![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: CO POWINNO ZNAJDOWAć SIę NA STOLE W RESTAURACJI ? |
|||||||
|
Autor:
Sashimo
Tematy: 3 Wypowiedzi: 4 |
Chodzi o to że chcę zakupić nowe serwetniki coś jak serwetnik James tylko że chciał bym jeszcze inne rodzaje widzieć i nie wiem gdzie tego szukać bo na Allegro tylko to znalazłem dodatkowo chcę kupić solniczki pieprzniczki oraz flakoniki na magii oraz oliwę. Poleci ktoś jakąś stronę gdzie można się w to zaopatrzyć ;)?
restauracja.karczmanagranicy.com
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
Selgros lub Pepsi
|
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
Tj Selgros pojemniki na oliwę, a same pojemniki na przyprawy daje Pepsi
|
||||||
Autor:
smakoszek
![]() ![]() Wypowiedzi: 92 |
Jeszcze jest makro :)chyba ze masz kontakty i jest w stanie dojsc do samego producenta, ale ilosci hurtowe pewnie cie nie interesuja?
|
||||||
|
Autor:
Ingridd
Wypowiedzi: 5 |
Proponuję zajrzeć do Selgrosa, tam na pewno znajdziesz ;)
|
||||||
|
Autor:
Przecież masz bardzo duży wybór w byle sklepie online gdzie możesz przeglądać sobie asortyment do kawiarni. Przykład pierwszy z brzegu: www.xxlgastro.pl/pl/sprzet-drobny
A co do serwetników: www.xxlgastro.pl/pl/sprzet-drobny/serwetniki Trochę tego jest |
||||||
|
Autor:
Pandora
Wypowiedzi: 6 |
Ja zawsze kupuję w Selgrosie, a słyszałem tez, że łatwo zrobić je samemu. Może handmadowe serwetniki to nie jest taki zły pomysł?
|
||||||
|
Autor:
Olczita
Wypowiedzi: 4 |
Podstawowe przyprawy, magii, serwetki, może być też menu jakieś położone, bo w wolnej chili klient może po nie sięgnąć.
|
||||||
|
Autor:
Tymoteusz1
Wypowiedzi: 7 |
Stosowaliście olej kokosowy do potraw lub na stół? Wyczytałem w http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/3788543,olej-kokosowy-100-bio-extra-virgin-tloczony-na-zimno-gdzie-kupic-wlasciwosci-opinie,id,t.html że to bardzo korzystny dodatek. Mieliście klientów, którzy domagali się przygotowania potraw na tym składniku?
|
||||||
|
Autor:
beticzka
Wypowiedzi: 10 |
Na pewno sól i pieprz.
No i wspomniane serwetki, często ich nie ma na stołach |
||||||
| CO POWINNO ZNAJDOWAć SIę NA STOLE W RESTAURACJI ? | |||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Portal Gastronomii
Wypowiedzi: 4 |
Ktoś słyszał , że w londyńskiej sieci restauracji, używane są stoły z wbudowanymi ekranami? Można dzięki nim np. słuchać muzyki. Wybaczcie za dość niesubtelną zmianę tematu, ale nie mogliśmy się powstrzymać!
Jakby ktoś był zainteresowany innymi nowinkami technologicznymi w gastronomii to zapraszamy do przeczytania artykułu: LINK USUNIĘTY PRZEZ ADMINISTRATORA |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:22:32 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|