![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: PIZZERIA - JAKIE NAKłADY |
|||||||
|
Autor:
lolad2
Tematy: 3 Wypowiedzi: 5 |
Zastanawiam się nad przekwalifikowaniem istniejącego lokalu na pizzerię. CZy mogłby się ktoś podzielić informacją jakiego rzędu jest to wydatek jesli chodzi o zakup pieca ? Czy ciasto wyrabia się samemu czy kupuje się jakieś gotowe mieszanki tak jak w przypadku naleśników?
Czekam na Wasze podpowiedzi - z góry dzięki! |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
oskar
Wypowiedzi: 8 |
Mam do sprzedania cały lokal gastronomiczny z przystosowaniem na pizzerię.
W dziale ogłoszeń znajdziesz szczegóły Mogę odsprzedać wraz z recepturami dokumentacją do sanepidu itp. Dodatkowe info na PW. |
||||||
|
Autor:
NIKELL
Wypowiedzi: 1 |
Witam Oskar, jestem zainteresowany zakupem sprzętu, proszę o podanie maila do kontaktu, ponieważ w dziale ogłoszeń nie mogę znaleźć Twojej oferty.
pozdrawiam Nikel |
||||||
|
Autor:
oskar
Wypowiedzi: 8 |
pizzeria@o2.pl
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:42:18 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|