![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: PIEC KONWEKCYJNO PAROWY DLA CATERINGU |
|||||||
|
Autor:
catering
Wypowiedzi: 6 |
Potrzebuje podpowiedzi jakim piecem się zainteresować, przymierzam się powoli do zakupu ale nie wiem czy się kierować przy wyborze pieca.
Wstępnie potrzebuje piec do obsługi imprez firmowych w plenerze, klienci mają większe wymagania co do serwowanych potraw a w termosie nie przewioze wszystkiego.. Zdarzają się imprezy od 30 do 400 osób. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
Gutek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tematy: 5 Wypowiedzi: 280 |
Mogę podpowiedzieć ale potrzebuje kilka informacji:
- gaz czy prąd (w plenerze nie zawsze jest prąd) - jakie potrawy chcesz w nim przyrządzać? - plener co to znaczy? - czy znaczenie ma cena czy jakość, chociaż w plenerze szkoda inwestować w dobry piec, bo szybko się może zepsuć. |
||||||
![]() Autor: GASTROMIX Wypowiedzi: 11 |
Witam, w celu udzielenia porady proszę o kontakt z naszym doradcą pod numerem tel 667503010. Załatwiamy, doradzamy...;)
Gastromix.pl - jesteśmy NAPRAWDĘ tanim sklepem gastronomicznym
Doradzamy, projektujemy, dostarczamy, a jeśli trzeba to serwisujemy :) M:grzegorz@gastromix.pl T:667 503 010 |
||||||
|
Autor:
Mr X
Wypowiedzi: 1 |
Prowadzę usługi gastronomiczne głównie na festynach ale zdarza mi się czasami zlecenie na catering w terenie. Niestety wymagania klientów zmuszają mnie do przygotowania bardziej zaawansowanych potraw i tutaj pojawia się problem bo w terenie często bywa problem z prądem (praktycznie za każdym razem). Szukam rozwiązania do pieczenia jedzenia ale na gaz. W internecie widziałem piece na gaz i tutaj mam pytanie jakie może być zużycie gazu w takim piecu?
|
||||||
|
Autor:
Casian
Wypowiedzi: 1 |
Witam
Jest to mój pierwszy post więc na wstępie Witam Wszystkich. Nie chciałem zakładać nowego tematu, a mam problem. Prowadzimy rodzinną kuchnie w szkole, chciałem nabyć do swojej kuchni piec konwekcyjno parowy. Niestety nie miałem wcześniej z nimi nic do czynienia a zastanawiam się czy w takich piecach można piec kotlety (mielone, w panierce) ryby, kurczaki, wszelakie mięsa? Niestety nigdy na takim piecu nie pracowałem i nie wiem czy jest to wykonalne. Druga sprawa jakie mnie nurtuje to sama instalacja takiego pieca na kuchni. Doczytałem że musi być źródło wody, w moim przypadku tylko piec elektryczny wchodzi w grę, więc przyłącze elektryczne ale nie wiem jak z wentylacją? Czy taki piec musi być wpięty bezpośrednio w komin czy może stać pod okapem ? Dużo pytań i niejasności ale może ktoś doradzi co i jak ma wyglądać. Z góry dziękuje. |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:25:31 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|