| DO TEMATU |
DATA |
WYPOWIEDZI |
Szafa chłodnicza, stół chłodniczy dla gastronomii. Jakiej firmy?
Szafę chłodniczą i inne sprzęty do naszej knajpy braliśmy z Probox z Waw-y. Chętnie doradzają, więc można spokojnie ich zapytać, co polecają dla Twoich wymagań. Ja ci nie pomogę, bo na wszystkich „technicznych” aspektach w naszej knajpie zna się mój partner :D |
2015-12-16 08:31:02 |
27 |
|
kebab czy kebap?
Mi jakoś lepiej wygląda nazwa "kebab" i rzadko widuję u siebie w mieście knajpę kebapową, ale gdzieś czytałam, że np. na Pomorzu częściej widoczna jest nazwa "kebap" niże kebab |
2015-12-14 14:48:57 |
7 |
|
Kuchenne rewolucje
Też mi się ten cały program wydaje przejaskrawiony, no ale to tylko telewizja, która może pokazać i wykreować, co tylko zechce. |
2015-12-10 11:36:12 |
9 |
|
Co dalej? kurs?
Kursy, szkolenia, warsztaty jeszcze nikomu nie zaszkodziły :) |
2015-12-09 10:19:24 |
4 |
|
odtwarzanie muzyki w lokalu
hah, dobre :) |
2015-12-08 09:59:53 |
5 |
|
Podłoga drewniana w kuchni
Płytki sprawdzone i łatwe do utrzymania w czystości :) |
2015-12-07 13:05:34 |
12 |
|
Co powinno znajdować się na stole w restauracji ?
Na pewno sól i pieprz.
No i wspomniane serwetki, często ich nie ma na stołach |
2015-12-04 11:06:57 |
11 |
|
Odwiedzacie restauracje?
Odzwiedzamy :) nie można się stołować wyłącznie u siebie :D |
2015-12-01 10:31:28 |
7 |
|
Food Truck
Bardzo popularne w Polsce może jeszcze nie jest, ale za kilka lat bardzo możliwe, że będzie ich tyle ile w Stanach :) |
2015-11-30 12:59:41 |
14 |
|
Świeżo palona kawa
mmm świeżo palona kawa to jest to :D |
2015-11-27 13:48:45 |
7 |
|