FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / SPRZęT DO GASTRONOMII.
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

SPRZęT DO GASTRONOMII.

Autor: vernaczosiaaa


Tematy: 2
Wypowiedzi: 3
Post 1 napisany 2018-10-26 o godzinie 09:33:12.
Hej za kilka miesiącu otwieram lokal gastronomiczny, szukam jakichś sprzętów, zastanawiam się nad zakupem już używanych co o tym sądzicie warto czy jednak już zainwestować w coś nowego?
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: Zuza


Wypowiedzi: 6
Post 2 napisany 2018-10-26 o godzinie 09:49:46.
Przejrzyj sobie ofertę sklepu aaatech.pl, zamawiałam od nich jakiś czas temu grill elektryczny do kawiarni. Przesyłka dostarczona na czas, wszystko zgodne z opisem, dobra jakość także sklep wart zaufania.
 
Autor: Olr2


Wypowiedzi: 3
Post 3 napisany 2018-10-31 o godzinie 12:20:27.
Ja wychodzę z założenia, że jeśli już inwestować, to tylko w porządny, nowy sprzęt. No chyba, że znajdziesz używany w bardzo dobrym stanie.
 
Autor: qbass
forum

Tematy: 4
Wypowiedzi: 26
Post 4 napisany 2018-10-31 o godzinie 15:15:18.
Oczywiście, że jakiś sprzęt używany może się udać czasem kupić, ale ... ja się zgadzam z Olr2. Sama pomyśl - kupujesz używkę i w dzień, w którym masz największy ruch coś się zepsuje. Za serwis zapłacisz tyle, co za nowe urządzenie. Kupując nowe urządzenie masz gwarancję i serwis - a to bardzo ważne.
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak
forumforumforumforumforum

Tematy: 6
Wypowiedzi: 433
Post 5 napisany 2018-11-12 o godzinie 11:17:17.
Możemy zaoferować ci nowy sprzęt firmy Stalgast po bardzo atrakcyjnych cenach oprócz tego mozemy pomóc w przygotowaniu lokalu do odbioru przez Sanepid
- przygotowanie projektu technologicznego lokali
- opracowywanie dokumentacji HACCP
-szkolenia BHP
zapraszamy do kontaktu mailowegopod adresem poltorak@haccp-gmp.home.pl (tel kontaktowy  512 21 12 89, 503 95 82 93).

Pomagamy w przygotowaniu lokali gastronomicznych do odbioru przez Sanepid w zakresie
- przygotowywania proekt
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
Suszone grzyby podgrzybki Suszone grzyby podgrzybki
dodane: 2018-11-16
Regał chłodniczy 65/18/2 Regał chłodniczy 65/18/2
dodane: 2018-11-15
Szafa mroźnicza 70/18/1 Szafa mroźnicza 70/18/1
dodane: 2018-11-13
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 54.144.100.123
Data: 2018-11-17
Czas: 18:08:47
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: SPRZęT DO GASTRONOMII.
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "sprzęt do gastronomii. " w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Szukam dobrego sprzętu chłodniczego    biogazownia mobilna w restauracji   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.