FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / CO SIę OPłACA W GASTRONOMII
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

CO SIę OPłACA W GASTRONOMII

Autor: olim

Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2013-02-07 o godzinie 16:01:42.
Chciałbym otworzyć działalność gastronomiczną i proszę o informację czy ten biznes jest opłacalny. Interesuje mnie sprzedaż kurczaków z rożna, mięso kebap, fast food tj zapiekanki, hamburgery hot dogi. Tego typu jest gastronomii jest i według mnie wszyscy jakoś się trzymają.

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: spec gastronomiczny
forumforumforum

Wypowiedzi: 126
Post 2 napisany 2013-02-08 o godzinie 11:41:03.
To że komuś się udało i ma z tego odpowiednie profity to nie znaczy że tobie też się uda. W dużym skrócie na gastronomii są dobre pieniądze ale i spore problemy o których się oficjalnie nie mówi. Sugerowana przez ciebie działalność to typowy fast food, w którym żeby zarobić to trzeba się dobrze zmęczyć.

Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 280
Post 3 napisany 2013-02-08 o godzinie 13:57:10.
Według mnie wszystko się opłaca jeśli podejdziemy do tego z głową i uruchamiając biznes mamy rezerwę finansową wystarczającą na pokrycie początkowych kilku tygodni. Przyznam się, że gdybym dysponował odpowiednią ilością gotówki to chętnie bym otworzył fast food, bo jest to według mnie bardzo dobry rodzaj działalności gastronomicznej. Gdyby jeszcze była gotówka na stworzenie sieci 3-4 lokali tego typu to byłaby rewelacja.

olim:
tak jak piszesz sporo jest tego typu gastronomii i możemy wyróżnić wśród nich ludzi, którzy zarabiają oraz tych co ledwo dają radę.

Autor: biedronka

Wypowiedzi: 6
Post 4 napisany 2013-02-08 o godzinie 17:05:53.
W każdej sferze biznesowej tak jest że jedni na górze drudzy na dole... Grunt wiedzieć od czego zacząć co chcemy robić na jakim sprzęcie i określić się jaki mamy kapitał początkowy...

Połową sukcesu jest miejsce lokalizacja...

Co się opłaca w gastronomii
Autor: Gastronomek

Wypowiedzi: 20
Post 5 napisany 2013-02-13 o godzinie 09:16:14.
Fast foody obecnie są chyba najbardziej popularne i na prawde świetnie się sprzedają więc warto spróbować.
I tutaj biedronka ma racje. Najlepiej jest w okolicach zamieszkałych przez studentów.. Sam coś o tym wiem.

Teraz może trochę nie w temacie, ale jaka jest różnica między "kebabem" a "kebapem"...? ;p
Wszystko, czego Ci potrzeba, znajdziesz tutaj - www.horeca.pl

Autor: catering

Wypowiedzi: 6
Post 6 napisany 2013-04-11 o godzinie 15:24:32.
Jak chcesz zarobić w gastronomii to przygotuj się na duży wkład własnej pracy

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 06:50:11
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: CO SIę OPłACA W GASTRONOMII
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "co się opłaca w gastronomii" w grupie "forum ogÓlne"
TAGI: gastronomiczny (7)    biznes (10)    działalność gastronomiczna (14)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.