![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: OPIS TECHNOLOGII LUB RODZAJU I ZAKRESU DZIAłALNOśCI - POMOCY |
|||||||
|
Autor:
indor-kebab
Wypowiedzi: 1 |
Witam. Szukam w internecie jakiegoś wzoru czegoś takiego ale nic nie znalazłem. Jak w temacie. Puki co napisałem tyle...
-------------- Przygotowanie kebaba odbywa się w kuchni przy blacie ze stali nierdzewnej i składa się z następujących kroków. 1. Pitę/bułkę podgrzać w mikrofali i przygotować do nałożenia składników 2. Ściąć gotowe upieczone mięso ze szpindla z mięsem 3. Nałożyć mięso i surówkę do pity/bułki 4. Przygotowany kebab włożyć do papierka na kebab i podać z papierowym ręcznikiem klientowi ------------- Plan jest w ciągu miesiąca też kupić opiekacz do pity i frytkownice. Żeby podawać na talerzu (jednorazowym) z frytkami. Nie wiem po co cały ten opis skoro maja HACCP, GMP i GHP Podpowie ktoś jak to powinno wyglądać ? |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 05:56:08 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|