![]() |
FORUM PRZEPISY | NOWY TEMAT |
TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | STATYSTYKI | OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
Przepisy prawne przy otwieraniu lokalu gastronomicznego Rozporządzenie Ministra i Polityki Socjalnej z dn. 26.09.1997r. w sprawie ogólnych warunków bezpieczeństwa i higieny pracy. [Dz. U. Nr 169/2003, poz. 1650] z późniejszymi zmianami. Rozporządzenie Ministra Infrastruktury z dn. 12.04.2002r. w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać [..] |
Krystyna | 2 | 3592 | |
Jak to jest z tymi punktami krytycznymi Zapraszam na szkolenie 18.11.2015 organizowane w Warszawie odnośnie wymagań stawianym lokalom gastronomicznym i dokumentacji HACCP pozdrawiam Hanna Półtorak poltorak@haccp-gmp.home.pl [..] |
blue | 4 | 2548 | |
Dowóz a pomoc w kuchni. Witam, W temacie dowozów mogę zaproponować nasz system FoodGo do zarządzania dowozami posiłków dla gastronomii. Więcej informacji na http://jns.pl/system-foodgo.html, tel 42 209 27 01. [..] |
tomekpp | 4 | 1239 | |
Przygotowanie pizzy Korzystam z tego przepisu, jest rewelacyjny. [..] |
Domowy Amator | 5 | 3888 | |
Zmiana użyteczności lokalu Lokal wolno stojący, czy w jakimś budynku mieszkalnym? Jeśli ten drugi to możesz mieć niezłą jazdę z mieszkańcami, grillowanie hamburgerów jest uciążliwe dla mieszkańców i mogą robić ci schody, jeśli nie zrobisz naprawdę dobrej wentylacji. [..] |
lilq | 5 | 1699 | |
Handel obwoźny- mala gastronomia igdy dosyć wiedzy i ich źródeł powinno być jak najwięcej. Ja osobiście polecam jednak do korzystania z forum gastronomicznego gdyż wśród wypowiedzi znajdziecie odpowiedzi ekspertów, technologów i konstruktorów samochodów i przyczep gastronomicznych. Nasze forum to kopalnia wiedzy dla nie jednego z [..] |
endriu | 5 | 15946 | |
Przyczepa gastronomiczna: OPLATY / PODATKI Powinienes wystąpić do US o nadanie NiP, którym bedziesz posługiwać sie w UE. Kupisz frytki na FV w Niemczech rozliczysz w Polsce. O kwestie sanitarne pytaj w PSSE. Jest jeszcze kwestia transportu zamrozonych frytek, wymogów. [..] |
Marta136 | 2 | 2427 | |
Przepis na pierogi pieczone z kaszą Składniki: CIASTO - 3 szklanki mąki - 3 dag drożdży - 2 jajka - 3/4 szklanki mleka - łyżka oleju - sól - 1/2 kostki masła FARSZ - 1 szklanka kaszy gryczanej - 5 grzybów suszonych - duża cebula - 2 łyzki masła - jajko - białko - majeranek - sól, pieprz Krok po kroku: 1) Z mąki [..] |
marekp | 2 | 2163 | |
FORUM GASTRONOMICZNE PRZEPISY |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|