| DO TEMATU |
DATA |
WYPOWIEDZI |
Przyczepa gastronomiczna TP System
polecam wysłać link do tego forum na adres: uwaga@tvn.pl napewno będzie z tego dobry reportaż. |
2011-08-13 12:23:58 |
64 |
|
TP SYSTEM TO JEDNO WIELKIE OSZUSTWO !!!!!!!!!!!
KRD to pomyłka!!! Windykacja długów to tylko odpowiedni PANOWIE. |
2011-07-14 16:02:09 |
119 |
|
TP SYSTEM TO JEDNO WIELKIE OSZUSTWO !!!!!!!!!!!
O takich ludziach i firmach trzeba pisać jako przestrogę! Takie czasy, pełno oszustów do okoła |
2011-07-14 09:15:14 |
119 |
|
Zarobki w gastronomii
Kiedyś znajomy opowiadał że zarobek na przyczepie jest marny i nie opłaca się zatrudniać pracowników. Jak to jest sezonowy interes to musisz dopilnować sam wszystkiego bo masz tylko 3 miesiace a z pracownikami bywa różnie, zastanów się sam |
2011-06-12 22:17:25 |
16 |
|
Wynagrodzenie w gastronomii
Szef kuchni np. 3000 zł
pozostała grupa ludzi do 2000 zł,
kelnerzy i obsługa na sali może być wynajmowana tylko na imprezy gdzie np. 100 zł od imprezy za osobę się daje.. |
2011-05-26 09:15:20 |
7 |
|
Problem z domem weselnym
W domach weselnych od czwartku są przygotowywane potrawy więc obsługa i tak musi być na kuchni. W tygodniu walcz o imprezy zamknięte. W jakim mieście masz ten lokal że jest taki problem? Może zła lokalizacja? Zastanów się nad dostawami żywności do klientów też czasami pomaga, to że jest restauracja nie znaczy że wszyscy muszą jeść na miejscu |
2011-05-26 09:13:06 |
14 |
|
grillowanie
co ma dać niby ta woda bo nie bardzo rozumiem.. |
2011-05-09 08:23:23 |
11 |
|
Gdzie zaopatrzyć się najtaniej w talerze, szkło etc.?
Jak można kupować talerze przez internet? Przecież to trzeba dotkną zobaczyć itp.. Ktoś praktykuje taką formę zakupu talerzy? Jak wysyłać talerze żeby się nie zbiły lub poszczerbiły? |
2011-05-01 23:17:52 |
11 |
|
Portal Gastronomiczny
www.gastrona.pl
www.papaja.pl |
2011-05-01 23:15:28 |
3 |
|
Zarobki na slasku i w małopolsce
5 zł to śmiesznie niska kwota.. Czym się zajmujesz w tym lokalu? Dobry kucharz w dobrej restauracji to wynagrodzenie min. 3000 zł, na śląsku może być nie co inaczej ale zależy gdzie trafisz...
|
2011-04-21 13:30:07 |
2 |
|
Jaka przyszłość polskiej gastronomii
Najlepiej to tylko narzekać.. Konkurencja zawsze była i będzie, trzeba robic swoje i tyle! Czas pokaże jak się komu udało. Co do Euro 2012 to macie rację, ludzi będzie mnóstwo i ktoś ich musi nakarmić i przenocować. |
2011-04-18 00:11:31 |
5 |
|
Zawód: Barman
Wykształcenie w tym zawodzie nie wiele zmienia, najważniejsze doświadczenie.. |
2011-03-25 11:49:29 |
7 |
|
Mała gastronomia z pierogami
Mi też brakuje środków ale i tak sporo ich zainwestowałem, proszę mnie źle nie zrozumieć, bo mała gastronomia to nie znaczy mały koszt. Musicie się liczyć z większymi wydatkami.. |
2011-03-21 21:04:28 |
11 |
|
Zaopatrzenie nowego lokalu gastronomicznego
Ja dostałem przyprawy dużą ilość i witrynę na napoje od coca coli. |
2011-03-14 10:21:16 |
8 |
|
Hot dogi
Jest jeszcze jeden plus, urządzenia są tańsze przy tradycyjnych hot dogach |
2011-03-13 19:36:55 |
5 |
|
Hot dogi
Postanowiłem, wchodze w tradycyjne hot dogi. To co jest na stacjach się kiedyś znudzi.. |
2011-03-13 19:36:04 |
5 |
|
ogródek piwny
Jak wszystko na plastikach to pozostaje mycie rak, co można robić w umywalce. Piszesz o jedzeniu a co masz na myśli? |
2011-03-13 19:34:19 |
9 |
|
Zarobki w gastronomii
A kelnerka jak jest obrotna z samych napiwków może mieć dobre wynagrodzenie. |
2011-03-12 22:41:06 |
16 |
|
Targi eurogastro 2011
Targi gastronomiczne w Polsce to pomyłka. |
2011-03-12 11:27:38 |
8 |
|
Sprzedaż kebabu w przyczepie gastronomicznej
Pamiętaj, że opiekacz do mięsa oddaje bardzo dużo ciepła, co latem w przyczepie nie jest przyjemne :) W przyczepach nie sprzedają się aż tak duże ilości takiego mięsa, na Twoim miejscu zainteresował bym się np. kebabem / gyrosem własnej produkcji ale zamiast robić to w tradycyjny sposób to mięso bym opiekał np. na płycie grillowej lub patelni, która ma nieco większe zastosowanie, wtedy masz również zestawy tzw. obiadowe.. |
2011-03-12 11:26:25 |
5 |
|
Hot dogi
Nie pytałem czy się będą u mnie sprzedawały HOT DOGi tylko które są lepsze, które lepiej teraz wprowadzić? Klientów i tak mam sporo więc się nie martwię, a hot dogi chcę wprowadzić dla poszerzenia oferty.. |
2011-03-12 11:24:08 |
5 |
|
Zarobki w gastronomii
W warszawie kucharz zarabia nie mniej niż 5000 zl.. A znam przyklady gdzie kucharz ma swoj apartament, samochod i ponad 10000 zl, co we wrocku to nie wiem.. |
2011-03-11 13:53:07 |
16 |
|
Maszyny do lodów
Jakie by lody nie były czy włoskie czy świderki to i tak jest tego mnóstwo nad morzem.. jak jest dobra miejscówka to owszem ale ja nie to nie wiem czy jest sens bo maszyna do lodów to koszt około 100 000 zł (maszyna + wyposażenie). |
2011-03-09 20:48:14 |
10 |
|
Mięso mielone do kebaba
http://www.kebab.pl/
http://www.anafood.eu/
http://kebabdoner.pl/ |
2011-03-09 20:46:34 |
4 |
|
Manager Restauracji
Dobry manager to sukces, w obecnych czasach znalezienie odpowiedniej osoby graniczy z cudem. |
2011-03-09 20:43:12 |
8 |
|