FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / CZY WASI PRACOWNICY JEDZą ZA DARMO CZY PłACą ZA POSIłKI?
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

CZY WASI PRACOWNICY JEDZą ZA DARMO CZY PłACą ZA POSIłKI?

Autor: pional

Tematy: 2
Wypowiedzi: 3
Post 1 napisany 2014-02-27 o godzinie 17:39:25.
Witam. Prowadzę lokal z obiadami domowymi. Dużo ludzie, duży przemiał jedzenia. W związku z tym mam pytanie. Czy wasi pracownicy mogą jeść za darmo czy płacą za jedzenie? Jak to u was jest?

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: gastromex
forumforumforumforumforum

Wypowiedzi: 266
Post 2 napisany 2014-02-28 o godzinie 03:04:29.
Pracownik,jesli pracuje w pełnym wymiarze pracy powinien mieć jeden posiłek regenerujący, czy to będzie z cateringu czy od Was zależy już od producenta

Czy wasi pracownicy jedzą za darmo czy płacą za posiłki?
Autor: ProfitOn

Wypowiedzi: 6
Post 3 napisany 2014-02-28 o godzinie 09:25:13.
Wiadomym jest, że pracownik jak będzie głodny to i tak zje, więc lepiej to usystematyzować. To już zależy od Ciebie, jak to zrobisz, jeśli na koniec dnia i tak Ci zostaje i musisz wyrzucić, to dawałbym za darmo, bo ludzie nie są głupi. Jeśli jest inaczej to proponuję sprzedawać po kosztach produkcji, czyli ok 5 zł.

Autor: spec gastronomiczny
forumforumforum

Wypowiedzi: 126
Post 4 napisany 2014-02-28 o godzinie 11:08:08.
Pracownik czy mu się należy czy nie to i tak swoje zje:)

Autor: blue

Tematy: 2
Wypowiedzi: 12
Post 5 napisany 2014-03-07 o godzinie 09:49:46.
Jeżeli pracuje 12 godzin to mu się należy ale tak naprawdę to zależy od pracodawcy. Tak naprawdę najlepiej gdy jest fundusz socjalny http://prawo.rp.pl/artykul/662489.html

Autor: warzywniak

Wypowiedzi: 8
Post 6 napisany 2014-03-12 o godzinie 09:48:17.
Myślę, że spec ma rację :) Ja planuję jakiś podstawowy obiad jednak zaoferować, najlepiej taki, który trzeba zjeść tego samego dnia, bo potem nic z niego nie będzie. To chyba też lepiej działa na morale pracowników ;)

Autor: BaskaTo

Wypowiedzi: 5
Post 7 napisany 2014-04-08 o godzinie 11:55:28.
Ja nie jestem właścicielem ale pracą lokalu gastronomicznego i wszyscy mają zapewniony jeden ciepły posiłek dziennie. Myślę, że to uczciwe i dobre rozwiązanie, poza tym gdy tak nie było każdy chodził i podjadał coś po kryjomu, teraz nie ma takiej potrzeby i atmosfera jest zdrowsza.

Czy wasi pracownicy jedzą za darmo czy płacą za posiłki?
Autor: dawidkoli

Wypowiedzi: 6
Post 8 napisany 2014-10-13 o godzinie 11:23:36.
Lepiej zapewnić jedzenie i napoje (to koniecznie), niz zeby pracownicy podjadali po kryjomu.

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 04:42:50
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: CZY WASI PRACOWNICY JEDZą ZA DARMO CZY PłACą ZA POSIłKI?
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "czy wasi pracownicy jedzą za darmo czy płacą za posiłki?" w grupie "forum ogÓlne"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.