FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / CATERING
catering
Data rejestracji w systemie: 2011-05-15
Ilość tematów: 1       Ilość wypowiedzi: 6       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Co się opłaca w gastronomii
Jak chcesz zarobić w gastronomii to przygotuj się na duży wkład własnej pracy
2013-04-11 15:24:32 6
Jak odgrzać kebaba w piekarniku?
Zacznijmy od tego, że kebab nie powinien być wogóle odgrzewany.
2013-04-11 15:18:39 8
Zakup opiekacza do zapiekanek prośba o rade
Zapiekanki to tylko w opiekaczu kwarcowym, ja mam urządzenie firmy roller grill i tak jak napisał widlak, proste w obsłudze, poza wymianą grzałek to nic się nie dzieje.
2013-04-11 15:17:39 9
otwieram kebaba - kilka pytań dotyczących samego prowadzenia interesu
Tortilla to nie w mikrofalówce tylko raczej kontakt grill i najlepiej w wersji z płytami gładkimi, chyba że chcesz mieć dobrze opieczone a nie podgrzane to kontakt grill ryflowany
2013-04-11 15:15:36 9
Piec konwekcyjny z parą
Jaki piec dla cateringu? Gazowy czy elektryczny?
2011-05-15 22:12:14 19
Piec konwekcyjno parowy dla cateringu
Potrzebuje podpowiedzi jakim piecem się zainteresować, przymierzam się powoli do zakupu ale nie wiem czy się kierować przy wyborze pieca. Wstępnie potrzebuje piec do obsługi imprez firmowych w plenerze, klienci mają większe wymagania co do serwowanych potraw a w termosie nie przewioze wszystkiego.. Zdarzają się imprezy od 30 do 400 osób.
2011-05-15 22:10:53 5
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.