FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / PIEC KONWEKCYJNO PAROWY DLA CATERINGU
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

PIEC KONWEKCYJNO PAROWY DLA CATERINGU

Autor: catering


Wypowiedzi: 6
Post 1 napisany 2011-05-15 o godzinie 22:10:53.
Potrzebuje podpowiedzi jakim piecem się zainteresować, przymierzam się powoli do zakupu ale nie wiem czy się kierować przy wyborze pieca.

Wstępnie potrzebuje piec do obsługi imprez firmowych w plenerze, klienci mają większe wymagania co do serwowanych potraw a w termosie nie przewioze wszystkiego.. Zdarzają się imprezy od 30 do 400 osób.
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 280
Post 2 napisany 2011-05-16 o godzinie 08:54:40.
Mogę podpowiedzieć ale potrzebuje kilka informacji:
- gaz czy prąd (w plenerze nie zawsze jest prąd)
- jakie potrawy chcesz w nim przyrządzać?
- plener co to znaczy?
- czy znaczenie ma cena czy jakość, chociaż w plenerze szkoda inwestować w dobry piec, bo szybko się może zepsuć.
 
Piec konwekcyjno parowy dla cateringu
Autor: GASTROMIX


Wypowiedzi: 11
Post 3 napisany 2011-05-16 o godzinie 09:50:32.
Witam, w celu udzielenia porady proszę o kontakt z naszym doradcą pod numerem tel 667503010. Załatwiamy, doradzamy...;)
Gastromix.pl - jesteśmy NAPRAWDĘ tanim sklepem gastronomicznym
Doradzamy, projektujemy, dostarczamy, a jeśli trzeba to serwisujemy :)
M:grzegorz@gastromix.pl
T:667 503 010
 
Autor: Mr X


Wypowiedzi: 1
Post 4 napisany 2013-07-24 o godzinie 12:34:13.
Prowadzę usługi gastronomiczne głównie na festynach ale zdarza mi się czasami zlecenie na catering w terenie. Niestety wymagania klientów zmuszają mnie do przygotowania bardziej zaawansowanych potraw i tutaj pojawia się problem bo w terenie często bywa problem z prądem (praktycznie za każdym razem). Szukam rozwiązania do pieczenia jedzenia ale na gaz. W internecie widziałem piece na gaz i tutaj mam pytanie jakie może być zużycie gazu w takim piecu?
 
Autor: Casian


Wypowiedzi: 1
Post 5 napisany 2015-09-26 o godzinie 21:14:52.
Witam

Jest to mój pierwszy post więc na wstępie Witam Wszystkich. 
Nie chciałem zakładać nowego tematu, a mam problem. Prowadzimy rodzinną kuchnie w szkole, chciałem nabyć do swojej kuchni piec konwekcyjno parowy. Niestety nie miałem wcześniej z nimi nic do czynienia a zastanawiam się czy w takich piecach można piec kotlety (mielone, w panierce) ryby, kurczaki, wszelakie mięsa?  Niestety nigdy na takim piecu nie pracowałem i nie wiem czy jest to wykonalne.
Druga sprawa jakie mnie nurtuje to sama instalacja takiego pieca na kuchni. Doczytałem że musi być źródło wody, w moim przypadku tylko piec elektryczny wchodzi w grę, więc przyłącze elektryczne ale nie wiem jak z wentylacją? Czy taki piec musi być wpięty bezpośrednio w komin czy może stać pod okapem ?  Dużo pytań i niejasności ale może ktoś doradzi co i jak ma wyglądać. 
Z góry dziękuje.
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 08:25:31
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: PIEC KONWEKCYJNO PAROWY DLA CATERINGU
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "piec konwekcyjno parowy dla cateringu" w grupie "produkty dla gastronomii"
TAGI: piec konwekcyjno-parowy (12)    piece konwekcyjno-parowe (10)    catering (8)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.