![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: SPRZęT DO GASTRONOMII. |
|||||||
|
Autor:
vernaczosiaaa Tematy: 4 Wypowiedzi: 15 |
Hej za kilka miesiącu otwieram lokal gastronomiczny, szukam jakichś sprzętów, zastanawiam się nad zakupem już używanych co o tym sądzicie warto czy jednak już zainwestować w coś nowego?
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Zuza
Tematy: 3 Wypowiedzi: 11 |
Przejrzyj sobie ofertę sklepu aaatech.pl, zamawiałam od nich jakiś czas temu grill elektryczny do kawiarni. Przesyłka dostarczona na czas, wszystko zgodne z opisem, dobra jakość także sklep wart zaufania.
|
||||||
|
Autor:
Olr2 Wypowiedzi: 8 |
Ja wychodzę z założenia, że jeśli już inwestować, to tylko w porządny, nowy sprzęt. No chyba, że znajdziesz używany w bardzo dobrym stanie.
|
||||||
Autor:
qbass![]() Tematy: 4 Wypowiedzi: 27 |
Oczywiście, że jakiś sprzęt używany może się udać czasem kupić, ale ... ja się zgadzam z Olr2. Sama pomyśl - kupujesz używkę i w dzień, w którym masz największy ruch coś się zepsuje. Za serwis zapłacisz tyle, co za nowe urządzenie. Kupując nowe urządzenie masz gwarancję i serwis - a to bardzo ważne.
|
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Możemy zaoferować ci nowy sprzęt firmy Stalgast po bardzo atrakcyjnych cenach oprócz tego mozemy pomóc w przygotowaniu lokalu do odbioru przez Sanepid
- przygotowanie projektu technologicznego lokali - opracowywanie dokumentacji HACCP -szkolenia BHP zapraszamy do kontaktu mailowegopod adresem poltorak@haccp-gmp.home.pl (tel kontaktowy 512 21 12 89, 503 95 82 93). Pomagamy w przygotowaniu lokali gastronomicznych do odbioru przez Sanepid w zakresie - przygotowywania proekt |
||||||
|
Autor:
vernaczosiaaa Tematy: 4 Wypowiedzi: 15 |
Dzięki zdecydowałam się na większość sprzętów dostępnych na aaatech. mają świetne ceny przy zakupach w większej ilości dostałam świetną cenę. jeszcze raz dzięki za polecenie tego sklepu.
|
||||||
Autor:
jozef.kwiatkowski85@gmail.com![]() Wypowiedzi: 37 |
My mamy sprzęt ze sklepu www.multigastro.pl , sprzęt nowy i jeżeli masz fundusze to też taki polecam Ci kupić. Przede wszystkim masz gwarancje, a inwestując w używany sprzęt, który kiedy się uszkodzi nie zareklamujesz.
|
||||||
|
Autor:
Zaro Wypowiedzi: 1 |
Witam.
Planuje w bardzo bliskim czasie wyposażyć kuchnie gastronomiczną dla około 200 osób. Niestety mało się znam w tym temacie, ale dostałem takie zadanie. Jesteście w stanie mi pomóc? Jakieś rady, co jest niezbędne. Zaczynając od piecy konwekcyjnych, a kończąc na zwykłych garnkach i talerzach. Z góry dziękuję za pomoc. |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:44:06 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|