FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE OSTATNIE KOMENTARZE NOWY TEMAT
AUTOR DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
weera_k Jak wypromować lokal
Ekofarm mógłbyś podpowiedzieć z jakiego programu dostałeś dotację na promocję zdrowego trybu życia? Z góry dziękuję ;) Ja w kwestii marketingu jako osoba pracująca w tej branży bardziej postawiłabym nacisk na social media oraz reklamę outdoor. Social media sa stosunkowo tanim kanałem reklamy wi [..]
2014-02-14 13:20:03 6
weera_k Otwieram Bistro. Potrzebuję porad
Gastromex czy mógłbyś napisać jaka jest cena konsultacji na terenie Warszawy? [..]
2014-02-14 13:09:32 16
weera_k Wyposażenie małej gastronomii
Witajcie, Jeśli dubluje temat to z góry przepraszam ale nie mogłam znaleźć odpowiedniego topicu. Zastanawiam się nam otworzeniem kawiarni dla mam z dziećmi. Lokal będzie działał na zasadzie małej gastronomii. Właśnie jesteśmy w trakcie tworzenia biznes planu i stąd moje pytanie do Was. Proszę [..]
2014-02-14 11:58:24 7
GastroSpider Monitoring rynku gastronomicznego
Niestety nie udzielamy w chwili obecnej rabatów. Oczywiście system działa na urządzeniach mobilnych, jest kilku użytkowników, którzy korzystają w trasie lub u Klientów informując o cenie :) [..]
2014-02-14 10:58:32 30
GastroSpider Monitoring rynku gastronomicznego
Wersja demonstracyjna jest udostępniania tylko na podstawie przesłanej wiadomości email z informacją kto ma z tego korzystać, tzn. dane firmy. [..]
2014-02-14 10:57:32 30
agapiech Lokal z zapiekankami w Anglii. prosze o rady
Witam. Otwieram lokal w ktorym oprocz zapiekanek chce sprzedawac hamburgery, hotdogi, nalesniki (ale na poczatek domowe z patelni), gofry I moze poxniej cos na wynos np pierogi, placki ziemniaczane I po wegiersku.  Na poczatek zatrudnie 2osoby ale lokal jest dosc duzy wiec pozniej chce rozszerzac [..]
2014-02-14 10:50:06 2
spec gastronomiczny Problem ze sprzedażą urządzeń gastronomicznych
Na Kromet rabaty po 50%, robot coupe 17%, stalgast 25%.. a Klient oczekuje kompleksowej obsługi i to za takie pieniądze [..]
2014-02-13 23:38:15 28
br Problem ze sprzedażą urządzeń gastronomicznych
Niestety przez takie firmy, które mają biuro w domu i na oczy towaru nie widzieli ceny idą w dół. Wysyłka prosto od producenta, marża 1-2% i zadowoleni bo zarobili 500 zł na piecu wartym 25 000... [..]
2014-02-13 08:46:02 28
GreMax Zmywarka kapturowa
Jak by ktoś był zainteresowany to zapraszam na moje ogłoszenie, które jest na forum. Mam jeszcze jedną zmywarkę kapturową podwójną w super cenie Hobart - bezpośrednio od serwisanta z niemiec. Rocznik 2005 - ogoszenie dostępne również tutaj na forum!! [..]
2014-02-13 08:13:38 39
spec gastronomiczny Jak wypromować lokal
Jak chcesz wypromować lokal to: 1) dobra reklama (nie poczta polska) 2) internet (własna strona + profil na facebooku + fora lokalne) 3) promocje 4) jakość potraw i obsługi 5) zapas gotówki na start (znam wiele lokali co się otworzyło i już po kilku dniach skończyła się kasa i nie dotrwali na [..]
2014-02-12 23:38:12 6
spec gastronomiczny Zmywarka kapturowa
Jak ktoś wstawia zlew i kiepską zmywarkę podblatową + 1 kosz na talerze to nie ma się co dziwić że zmywarka nie daje rady umyć. Dlaczego nikt nie zwrócił uwagi na odpowiednią regulację płynów, bo to od nich wiele zależy czy zmywarka będzie myła czy brudziła czy tyko wyparzała.. Generalnie zmywark [..]
2014-02-12 23:35:54 39
spec gastronomiczny Zmywarka kapturowa
Ciekaw jestem w którym lokalu wpuszczą ciebie na zmywak albo pochwalą się tym co mają na kuchni? [..]
2014-02-12 23:32:30 39
spec gastronomiczny Jaki piec wybrać?
Chyba coś przespałem bo pierwszy raz czytam takie bzdury o tych temperaturach.. [..]
2014-02-12 23:29:44 21
spec gastronomiczny Jaki piec wybrać?
Jak już masz się na coś decydować to najlepiej na piec konwekcyjno-parowy o odpowiednim rozmiarze do wielkości Twojego lokalu, zakup tego typu urządzenia napewno nie będzie błędem. Piec konwekcyjny czy konwekcyjny z naparowaniem to takie lepsze piekarniki i po kilku miesiącach przygód mimo wszystk [..]
2014-02-12 23:28:55 21
spec gastronomiczny Przyczepa gastronomiczna
Poszukaj tu na forum był link do jakiegoś bloga gdzie było wszystko szczegółowo opisane. [..]
2014-02-12 23:26:50 5
spec gastronomiczny Monitoring rynku gastronomicznego
A jak można zobaczyć wersje demonstracyjną bo na waszej stronie nie ma nic na ten temat. [..]
2014-02-12 23:24:15 30
spec gastronomiczny Problem ze sprzedażą urządzeń gastronomicznych
a teraz marże to są rewelacyjne, widział ktoś z Was ceny w internecie sprzętu? Nie którym to już całkowicie odbiło i oddają za darmo towar. Ciekawe kiedy to się skończy i ile firm upadnie.. [..]
2014-02-12 23:23:12 28
wisior Monitoring rynku gastronomicznego
A jakiś rabat na próbę? Czy działa na urządzeniach przenośnych? [..]
2014-02-12 21:21:01 30
GastroSpider Problem ze sprzedażą urządzeń gastronomicznych
Zapraszam do skorzystania z naszego produktu, być może pozwoli odpowiedzieć na pytanie dlaczego sprzedaż jest na takim poziomie :) [..]
2014-02-12 08:09:43 28
GastroSpider Monitoring rynku gastronomicznego
Dostęp jest płatny gdyż utrzymanie systemu kosztuje. Na forum wiele osób zwraca uwagę na opłatę, faktem jest że kwoty nie są zbyt niskie ale związane jest to z dostarczeniem przez nas dopracowanego systemu, który odpowiednio wykorzystany może zwiększyć skuteczność przygotowywanych ofert handlo [..]
2014-02-12 08:08:09 30
GastroSpider Monitoring rynku gastronomicznego
Naszego narzędzia nie można porównywać do porównywarek typu ceneo, nokaut itp gdyż my nie wymagamy dodania sklepu do naszej bazy. Autorski system analizuje dane dostępne w sieci internet, nie koniecznie w sklepach internetowych i w odpowiedni sposób je wyświetla zgodnie z zapytaniem użytkownika. N [..]
2014-02-12 08:03:04 30
GastroSpider Monitoring rynku gastronomicznego
Osobom zainteresowanym udostępniamy wersję demonstracyjną naszego systemu bezpłatnie na okres 3 dni, oczywiście wersja demo ma zablokowane wyświetlanie pewnych informacji. [..]
2014-02-12 08:00:35 30
wisior Monitoring rynku gastronomicznego
I dlaczego za dostęp do takiej informacji jest płatny skoro to są informacje ogólnodostępne ? [..]
2014-02-12 00:16:14 30
wisior Monitoring rynku gastronomicznego
Czym to się ma różnić od porównywarek dostępnych w internecie za darmo np. ceneo ? [..]
2014-02-12 00:15:40 30
spec gastronomiczny Monitoring rynku gastronomicznego
Może to i dobre ale jak to działa? Najpierw mam zapłacić za kota w worku? [..]
2014-02-11 21:47:00 30
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2014.