![]() |
| FORUM PROJEKTY | NOWY TEMAT |
| TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | STATYSTYKI | OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
| Projekt technologiczny dla sanepidu Firma Gastrodesign Projekty Technologiczne https://gastrodesign.pl [..] |
martaz | 5 | 2045 | |
| Którą firmę wybrać do projektu technologicznego? Jeśli potrzebujesz porady od początku do momentu otworzenia przez Sanepid i moim pobytem w momencie odbioru,to zapraszam: gastromex@wp.pl na pewno nie będziesz zawiedziony cenowością, czasem wykonania dokumentacji i bezpłatnym doradztwem: 531 801 101 [..] |
pocoloco | 3 | 1108 | |
| Przepisy prawne przy otwieraniu lokalu gastronomicznego Rozporządzenie Ministra i Polityki Socjalnej z dn. 26.09.1997r. w sprawie ogólnych warunków bezpieczeństwa i higieny pracy. [Dz. U. Nr 169/2003, poz. 1650] z późniejszymi zmianami. Rozporządzenie Ministra Infrastruktury z dn. 12.04.2002r. w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać [..] |
Krystyna | 2 | 3615 | |
| Projekt technologiczny, która firma? Polecam nowy blog gastronomiczny i artykuł o projektach technologicznych kuchni gastronomicznych: http://www.jakotworzycrestauracje.pl/2016/12/17/czym-jest-projekt-technologiczny-kuchni-wymagany-przez-sanepid/ [..] |
nowatu | 57 | 13945 | |
| Nawiążę współpracę z biurem projektowym w zakresie wyposażenia Witamy Pana, Chętnie przedstawimy Panu nasze projekty oraz naszą wizję aranżacji. Pana zapytanie jest bardzo ogólne więc celem jego doprecyzowania prosimy o kontakt: TEL: 022 77 33 893, 022 77 33 894, 602 18 57 43 Godziny otwarcia: poniedziałek-piątek: 9.00-17.00 sobota: 10.00-15.00 o [..] |
Wencel | 2 | 1374 | |
| Zmiana użyteczności lokalu Lokal wolno stojący, czy w jakimś budynku mieszkalnym? Jeśli ten drugi to możesz mieć niezłą jazdę z mieszkańcami, grillowanie hamburgerów jest uciążliwe dla mieszkańców i mogą robić ci schody, jeśli nie zrobisz naprawdę dobrej wentylacji. [..] |
lilq | 5 | 1716 | |
| Opis technologii lub rodzaju i zakresu działalności - pomocy Witam. Szukam w internecie jakiegoś wzoru czegoś takiego ale nic nie znalazłem. Jak w temacie. Puki co napisałem tyle... -------------- Przygotowanie kebaba odbywa się w kuchni przy blacie ze stali nierdzewnej i składa się z następujących kroków. 1. Pitę/bułkę podgrzać w mikrofali i przygotować d [..] |
indor-kebab | 1 | 2094 | |
| otwieram lokal gastronomiczny od czego zacząć? Pomocy Szeptanka to najlepszy sposób promocji Twojego produktu i lokalu. Niech ludzie wiedzą ze u Ciebie będzie fajnie! [..] |
lilla71 | 22 | 19417 | |
| Schemat technologiczny Oferuję wykonanie projektów technologicznych restauracji i innych zakładów gastronomicznych, na terenie całej Polski. 691 091 302 [..] |
EPEX Firma Inżynierska | 2 | 3220 | |
| PROSZE POMÓŻCIE Polecam zaopatrzyć się w solidne meble, polecam firmę https://www.stolbar.net.pl/ [..] |
swojskie jadło | 44 | 11053 | |
| FORUM GASTRONOMICZNE PROJEKTY | ||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|