![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: WYMOGI ODNOśNIE WENTYLACJI W LOKALU |
|||||||
|
Autor:
nowatu
Tematy: 6 Wypowiedzi: 21 |
Witam.
Czy byłby ktoś tak uprzejmy i oświecił mnie w sprawach wentylacji? Jakie są wymagania? Czy wszędzie da się zrobić taką wentylację? Mam na oku lokal, który ma wentylację wspólną z innymi mieszkańcami, ale pewnie nie pozwolą mi podpiąć do tej wentylacji okapu, wiec będe musiała skorzystać z wentylacji która jest w lokalu i nie jest podłaczona do wspólnej wentylacji (mam nadzieję że jest to dość zrozumiałe). Czy bardzo drogie jest wykonanie takiej wentylacji? Proszę o wszelką pomoc, będę dozgonnie wdzięczna. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
Proszę pisać na maila: gastromex@wp.pl, lub dzwonić na numer 531 801 101, pomożemy i doradzimy jak w miarę tanio wykonać wentylację do lokalu
|
||||||
|
Autor:
arkaszka
Wypowiedzi: 13 |
Wentylację z okapu należy podpinać do niezależnych, szczelnych (uszczelnionych) kominów wentylacyjnych, absolutnie nie można podłączać wentylacji wyciągowej z części technologicznej do wspólnych kominów wentylacyjnych.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 05:58:45 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|