![]() |
FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: WłASNEJ ROBOTY PUNKT GASTRONOMICZNY |
|||||||
Autor:
Darrr Wypowiedzi: 1 |
Witam, chciałbym otworzyć mały drewniany punkt gastronomiczny z kawą, kanapkami i ciastami na wynos na terenie uczelni po wynajęciu od nich placu. Potrafię sam taki drewniany punkt zbudować, czy mogę go zrobić sam i po odpowiednim umeblowaniu, załatwieniu wody i elektryki zrobić odbiór sanepidu i tyle wystarczy? Czy musi to zrobić specjalizująca się w takich konstrukcjach firma z pozwoleniami?
|
||||||
REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
Gutek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tematy: 5 Wypowiedzi: 280 |
Darrr napisał(a) w dniu 2015-07-15 o godzinie 11:52:48: Witam, chciałbym otworzyć mały drewniany punkt gastronomiczny z kawą, kanapkami i ciastami na wynos na terenie uczelni po wynajęciu od nich placu. Potrafię sam taki drewniany punkt zbudować, czy mogę go zrobić sam i po odpowiednim umeblowaniu, załatwieniu wody i elektryki zrobić odbiór sanepidu i tyle wystarczy? Czy musi to zrobić specjalizująca się w takich konstrukcjach firma z pozwoleniami? Bez problemu możesz wykonać obiekt samemu w oparciu o obowiązujące przepisy a następnie zmierzyć się z SANEPIDEM :) Najlepiej to od nich zacząć opisując pomysł ale bez chwalenia się kto będzie wykonawcą robót. |
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
Jeśli wykonasz punkt zgodnie z przepisami,nie masz się czego bać, przecież baraki gastronomiczne też ktoś buduje,nie powstają same. gastromex@wp.pl
|
||||||
![]() Autor: BANNERT- Przyczepy Gastro ![]() Wypowiedzi: 48 |
Najpierw wynajmij przyczepę i spróbuj jak Ci to pójdzie, a potem będziesz się martwił resztą.
BANNERT- Przyczepy i Samochody Gastronomiczne
Sprzedaż / Serwis / Części / Remonty www.przyczepygastronomiczne.pl |
||||||
Autor:
Tymoteusz1
Wypowiedzi: 7 |
Bardzo ciekawy pomysł. Z mojej strony mogę Ci doradzić regały, których na pewno będziesz potrzebował przy prowadzeniu takiego punktu http://www.abrack.pl/regaly-magazynowe/regaly-paletowe Daj znać, jak udaje się ta przygoda. Życzę Ci powodzenia!
|
||||||
Autor:
smakoszek
![]() ![]() Wypowiedzi: 92 |
Jeśli tylko będziesz postępować zgodnie ze wszystkimi normami to nie powinno być problemu i wtedy sanepid masz z głowy. Jak coś to uderz do firmy Bannert, oni robią przyczepy pod danego klienta więc na pewno zaproponują Ci coś fajnego skrojonego pod twoją działalność.
|
||||||
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 18.97.9.170 Data: 2025-05-19 Czas: 09:48:05 |
|||||||
FORUM GASTRONOMICZNE |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|