FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / TYMOTEUSZ1
Tymoteusz1
Data rejestracji w systemie: 2015-08-02
Ilość tematów: 0       Ilość wypowiedzi: 7       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
lokal gastronomiczny, jak zacząć?
Wiele osób robi taki błąd, że bardzo skupiają się na wystroju, a zapominają o skutecznym marketingu. Fakty są takie, że jeśli odpowiednio nie zadba się o wizerunek, to mogą pojawić się problemy. Jak już będziecie mieli gotowe projekty, to zadbajcie o wizerunek lokalu w sieci.
2016-07-18 19:55:11 9
Co powinno znajdować się na stole w restauracji ?
Stosowaliście olej kokosowy do potraw lub na stół? Wyczytałem w http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/3788543,olej-kokosowy-100-bio-extra-virgin-tloczony-na-zimno-gdzie-kupic-wlasciwosci-opinie,id,t.html że to bardzo korzystny dodatek. Mieliście klientów, którzy domagali się przygotowania potraw na tym składniku?
2015-10-10 17:38:45 11
Hit tegorocznych wakacji
Ktoś z was dodawał do swoich potraw piprine? Słyszałem, że aktualnie jest hitem. Wyczytałem o niej w http://katowice.naszemiasto.pl/artykul/piperyna-6-kg-w-miesiac,3485014,art,t,id,tm.html Wygląda to naprawdę interesująco i może fajnie się sprawdzić w niektórych knajpach.
2015-09-21 14:07:38 9
Nowy czy używany sprzęt?
Warto, abyś dokładnie rozeznał się na rynku, bo można dostać naprawdę dobre materiały za porządną cenę. Dobrym przykładem mogą być regały http://www.abrack.pl/do-archiwum-biura-i-sklepu/regaly-do-archiwum Jestem przekonany, że gdy poszukasz więcej, będziesz naprawdę zadowolony z każdego sprzętu.
2015-08-03 16:00:47 16
Sprzęt do lokalu gastromicznego
Dobrze Ci radzą moi przedmówcy. Ja z mojej strony mogę Ci wspomnieć o regałach, których na pewno będziesz potrzebował http://www.forumgastronomiczne.pl/forum/temat_1195#5825 Polecam Ci właśnie ten wybór, powodzenia!
2015-08-03 14:29:43 7
Własnej roboty punkt gastronomiczny
Bardzo ciekawy pomysł. Z mojej strony mogę Ci doradzić regały, których na pewno będziesz potrzebował przy prowadzeniu takiego punktu http://www.abrack.pl/regaly-magazynowe/regaly-paletowe Daj znać, jak udaje się ta przygoda. Życzę Ci powodzenia!
2015-08-03 14:27:08 6
Otwieram Bistro. Potrzebuję porad
Z mojego doświadczenia mogę Ci poradzić, abyś pamiętał o zapleczu bistra. Wiele osób nie zwraca uwagi na zaopatrzenie się w bardzo potrzebne materiały, takie jak na przykład wystarczająca ilość szafek lub półek. Ja w ostatnim czasie zaopatrywałem się u www.abrack.pl/regaly-magazynowe/regaly-polkowe i zdecydowanie mogę polecić. Tak, jak pisali moi przedmówcy, bardzo istotne jest to, abyś korzystał ile tylko możesz z przeróżnych konsultacji. Pozdrawiam.
2015-08-02 13:51:04 18
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.