![]() |
FORUM PIZZA | NOWY TEMAT |
TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | STATYSTYKI | OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
Piec konwekcyjny GARBIN, płyty szamotowe, pizza Witaj MikeWawa, w praktyce piec niestety różni się jeden od drugiego, mam na myśli konw-para, a konwekcję, lub piec typowo do pizzy z płytami szamotowymi. Zasadniczą rolę w piecach konwekcyjnych, konw-parowych odgrywa wentylator i z reguły grzałka w przypadku zasilania elektrycznego, lub gazow [..] |
MikeWwwa | 2 | 1588 | |
Piec do pizzy opalany drewnem firmy \"Gastropiec\" Znajomy ma pizzerię, i z tego co mi wiadomo piec opalany drewnem tej właśnie firmy. Raczej chwali sobie ten piec, ale mogę jeszcze dopytać o tą kwestię. [..] |
Piotr1973 | 8 | 2374 | |
czy pizze można produkować-piec w przyczepie gastronomicznej pizzeria w przyczepie pod kauflandem , czy to dobry pomysl ? www.crazypepe.pl [..] |
hot | 9 | 4911 | |
otwarcie pizzeri Właśnie otworzyliśmy pizzerie nocna w Nowym Sączu. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z ofertą na stronie : http://pizzerianocnanowysacz.pl Pizzeria ma się dobrze i prężnie rozwija! [..] |
maciej93 | 19 | 7605 | |
Przygotowanie pizzy Korzystam z tego przepisu, jest rewelacyjny. [..] |
Domowy Amator | 5 | 3885 | |
Potrzebna pomoc, obsługa pizca dwukomorowego do pizzy Zzanoli citizen Pizzę da się zrobić na każdym piecu - mogę zaoferować pizza-man z MORETTI FORNI - cena na pw [..] |
kubulek | 2 | 1378 | |
Najlepsza pizza w Łodzi - ranking Która łódzka pizzeria jest według was najlepsza? Na razie wygrywa Presto i Pomodoro: http://www.facebook.com/questions/602066789821579/ [..] |
adrianbhc | 1 | 2115 | |
Pilnie szukam szkolenia kursu Gastronomicznego do prowadzenia Pizzeri jestem z woj opolskiego i jestem zainteresowany prosze o kontakt daniels_jack2013@o2.pl [..] |
Jurcyk90 | 3 | 1452 | |
dotyczące pieczenia pizzy Moi klienci pieką w blachach i nic im nie dolega. [..] |
LUK | 2 | 1633 | |
Piec do pizzy w przyczepie gastronomicznej widziałem wiele przyczep do pizzy z zainstalowanym piecem do pizzy. [..] |
Filip Miszew | 2 | 2037 | |
Pomoc w otwarciu pizzerii. @PrimGastro zapraszam do dodania profilu Waszej firmy w dziale DOSTAWCY DLA GASTRONOMII. Prezentacja jest bezpłatna. [..] |
sutek1989 | 8 | 4056 | |
Nowość w Polsce pizza w rożku Pizza w rożku brzmi trochę dziwnie, ale może okazać się strzałem w 10. [..] |
lukinek | 2 | 2099 | |
szkolenie pizzy i kebebow Napisz na dariusz.lukaszewski@vp.pl to prześlę recepturę. Pozdrawiam siwy [..] |
aadekk | 2 | 1608 | |
jaki piec do pizzeri? Aaaa...---robię na prądzie ale łaziłem i łażę do tej pory po różnych pizzeriach które pieką w piecach- licząc na znalezienie jakiejś różnicy smakowej i niestety nic z tego. [..] |
magdadz | 21 | 13898 | |
FORUM GASTRONOMICZNE PIZZA |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|