![]() |
| FORUM WENTYLACJA | NOWY TEMAT |
| TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | STATYSTYKI | OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
| Doradztwo w sprawie montażu wentylacji/klimatyzacji Katowice W restauracyjnej kuchni, ale też na terenie całego lokalu wykonano u mnie ostatnio pełną instalację wentylacyjną. Wszystkim zajęła się firma www.eko-ekspert.com.pl. Indywidualnie podeszli do tematu, zrobili wszystkie potrzebne pomiary i dobrali najefektywniejszą opcję. Szczerze polecam. [..] |
Punio | 5 | 1443 | |
| okap gastronomiczny U mnie w lokalu cały projekt oraz wykonanie wentylacji wraz z zamontowaniem okapu oraz centrali zrobiła firma http://www.ecofan.com.pl/ Bardzo profesjonalnie i fachowo. Wszystko działa jak należy.Polecam! [..] |
aslam | 20 | 9182 | |
| okap gastronomiczny kolego a masz sciane zewnetrzna blisko tego okapu jak tak sie przebij na zewnątrz zakoncz końcowką do wydmuchów i masz sprawe załatwioną o ile nie ma zaraz jakis okien innych lokatorów do wentylacji zwłaszcza mechanicznej ZDECYDOWANIE odradzam podpiecie okapu z nad kuchni frytkownicy pieca do pizzy [..] |
Franco90 | 18 | 3870 | |
| Polećcie firmę od spraw beznadziejnych. Proszę. Polecam http://www.conrad-company.pl Wszystko Ci rozplanują, zamontują i cenowo nie wychodzi jakoś dużo. Pozdrawiam [..] |
nowatu | 7 | 1691 | |
| Wymogi odnośnie wentylacji w lokalu Wentylację z okapu należy podpinać do niezależnych, szczelnych (uszczelnionych) kominów wentylacyjnych, absolutnie nie można podłączać wentylacji wyciągowej z części technologicznej do wspólnych kominów wentylacyjnych. [..] |
nowatu | 3 | 2296 | |
| okap w przyczepie No niestety człowiek całe życie się uczy na błędach... przyczepa niewyeksploatowana tylko porostu poprzedni właściciel zrobił fuszerkę i to wychodzi teraz... W złą godzinę wypowiedziane słowa oby dziś nie przyjechały... własnie jestem po ich wizycie, jak dostałam telefon to nie wiedziałam za co sie [..] |
Fredka | 6 | 2194 | |
| Wentylacja mechaniczna Mam lokal o podobnych wymiarach i to co pisze Gastromex to jest stek bzdur. Za 1500 zł to nawet porządnego wentylatora nie kupisz... Poniżej kosztorys z mojego lokalu 95m2 (może się komuś przyda): 1. Rury, kształtki, kratki, czerpnia, anemostaty, taśmy, wełna itp - ok 2000 zł netto 2. Turbina naw [..] |
AnniaG | 29 | 21794 | |
| Wymagania sanepidu co do bieżącej wody, kanalizacji i wentylacji.. Podpinam się pod temat. Chodzi mi o wymogi dotyczące przechowywania i transportowania produktów do przyczepy. Jakie są wymogi Sanepidu, wprawdzie jutro będę dzwonił do nich (po raz n-ty, już mam dość szczerze powiedziawszy), ale może warto też zapytać tutaj o radę lub doświadczenia innych. Czy je [..] |
Bartosz | 6 | 7593 | |
| FORUM GASTRONOMICZNE WENTYLACJA | ||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|