przepraszam moj numet to 503 95 82 93 pozdrawiam [..]
2014-03-24 09:22:07 10
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2014.