![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: SPRZEDAż GOTOWYCH PRODUKTóW W KIOSKU - WYMAGANIA |
|||||||
|
Autor:
triple.K Wypowiedzi: 1 |
witam,
mam pytanie odnośnie wymogów, które muszę spełnić w przypadku prowadzenia kiosku samoobsługowego, w którym chcę oferować: (1.) kawę (2.) gotowe, świeże kanapki (3.) pączki czy są jakieś wymogi dotyczące przechowywania oraz sprzedaży gotowych produktów? |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Witam wysokość kiosku, w którym chcesz prowadzić działalność to minimum 2,2 m. W kiosku musi się znaleśc zlewozmywak jednokomorowy (mycie elementów ekspresu do kawy) i umywalka do mycia rąk. Musi być doprowadzona bieżąca woda do kiosku. Zapraszamy dow spółpracy w zakresie przygotowania kiosku do odbioru przez Sanepid (projekt technologiczny, dokumentacja HACCP, pomoc w przygotowaniu sie do odbioru). HACPASZ Hanna Półtorak poltorak@haccp-gmp.home.pl
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:46:43 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|