FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / ZAKUP OPIEKACZA DO ZAPIEKANEK PROśBA O RADE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

ZAKUP OPIEKACZA DO ZAPIEKANEK PROśBA O RADE

Autor: stanislaw1.51

Tematy: 8
Wypowiedzi: 19
Post 1 napisany 2013-04-09 o godzinie 20:31:13.
Witam wszystkich, chcę kupić opiekacz do zapiekanek. Mam dylemat jaki kupić. Będę prowadził sprzedaż z samochodu gastronomicznego, chciałbym, żeby był "szybki" , bo wiadomo, jeżeli jest klient, to trzeba go szybko obsłużyć.
Oglądałem opiekacze kwarcowe, gazowe i inne.
Bardzo proszę, jeżeli ktoś z Was, ma doświadczenie w sprzedaży zapiekanek, to niech mi doradzi jaki kupić.

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: Widlak
forumforumforum

Wypowiedzi: 113
Post 2 napisany 2013-04-09 o godzinie 21:45:12.
Raczej nie gazowy. Kwarcowka będzie gotowa do pracy w kilkanaście sekund. Rozmiar opiekacza dobierz do bułki jakie chcesz proponować. Wybór masz dość duży więc ciężko coś polecić co by sie odróżniało strasznie od reszty. U mnie w rejonie jak był sezon na fast food to roler grile szły jak woda jako te lepsze niby , a reszta jako tańsze . W reszcie był między innymi bartscher. Urządzenie jest na tyle proste że ani lepsze ani gorsze nie padały.

Autor: Gruby

Wypowiedzi: 2
Post 3 napisany 2013-04-09 o godzinie 21:52:03.
Od kilku lat uzywam piec roller grill fc60 z kwarcem wlasnie i jestem bardzo zadowolony. Zaskakujaco dobre zuzycie energii jak na swoje gabaryty, u mnie smiga w sezonie po kilkanascie godzin dziennie. Bardzo dobrze trzyma temperature i szybko startuje. Zapiekanek na raz wejdzie chyba z16 ale pieke w nim i chleb , ryby i golonki. Z czystym sumieniem polecam

Autor: catering

Wypowiedzi: 6
Post 4 napisany 2013-04-11 o godzinie 15:17:39.
Zapiekanki to tylko w opiekaczu kwarcowym, ja mam urządzenie firmy roller grill i tak jak napisał widlak, proste w obsłudze, poza wymianą grzałek to nic się nie dzieje.

Zakup opiekacza do zapiekanek prośba o rade
Autor: VipGastro

Wypowiedzi: 23
Post 5 napisany 2013-04-13 o godzinie 12:31:31.
Jeżeli Interesuję Cie opiekacz zapraszam posiadam w używany w 100% sprawny z gwarancją rozruchową.
Pozdrawiam

VipGastro

ul. Kuropatwy 40, 02-892 Warszawa
mobile: +48 606 900 027, +48 606 900 023
www: www.vipgastro.pl
mail: biuro@vipgastro.pl
facebook: http://www.facebook.com/VipGastro

Autor: Wojtek - Eurogast
forumforum

Wypowiedzi: 51
Post 6 napisany 2013-04-23 o godzinie 23:28:52.
Polecam urządzenia marki Fiama. Najtańszy model już w cenie 768zł netto katalogowo z powierzchnią roboczą 376 x 243.
Jeżeli szuka Pan większego urządzenia np na zapiekanki XXL polecę model Fiama SEF 650 gdzie możemy umieścić zapiekankę o długości 65 cm. Cena urządzenia od 1510zł netto katalogowo.
Proszę napisać w jakim mieście otwiera Pan punkt jest a skieruję do zaprzyjaźnionego dystrybutora.
Importer : ROLLER GRILL, FIAMMA, FUTURMAT, CONTI, BUNN, SANTOS, SAMMIC, SMEG,GMG, SIMAG, VARIMIXER, MORETTI FORNI, MBM, HOUNO, MERCATUS, ELETTROBAR, PUJADAS, SAYL, SPM, DR. WEIGERT.
Kom: 884-000-143

Autor: borsuk

Tematy: 2
Wypowiedzi: 9
Post 7 napisany 2013-05-03 o godzinie 16:05:44.
Gruby napisał(a) w dniu 2013-04-09 o godzinie 21:52:03:
Od kilku lat uzywam piec roller grill fc60 z kwarcem wlasnie i jestem bardzo zadowolony. Zaskakujaco dobre zuzycie energii jak na swoje gabaryty, u mnie smiga w sezonie po kilkanascie godzin dziennie. Bardzo dobrze trzyma temperature i szybko startuje. Zapiekanek na raz wejdzie chyba z16 ale pieke w nim i chleb , ryby i golonki. Z czystym sumieniem polecam

Autor: borsuk

Tematy: 2
Wypowiedzi: 9
Post 8 napisany 2013-05-03 o godzinie 16:10:47.
Witam. Zakupiłam Roller grill i nie wiem jak upiec w nim zapiekankę. Nie posiada ustawienia temperatury. Bardzo szybko sie nagrzewa i równie szybko przypala jedna stronę zapiekanki. Kupiłam to urządzenie od kogoś bez instrukcji. Proszę o poradę.

Autor: Wojtek - Eurogast
forumforum

Wypowiedzi: 51
Post 9 napisany 2013-05-04 o godzinie 00:04:50.
Panie/Pani Borsuk proszę o podanie modelu to podeślę instrukcję.
Pozdrawiam
Importer : ROLLER GRILL, FIAMMA, FUTURMAT, CONTI, BUNN, SANTOS, SAMMIC, SMEG,GMG, SIMAG, VARIMIXER, MORETTI FORNI, MBM, HOUNO, MERCATUS, ELETTROBAR, PUJADAS, SAYL, SPM, DR. WEIGERT.
Kom: 884-000-143

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 07:15:18
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: ZAKUP OPIEKACZA DO ZAPIEKANEK PROśBA O RADE
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "zakup opiekacza do zapiekanek prośba o rade" w grupie "forum ogÓlne"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.