FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / SMT
smt
Data rejestracji w systemie: 2013-11-14
Ilość tematów: 8       Ilość wypowiedzi: 14       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 TEMATÓW
TEMAT WYPOWIEDZI OSTATNIA WYPOWIEDŹ
co do obtaczania???
Witam niedawno otworzylem fast food cos jak KFC i w ramach ciaglego rozwoju chcialbym sie zapytac czy jest urzadzenie ktore usprawnia panierowanie kurczakow czy moze ktos mial kiedys stycznosc z czyms takim?prosze o odpowiedz z gory dzieki [..]
1 2014-05-19 12:16:04
frytura stała czy płynna?
Witam,czy miał ktoś do czynienia ze smażeniem na głębokim tłuszczu?chodzi o skrzydełka,piersi,cos a'la KFC jeśli tak to prosze o jakies rady odnośnie rodzaju frytury która lepsza i ogolnie jak to można mniej wiecej przeliczyć na używalność tzn.po ilu użytkowaniach lepiej zmienic na nową z góry dzięk [..]
2 2014-04-28 09:46:43
kurczaki a la KFC
Witam czy jest moze na forum ktos kto robil takie kurczaki?wiem ze robi sie je w ciescie nalesnikowym,probowalem robic takie z piersi kurczaka i wyszly ok ale kiedy robilem skrzydelka to juz nie bylo tak fajnie tzn sam wyglad spoko tylko nie byly jakby zrobione do konca ale jak probowalem trzymac dl [..]
4 2014-03-19 14:42:05
frytki
Witam Pytanie dotyczy frytek mianowicie myslalem o tym zeby kupic taka maszynke do krojenia frytek i robic je samemu i teraz moja pytanie czy takie frytki beda smakowaly podobnie do tych ktore kupuje sie w torbach?czy normalnie mozna je mrozic bez pozniejszych konsekwencji smakowych?prosze o opinie [..]
2 2014-03-12 09:50:12
kebab kilka pytan
witam szukam odpowiedzi na nastepujace pytania 1.jak przeliczyc ilosc miesa na ilosc kebabow?tzn zamierzajac robic np.50 dziennie ile potrzeba miesa 2.co zrobic jesli mieso nie zejdzie do konca?czy trzeba je sciac i nie wiem jakos odgrzac nastepnego dnia czy co z nim zrobic? 3.jak w ogole wyglada [..]
4 2014-01-13 05:46:43
jakie mięso?
Witam,chciałbym się dowiedzieć jakie jest Wasze zdanie na temat firm zaopatrujących lokale gastronomiczne w mięso typu kebab to jedno pytanie i jeszcze zapytam o mięso z baraniny ponieważ w każdym lokalu takie można dostać no ale już szukając w internecie nie jest tak kolorowo czyli można zakładać,ż [..]
2 2014-02-19 09:59:43
jaki opiekacz?
witam chcialbym sie dowiedziec jaki opiekacz najlepiej gazowy warto kupic do lokalu??? czy jest mozliwosc kupienia czegos co mi troche posluzy za mniej wiecej 2.500tys.zl.? pelno tego na stronach i za bardzo nie wiem co wybrac a dlatego prosze o pomoc,chodzi o taki opiekacz do ok.60kg. wsadu miesa [..]
11 2013-12-13 14:41:49
Rożen do szaszłyków
witam,chciałbym zapytać czy jest takie urządzienie jak rożen do szaszłyków ponieważ szukam na internecie ale znajduje tylko te do kurczaków i teraz nie wiem czy taki rożen do kurczaków sprawdzi sie przy szaszłykach? [..]
3 2013-11-15 08:53:51
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.