FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / DORADZTWO W SPRAWIE MONTAżU WENTYLACJI/KLIMATYZACJI KATOWICE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

DORADZTWO W SPRAWIE MONTAżU WENTYLACJI/KLIMATYZACJI KATOWICE

Autor: Punio

Tematy: 6
Wypowiedzi: 8
Post 1 napisany 2013-11-18 o godzinie 19:10:09.
Witam
Chcę otworzyć lokal gastronomiczny w katowicach w kamienicy na 1 piętrze w centrum Katowic. Lokal nie był nigdy lokalem gastronomicznym. Problem pojawia się w wentylacji/klimatyzacji. W lokalu znajduje się klimatyzacja lecz jest ona połączona z lokalem poniżej (wcześniej lokal parter + I piętro). Właściciel mówi o rozłączeniu klimatyzacji na dwa osobne systemy. Trzeba również zamontować wyciągi w kuchni. Czy znacie jakieś firmy które profesjonalnie doradziłyby mi co i jak oraz wypisały kosztorys ??

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: gastromex
forumforumforumforumforum

Wypowiedzi: 266
Post 2 napisany 2013-11-19 o godzinie 08:35:05.
tu już trzeba troszkę wymiany informacji. zajmujemy się projektowaniem i wykonywaniem wentylacji oraz odbiorem i przygotowaniem dokumentacji do sanepidu. jesli są Państwo zainteresowani, proszę już kontaktować się na maila: gastromex@wp.pl  potrzebne beda szersze informacje w sprawie tej wentylacji

Doradztwo w sprawie montażu wentylacji/klimatyzacji Katowice
Autor: BANNERT- Przyczepy Gastro
forum

Wypowiedzi: 48
Post 3 napisany 2013-11-30 o godzinie 09:27:05.
Obok mojej firmy mieści się KLIMA BYTOM, Jest to profesjonalna firma zajmująca się wentylacją i mają bardzo duże doświadczenie. Z usług tej firmy korzystało wielu moich klientów i znajomych, oraz ja sam i szczerze polecam.  www.klimabytom.pl  
BANNERT- Przyczepy i Samochody Gastronomiczne
Sprzedaż / Serwis / Części / Remonty
www.przyczepygastronomiczne.pl

Autor: zoom

Wypowiedzi: 1
Post 4 napisany 2014-03-26 o godzinie 10:55:31.
Prawdopodobnie temat Cię już nie dotyczy, ale innym zainteresowanym tym tematem polecam - www.spec7.pl/

Autor: Luca22

Tematy: 2
Wypowiedzi: 7
Post 5 napisany 2014-07-15 o godzinie 11:45:16.
W restauracyjnej kuchni, ale też na terenie całego lokalu wykonano u mnie ostatnio pełną instalację wentylacyjną. Wszystkim zajęła się firma www.eko-ekspert.com.pl. Indywidualnie podeszli do tematu, zrobili wszystkie potrzebne pomiary i dobrali najefektywniejszą opcję. Szczerze polecam.

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 18.97.9.170
Data: 2025-05-19
Czas: 10:49:29
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: DORADZTWO W SPRAWIE MONTAżU WENTYLACJI/KLIMATYZACJI KATOWICE
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "doradztwo w sprawie montażu wentylacji/klimatyzacji katowice" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
TAGI: lokale gastronomiczne (24)    wentylacja (8)    okap (5)    wentylacja w lokalu (4)    wentylator (3)    klimatyzacja (1)    montaż (1)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Rozmiar Przyczepy    Oddzielanie się cienkiego spodu ciasta po upieczeniu   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.