FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / DAWIDKOLI
dawidkoli
dawidkoli
Lokalizacja: Warszawa
Data rejestracji w systemie: 2014-07-23
Ilość tematów: 0       Ilość wypowiedzi: 6       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Podłoga drewniana w kuchni
Ja bym w kuchni zdecydował się jednak na płytki. Albo czesc, w której jest kuchenka zrobić z płytkami, a część ze stołem itd w panelach (jesli oczywiscie jest taka opcja podzielenia kuchni)
2014-10-28 12:37:54 12
Zawód kucharz. Jak jest naprawde?
Tak naprawdę to zależy do jakiej restauracji trafisz. Ja miałem przyjemność pracować w paru knajpach/restauracjach i różnie bywało. W miarę nabierania doświadczenia było coraz lepiej (i z finansami i z traktowaniem przez włascicieli).
2014-10-20 11:27:53 11
kolorowe noże
Ja tez uzywam tych kolorowych (takich ze sredniej polki cenowej) i jestem bardzo zadowolony. Czasem lepiej daja rade niz takie zwykle noze.
2014-10-15 13:28:12 8
Czy wasi pracownicy jedzą za darmo czy płacą za posiłki?
Lepiej zapewnić jedzenie i napoje (to koniecznie), niz zeby pracownicy podjadali po kryjomu.
2014-10-13 11:23:36 8
Czy dam rade na kuchni?
Jeżeli jesteś pewien, że to właśnie w życiu chcesz robić - to próbuj!:) Dasz radę, jeżeli jesteś zawzięty a gotowanie to Twoja pasja!
2014-08-29 15:31:59 5
Produkcja kanapek w domu
Prowadzenie gastronomii w domu na pewno pozwala obciąć pewne koszty zwłaszcza te związane z wynajmem/kupnem lokalu. wiąże się to jednak z innymi rzeczami jak przystosowanie kuchni do masówki itd itp właśnie wymogi sanepidu. Ja osobiście nie chciałbym mieć taśmy produkcyjnej w domu, zwłaszcza w kuchni
2014-07-23 15:46:39 14
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.