FORUM     OG£OSZENIA    

STRONA G£ÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / SZUKAM DOBREGO SPRZêTU CH³ODNICZEGO
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GOR¡CE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

SZUKAM DOBREGO SPRZêTU CH³ODNICZEGO

Autor: sylwiawmh

Tematy: 2
Wypowiedzi: 3
Post 1 napisany 2018-11-15 o godzinie 11:09:06.
Witajcie,
Mam ma³± gastronomiê, planujê rozwin±æ biznes i zainwestowaæ w nowy sprzêt ch³odniczy, ale nie jestem w tym temacie specjalist±. Czy kto¶ z Was móg³by mi poleciæ jak±¶ sprawdzon± firmê? Zale¿y mi g³ównie na ladzie ch³odniczej, ale pewnie na tym by siê zakupy nie skoñczy³y. Powiedzcie, jakich sprzêtów Wy u¿ywanie? To dla mnie bardzo cenne informacje. Kto¶ kiedy¶ poleca³ mi bolarusa, ale nie chcia³abym uzyskaæ jakie¶ ¶wie¿sze informacje. Z góry dziêkujê!

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAK£O w najni¿szych cenach w internecie!
Przekonaj siê sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: HACPASZ Hanna Pó³torak

Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 2 napisany 2018-11-21 o godzinie 11:26:12.
Witam doradzam na forum gastronomicznym od roku 2011. Jeste¶my wspó³autorami sukcesu wielu lokali i zak³adów gastronomicznych dla których przygotowywali¶my projekty technologiczne i dokumentacje HACCP.    Pomagamy równie¿ wyposazaæ lokale w sprzêt gastronomiczny, przy doborze którego nie kierujemy siê wy³±cznie wiedz± handlow± ale tak¿e praktyków wspó³tworz±cych sukces wielu funkcjonuj±cych ju¿ lokali. W naszej ofercie znajdziecie Pañstwo wyposa¿enie firmy Stalgast i Hendi. Z naszej strony gwarantujemy dobór sprzêtu, który spe³ni Pañstwa wymagania.  Zapraszam do kontaktu z nami poltorak@haccp-gmp.home.pl

Autor: qbass
forum

Tematy: 4
Wypowiedzi: 27
Post 3 napisany 2018-11-22 o godzinie 11:56:14.
Z mojej strony mogê poleciæ ch³odnictwo marki IGLOO, która postrzegana jako synonim jako¶ci, trwa³o¶ci, wzornictwa i ergonomii w bran¿y ch³odniczej. Nie s³ysza³em negatywnych opinii, a wybór zawsze pozwala³ zakupiæ odpowiednie urz±dzenie. Z reszt± w porównaniu do np. wy¿ej wymienionych urz±dzeñ Stalgast i Hendi to jak Porshe i Skoda. 

Polecam skontaktowaæ siê z moim doradc± gastronomicznym, Panem Micha³em z RomaGastrO - 531-031-632. Doradzi najlepiej i byæ mo¿e wska¿e jeszcze inne s³uszne urz±dzenia do polecenia.

Autor: jozef.kwiatkowski85@gmail.com
forum

Wypowiedzi: 37
Post 4 napisany 2018-11-27 o godzinie 12:31:33.
Dobry sprzêt ch³odniczy na pewno znajdziesz u https://multigastro.pl/. Sami mamy sprzêt z ich sklepu i jeste¶my bardzo zadowoleni, do tej pory wszystko (mowa o nie tylko o ch³odniach ale równie¿ sprzêcie termicznym) wszystko jest bezawaryjne.

Szukam dobrego sprzêtu ch³odniczego
Autor: gastroswiat

Wypowiedzi: 5
Post 5 napisany 2019-02-07 o godzinie 11:47:13.
Je¶li potrzebowa³by Pani sprzêtu ch³odniczego, s³u¿e fachowym doradztwem. 
Sprzedaje u¿ywane urz±dzenia, które s± serwisowane i remontowane od podstaw.
Pozdrawiam
Mateusz Smentek,
Gastro-¦wiat.
gastroswiatms@gmail.com
Tel. 883 046 543

Autor: smakoszek
forumforum

Wypowiedzi: 92
Post 6 napisany 2019-03-22 o godzinie 09:39:25.
Zabudowê do sklepu miêsnego zamawia³em u producenta Masmet.pl gdzie szafki, umywalki, barierki i boksy maj± wykonane solidnie. Pobliska ubojnia korzysta z ich masownic wiêc tak siê o nich dowiedzia³em.

NOWE OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 07:12:54
DODAJ ODPOWIED¬ DO TEMATU: SZUKAM DOBREGO SPRZêTU CH³ODNICZEGO
Aby dodaæ odpowied¼ do tematu nale¿y siê zalogowaæ.

Je¶li nie masz konta, skorzystaj z bezp³atnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "szukam dobrego sprzêtu ch³odniczego" w grupie "produkty dla gastronomii"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiêksz zamówienia online i widoczno¶æ swojej restauracji – do³±cz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA G£ÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.