FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / ZMIANA UżYTECZNOśCI LOKALU
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

ZMIANA UżYTECZNOśCI LOKALU

Autor: lilq


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2013-04-25 o godzinie 10:05:01.
Witam,
właśnie wynajęłam 100 m^2 lokal w którym znajdował się sklep meblowy, chcę tam prowadzić małą gastronomię.
1. Jakie są wymagania co do przystosowania lokalu do użyteczności gastronomicznej?
2. Czy jest różnica w takim przystosowaniu dla małej gastronomii i np. restauracji?
3. Jakie są koszty remontowe?
4. Jakie są badania sanepidu i ich koszty?
5. Jakie wyposażenie jest mi potrzebne?

Podobny lokal (jeżeli chodzi o prostote menu i skromne zagospodarowanie):
http://www.warburger.pl/menu.html

Z góry dziękuję za pomoc
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: gastromex
forumforumforumforumforum

Wypowiedzi: 266
Post 2 napisany 2013-04-26 o godzinie 01:00:31.
oferuję Panu pomoc w zmianie sposobu użytkowania wraz z wszelkimi formalnościami dotyczącymi otworzenia lokalu przez sanepid i pomocy przy wykonaniu wentylacji. prosze napisac gdzie ten lokal,jakie miasto i zostawic kontakt do siebie.... gastromex@wp.pl
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 23
Wypowiedzi: 551
Post 3 napisany 2013-05-29 o godzinie 13:05:54.
Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych otwarciem własnego lokalu gastronomicznego zapraszam na szkolenie nt Przygoda z gastronomią – czyli jak otworzyć własny lokal
Warszawa dnia 25.06.2013
Godz. 10.00-14.00
Program szkolenia
1. Jak wybrać odpowiedni lokal
2. Wymagania stawiane osobom zatrudnionym w gastronomii
3. Rejestracja w SANEPIDZIE Krok po kroku
4. Urzędowa kontrola
W zakładce ogłoszenia znajdziecie Państwo wszystkie informacje odnośnie kontaktu z organizatorem i ceną szkolenia serdecznie zapraszam
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 23
Wypowiedzi: 551
Post 4 napisany 2013-05-29 o godzinie 13:07:44.
Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych otwarciem własnego lokalu gastronomicznego zapraszam na szkolenie nt Przygoda z gastronomią – czyli jak otworzyć własny lokal
Warszawa dnia 25.06.2013
Godz. 10.00-14.00
Program szkolenia
1. Jak wybrać odpowiedni lokal
2. Wymagania stawiane osobom zatrudnionym w gastronomii
3. Rejestracja w SANEPIDZIE Krok po kroku
4. Urzędowa kontrola
W zakładce ogłoszenia znajdziecie Państwo wszystkie informacje odnośnie kontaktu z organizatorem i ceną szkolenia serdecznie zapraszam
 
Autor: arkaszka


Wypowiedzi: 13
Post 5 napisany 2013-06-05 o godzinie 17:59:46.
Lokal wolno stojący, czy w jakimś budynku mieszkalnym?
Jeśli ten drugi to możesz mieć niezłą jazdę z mieszkańcami, grillowanie hamburgerów jest uciążliwe dla mieszkańców i mogą robić ci schody, jeśli nie zrobisz naprawdę dobrej wentylacji.
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 18.97.9.170
Data: 2025-05-19
Czas: 10:03:11
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: ZMIANA UżYTECZNOśCI LOKALU
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "zmiana użyteczności lokalu" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
TAGI: projekt technologiczny (14)    lokal gastronomiczny (34)    lokale gastronomiczne (24)    lokal (24)    projekty (12)    przepisy (8)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Rozmiar Przyczepy    Oddzielanie się cienkiego spodu ciasta po upieczeniu   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.