FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / OSKAR
oskar
Data rejestracji w systemie: 2011-11-21
Ilość tematów: 1       Ilość wypowiedzi: 8       Ilość ogłoszeń: 2

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Wyposażenie przyczepy gastronomicznej
w urzędzie miejskim
2012-02-24 23:48:29 6
kupię odzierz dla kucharzy 20 - 30 kompletów
Wiatm jestem szefem kuchni w hotelu szukam taniej odzieży dla moich kucharzy i pomocy kuchennej kompletów w różnych rozmiarach czarne spodnie białe bluzy extra zapaski oraz obuwie x 20 kompletów białe spodnie jasne bluzy zwykłe jakieś obuwie i fartuchy x 8 kompletów oferty proszę kierować tylko na adres pizzeria@o2.pl do 29 lutego 2012
2012-02-24 23:47:06 6
Pizzeria - jakie nakłady
pizzeria@o2.pl
2011-11-28 11:30:44 4
Rosół ?
ooooooooooooooooo Czy to jest forum dla gastronomów Jak się gotuje rosół !!! Jeśli chcemy u gotować mięso w wodzie gotujemy od wrzątku Jeśli gotujemy rosół to gotujemy od zimnej wody aby przeszło wszystko z mięsa do wody, Jest potem kilka trików aby rosół był klarowny, nie kisł, i najważniejsze był smaczny ... Polecam zakup książki kucharskiej :)
2011-11-21 20:15:13 3
Kuchnia indukcyjna
Polecam gaz !! Tanio i bez awarii
2011-11-21 20:07:33 8
Projekt przebudowy - wymogi sanepidu
W żadnym sanepidzie nie pozwolą na zmywanie naczyń w kuchni. Skąd taki pomysł Wymogi są duże, podstawowy to wysokość kuchni 2,9 m a pozostałe pomieszczenia to między innymi zmywak pom. socjalne, toaleta z przedsionkiem, oddzielona umywalka do rąk, magazyn, i w zależności od projektu obierak, wstępna kuchnia , kuchnia dla deserów,... Zacznij od projektu od 2-5tys złotych.
2011-11-21 20:05:04 3
Pizza na telefon w przyczepie gastronomicznej
OOOOOOOOOOOOOO Ciasto może w piekarni ci sprzedadzą :) :) Albo ja ci sprzedam 5 zł za jedną pizze. A piec do pizzy wymaga około 5 KW prądu (siła 3 fazy)
2011-11-21 19:58:06 4
Pizzeria - jakie nakłady
Mam do sprzedania cały lokal gastronomiczny z przystosowaniem na pizzerię. W dziale ogłoszeń znajdziesz szczegóły Mogę odsprzedać wraz z recepturami dokumentacją do sanepidu itp. Dodatkowe info na PW.
2011-11-21 19:54:09 4
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.