FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / SPRZEDAż GOTOWYCH PRODUKTóW W KIOSKU - WYMAGANIA
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

SPRZEDAż GOTOWYCH PRODUKTóW W KIOSKU - WYMAGANIA

Autor: triple.K


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2019-02-06 o godzinie 13:27:33.
witam,

mam pytanie odnośnie wymogów, które muszę spełnić w przypadku prowadzenia
kiosku samoobsługowego, w którym chcę oferować:
(1.) kawę
(2.) gotowe, świeże kanapki
(3.) pączki

czy są jakieś wymogi dotyczące przechowywania oraz sprzedaży gotowych produktów?
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak
forumforumforumforumforum

Tematy: 8
Wypowiedzi: 448
Post 2 napisany 2019-03-14 o godzinie 14:39:16.
Witam wysokość kiosku, w którym chcesz prowadzić działalność to minimum 2,2 m.  W kiosku musi się znaleśc zlewozmywak jednokomorowy (mycie elementów ekspresu do kawy) i umywalka do mycia rąk. Musi być  doprowadzona bieżąca woda do kiosku.  Zapraszamy dow spółpracy w zakresie przygotowania kiosku do odbioru przez Sanepid (projekt technologiczny, dokumentacja HACCP, pomoc w przygotowaniu sie do odbioru). HACPASZ Hanna Półtorak poltorak@haccp-gmp.home.pl
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 54.226.73.255
Data: 2019-04-18
Czas: 16:29:12
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: SPRZEDAż GOTOWYCH PRODUKTóW W KIOSKU - WYMAGANIA
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "sprzedaż gotowych produktów w kiosku - wymagania" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Jakie piece do pizzy wybrać?    Praca - kucharz w Niemczech!   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.