![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: WYPOSAżENIE PRZYCZEPY GASTRONOMICZNEJ |
|||||||
|
Autor:
początkująca
Wypowiedzi: 2 |
Witam wszystkich na tym forum.
Nie znam się za bardzo na gastronomii ale planujemy z mężem otwarcie przyczepy z naleśnikami i goframi w naszej miejscowości. czy jest tu ktoś kto podpowie jakie są koszty i jakie wyposażenie jest potrzebne na start. Chcemy dofinansowanie z urzędu pracy na rozpoczęcie działalności, czy będzie ono wystarczające? Czy poza allegro są jeszcze gdzieś oferty używanego sprzętu? |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
początkująca
Wypowiedzi: 2 |
przyczepa może stać gdzie chce, czy trzeba to zgłosić?
|
||||||
|
Autor:
nowa
Wypowiedzi: 3 |
gdzie należy zgłosić przyczepę? ile kosztuje tzw miejscówka? proszę o szybka odpowiedz.
|
||||||
|
Autor:
oskar
Wypowiedzi: 8 |
w urzędzie miejskim
|
||||||
|
Autor:
Gofry
Wypowiedzi: 1 |
Dzień dobry!
Kupiłem używaną przyczepę i chcę wykonać samemu zmiany wewnątrz potrzebuje informacje co należy zrobić aby sanepid pozwolił na sprzedaż gofrów z tej przyczepy. Z przyczepy muszę usunąć stare meble bo są w tragicznym stanie ale co dalej? Jakie meble wybrać, jaki sprzęt jak podzielić powierzchnie? Rozmiar przyczepy 420 / 200 cm |
||||||
Autor:
Hurtownia Gastronomiczna
![]() ![]() Wypowiedzi: 85 |
Najlepiej udać się do sanepidu w celu uzyskania podstawowych informacji, bo każdy sanepid jest inny i zwraca uwagę na inne fakty. Podział powierzchni ustal z sanepidem, ewentualnie możemy coś zaproponować.
My polecamy meble wykonane ze stali nierdzewnej, bo tylko takie zagwarantują 100% odporność na działanie wilgoci w przyczepie. |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 05:59:58 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|