![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: ZMIANA UżYTECZNOśCI LOKALU |
|||||||
|
Autor:
lilq
Wypowiedzi: 1 |
Witam,
właśnie wynajęłam 100 m^2 lokal w którym znajdował się sklep meblowy, chcę tam prowadzić małą gastronomię. 1. Jakie są wymagania co do przystosowania lokalu do użyteczności gastronomicznej? 2. Czy jest różnica w takim przystosowaniu dla małej gastronomii i np. restauracji? 3. Jakie są koszty remontowe? 4. Jakie są badania sanepidu i ich koszty? 5. Jakie wyposażenie jest mi potrzebne? Podobny lokal (jeżeli chodzi o prostote menu i skromne zagospodarowanie): http://www.warburger.pl/menu.html Z góry dziękuję za pomoc |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
oferuję Panu pomoc w zmianie sposobu użytkowania wraz z wszelkimi formalnościami dotyczącymi otworzenia lokalu przez sanepid i pomocy przy wykonaniu wentylacji. prosze napisac gdzie ten lokal,jakie miasto i zostawic kontakt do siebie.... gastromex@wp.pl
|
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych otwarciem własnego lokalu gastronomicznego zapraszam na szkolenie nt Przygoda z gastronomią – czyli jak otworzyć własny lokal
Warszawa dnia 25.06.2013 Godz. 10.00-14.00 Program szkolenia 1. Jak wybrać odpowiedni lokal 2. Wymagania stawiane osobom zatrudnionym w gastronomii 3. Rejestracja w SANEPIDZIE Krok po kroku 4. Urzędowa kontrola W zakładce ogłoszenia znajdziecie Państwo wszystkie informacje odnośnie kontaktu z organizatorem i ceną szkolenia serdecznie zapraszam |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych otwarciem własnego lokalu gastronomicznego zapraszam na szkolenie nt Przygoda z gastronomią – czyli jak otworzyć własny lokal
Warszawa dnia 25.06.2013 Godz. 10.00-14.00 Program szkolenia 1. Jak wybrać odpowiedni lokal 2. Wymagania stawiane osobom zatrudnionym w gastronomii 3. Rejestracja w SANEPIDZIE Krok po kroku 4. Urzędowa kontrola W zakładce ogłoszenia znajdziecie Państwo wszystkie informacje odnośnie kontaktu z organizatorem i ceną szkolenia serdecznie zapraszam |
||||||
|
Autor:
arkaszka
Wypowiedzi: 13 |
Lokal wolno stojący, czy w jakimś budynku mieszkalnym?
Jeśli ten drugi to możesz mieć niezłą jazdę z mieszkańcami, grillowanie hamburgerów jest uciążliwe dla mieszkańców i mogą robić ci schody, jeśli nie zrobisz naprawdę dobrej wentylacji. |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 05:57:40 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|