FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / SMT
smt
Data rejestracji w systemie: 2013-11-14
Ilość tematów: 8       Ilość wypowiedzi: 14       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
co do obtaczania???
Witam niedawno otworzylem fast food cos jak KFC i w ramach ciaglego rozwoju chcialbym sie zapytac czy jest urzadzenie ktore usprawnia panierowanie kurczakow czy moze ktos mial kiedys stycznosc z czyms takim?prosze o odpowiedz z gory dzieki
2014-05-19 12:16:04 1
frytura stała czy płynna?
Witam,czy miał ktoś do czynienia ze smażeniem na głębokim tłuszczu?chodzi o skrzydełka,piersi,cos a'la KFC jeśli tak to prosze o jakies rady odnośnie rodzaju frytury która lepsza i ogolnie jak to można mniej wiecej przeliczyć na używalność tzn.po ilu użytkowaniach lepiej zmienic na nową z góry dzięki.
2014-04-09 15:21:33 2
kurczaki a la KFC
Witam czy jest moze na forum ktos kto robil takie kurczaki?wiem ze robi sie je w ciescie nalesnikowym,probowalem robic takie z piersi kurczaka i wyszly ok ale kiedy robilem skrzydelka to juz nie bylo tak fajnie tzn sam wyglad spoko tylko nie byly jakby zrobione do konca ale jak probowalem trzymac dluzej to ta panierka sie spalala za bardzo macie moze na to jakis sposob?
2014-03-14 08:23:03 4
frytki
Witam Pytanie dotyczy frytek mianowicie myslalem o tym zeby kupic taka maszynke do krojenia frytek i robic je samemu i teraz moja pytanie czy takie frytki beda smakowaly podobnie do tych ktore kupuje sie w torbach?czy normalnie mozna je mrozic bez pozniejszych konsekwencji smakowych?prosze o opinie dziekuje
2014-03-10 16:43:29 2
kebab kilka pytan
witam szukam odpowiedzi na nastepujace pytania 1.jak przeliczyc ilosc miesa na ilosc kebabow?tzn zamierzajac robic np.50 dziennie ile potrzeba miesa 2.co zrobic jesli mieso nie zejdzie do konca?czy trzeba je sciac i nie wiem jakos odgrzac nastepnego dnia czy co z nim zrobic? 3.jak w ogole wyglada procedura opiekania tego miesa tzn.ile wczesniej trzeba zaczac je opiekac jesli jest zamrozone i czy jesli jest chwilowy przestuj a mieso juz jest odpowiednie to nalezy je scinac?w przypadku skonczenia sie np.miesa z kurczaka ile musze czekac zeby nastepne bylo gotowe do sciecia? 4.zamierzam kupic opiekacz gazowy 4-ro palnikowy ale nie wydaje mi sie ze na poczatku bede mial az tylu klientow zeby pracowal pelna para i teraz moje pytanie to ze ten opiekacz jest wiekszy nie ogranicza go do opiekania tylko tych najwiekszych form miesa? bo chyba rownie dobrze mozna nie wlaczac wszystkich palnikow i opiekac te mniejsze dobrze to rozumiem? z gory dziekuje za wszystkie pomocne odpowiedzi
2014-01-07 11:06:46 4
jaki opiekacz?
ok tylko ze te gyrosy sa troche drozsze niz bym chcial wydac w ogole to chcialbym sprzedawac ok 50 kebabow z jednego opiekacza nie wiem jak to sie przelicza dlatego moje pytanie ilo palnikowy opiekacz potrzebuje?chcialbym wydac tak ze 3tys.zl no ale jesli bedzie trzeba wydac 3,5 no to wydam oczywiscie chodzi o opiekacz gazowy z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi
2013-12-13 14:41:49 11
jaki opiekacz?
witam,czy ma ktos jakies uwagi odnosnie tego opiekacza?czy jest jakas istotna roznica miedzy tym gdzie umieszczony jest silnik?planuje kupic dwa takie opiekacze na start czy to dobry wybor czy radzicie cos innego?z gory dzieki za odpowiedzi
2013-12-13 09:54:57 11
jakie mięso?
Witam,chciałbym się dowiedzieć jakie jest Wasze zdanie na temat firm zaopatrujących lokale gastronomiczne w mięso typu kebab to jedno pytanie i jeszcze zapytam o mięso z baraniny ponieważ w każdym lokalu takie można dostać no ale już szukając w internecie nie jest tak kolorowo czyli można zakładać,że w wiekszości jest to np.wołowina tak? z góry dziękuje za odpowiedzi
2013-12-12 13:55:07 2
jaki opiekacz?
ok dzieki za odp.a co do kwestii silnika to lepiej zeby byl na dole czy na gorze?jest w ogole cos takiego jak optymalne parametry? myslalem o trzystrefowym nie za maly nie za duzy
2013-12-09 23:20:51 11
jaki opiekacz?
rozumiem,że każdy bedzie chwalił sprzęt który chce sprzedac dlatego pytam na co zwrócić uwage przy kupnie takiego sprzętu,planuje otworzyć mały lokal z kebabem i potrzebuje dwóch opiekaczy do dwóch rodzajów mięsa no a co można jeszcze zrobić z takim opiekaczem?wydajność a więc myśląc realnie nie spodziewam się na początku sprzedać więcej niż 50 sztuk jednego rodzaju mięsa a potem zobaczymy jak będzie jeśli ktoś może cos podpowiedzieć to dziękuje a poza tym co myślicie o firmie Royal-Catering dokładniej chodzi mi o frytownice,ma ktoś sprzęt tej firmy???
2013-12-05 11:57:18 11
jaki opiekacz?
dzieki za odpowiedzi a na co zwrocic uwage kupujac taki opiekacz od kogos?o co zapytac?co tam sie czesto psuje?
2013-12-02 10:27:12 11
jaki opiekacz?
witam chcialbym sie dowiedziec jaki opiekacz najlepiej gazowy warto kupic do lokalu??? czy jest mozliwosc kupienia czegos co mi troche posluzy za mniej wiecej 2.500tys.zl.? pelno tego na stronach i za bardzo nie wiem co wybrac a dlatego prosze o pomoc,chodzi o taki opiekacz do ok.60kg. wsadu miesa
2013-11-28 10:19:19 11
Rożen do szaszłyków
kurcze i to tez jest cieżkie pytanie no mysle że jednorazowo chciałbym tam mieć tak 15-20 chodzi tez o to zeby jedne sie nie popalily kiedy inne beda dopiero dochodzic czy jest na to jakies rozwiazanie w tego typu urzadzeniach?jakiego typu urzadzenia moglyby sie sprawdzic?
2013-11-15 08:53:51 3
Rożen do szaszłyków
witam,chciałbym zapytać czy jest takie urządzienie jak rożen do szaszłyków ponieważ szukam na internecie ale znajduje tylko te do kurczaków i teraz nie wiem czy taki rożen do kurczaków sprawdzi sie przy szaszłykach?
2013-11-14 09:24:00 3
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.