FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / CZY DAM RADE NA KUCHNI?
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

CZY DAM RADE NA KUCHNI?

Autor: Gray93

Wypowiedzi: 2
Post 1 napisany 2014-08-18 o godzinie 23:25:07.
Witajcie. Od września rozpoczynam naukę w szkole policealnej na kierunku technik żywienia i usług gastronomicznych. Długo się zastanawiałem co mam robić w życiu. Moją pasją jest gotowanie, ale zawsze sobie mówiłem skończę studia i będę miło i przyjemnie pracował za biureczkiem, nawet rozpocząłem naukę na studiach, ale dojrzałem do tego, że nie mogę robić czegoś co nie będzie mi sprawiało przyjemności i nie będę chciał się w tym kierunku rozwijać i postanowiłem o wyborze owej szkole policealnej. Jednak mam pewne obawy. Jestem dosyć szczupłym chłopakiem i wstyd się przyznać niewiele mam siły i obawiam się, że nie poradzę sobie w pracy na kuchni. Co myślicie?

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: Kamilprivekok

Wypowiedzi: 1
Post 2 napisany 2014-08-19 o godzinie 19:16:09.
kolego,zalezy do jakiej kuchni trafisz. Jak jestes przyzwyczajony do wodki po pracy lub piwa i sexu z kelnerkami, 50 stopniowej temperatury w kuchni latem, stresu , palenia papierosow i wracania o 4 rano do domu to dobrze dasz rade.

ALe ja dal bym sobie spokoj jak masz inna opcje to jak najdalej od kuchni.

Autor: Gray93

Wypowiedzi: 2
Post 3 napisany 2014-08-19 o godzinie 22:08:25.
Odpuścić sobie nie mam zamiaru. Musisz mieć beznadziejne przeżycia, wierze, że mnie coś takiego ominie. Musiałeś robić w strasznym burdelu.

Czy dam rade na kuchni?
Autor: dawidkoli

Wypowiedzi: 6
Post 4 napisany 2014-08-29 o godzinie 15:31:59.
Jeżeli jesteś pewien, że to właśnie w życiu chcesz robić - to próbuj!:) Dasz radę, jeżeli jesteś zawzięty a gotowanie to Twoja pasja!

Autor: konstka

Wypowiedzi: 1
Post 5 napisany 2014-09-06 o godzinie 13:19:24.
Jeśli będziesz zdeterminowany to dasz radę :)

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 08:02:06
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: CZY DAM RADE NA KUCHNI?
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "czy dam rade na kuchni?" w grupie "forum ogÓlne"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.