FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / BETICZKA
beticzka
Data rejestracji w systemie: 2015-11-27
Ilość tematów: 0       Ilość wypowiedzi: 10       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Szafa chłodnicza, stół chłodniczy dla gastronomii. Jakiej firmy?
Szafę chłodniczą i inne sprzęty do naszej knajpy braliśmy z Probox z Waw-y. Chętnie doradzają, więc można spokojnie ich zapytać, co polecają dla Twoich wymagań. Ja ci nie pomogę, bo na wszystkich „technicznych” aspektach w naszej knajpie zna się mój partner :D
2015-12-16 08:31:02 27
kebab czy kebap?
Mi jakoś lepiej wygląda nazwa "kebab" i rzadko widuję u siebie w mieście knajpę kebapową, ale gdzieś czytałam, że np. na Pomorzu częściej widoczna jest nazwa "kebap" niże kebab
2015-12-14 14:48:57 7
Kuchenne rewolucje
Też mi się ten cały program wydaje przejaskrawiony, no ale to tylko telewizja, która może pokazać i wykreować, co tylko zechce.
2015-12-10 11:36:12 9
Co dalej? kurs?
Kursy, szkolenia, warsztaty jeszcze nikomu nie zaszkodziły :)
2015-12-09 10:19:24 4
odtwarzanie muzyki w lokalu
hah, dobre :)
2015-12-08 09:59:53 5
Podłoga drewniana w kuchni
Płytki sprawdzone i łatwe do utrzymania w czystości :)
2015-12-07 13:05:34 12
Co powinno znajdować się na stole w restauracji ?
Na pewno sól i pieprz. No i wspomniane serwetki, często ich nie ma na stołach
2015-12-04 11:06:57 11
Odwiedzacie restauracje?
Odzwiedzamy :) nie można się stołować wyłącznie u siebie :D
2015-12-01 10:31:28 7
Food Truck
Bardzo popularne w Polsce może jeszcze nie jest, ale za kilka lat bardzo możliwe, że będzie ich tyle ile w Stanach :)
2015-11-30 12:59:41 14
Świeżo palona kawa
mmm świeżo palona kawa to jest to :D
2015-11-27 13:48:45 7
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.