![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: JAKI OPIEKACZ? |
|||||||
|
Autor:
smt
Tematy: 8 Wypowiedzi: 14 |
witam chcialbym sie dowiedziec jaki opiekacz najlepiej gazowy warto kupic do lokalu??? czy jest mozliwosc kupienia czegos co mi troche posluzy za mniej wiecej 2.500tys.zl.? pelno tego na stronach i za bardzo nie wiem co wybrac a dlatego prosze o pomoc,chodzi o taki opiekacz do ok.60kg. wsadu miesa
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
spec gastronomiczny
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 126 |
Czy pisząc opiekacz masz na myśli gyros gazowy ? Jeżeli tak to przy wsadzie 60 kg i cenie do 2500 zł to wątpię czy znajdziesz coś dobrego. Zainteresuj się gyrosami firmy rm gastro lub potis ewentualnie roller grill
|
||||||
|
Autor:
Hurtownia z wyposażeniem gastr
Wypowiedzi: 4 |
Proponuję gyros firmy RM Gastro o wsadzie 20kg w cenie 2982,75 http://www.robin.pl/opiekacz-elektryczny-gyros5 ewentualnie o wsadzie 56 kg w cenie 4082,37 http://www.robin.pl/opiekacz-elektryczny-gyros1 też firmy RM Gastro. Bardzo dobre urządzenia w razie dodatkowych służymy pomocą Hurtownia Robin www.robin.pl
|
||||||
|
Autor:
smt
dzieki za odpowiedzi a na co zwrocic uwage kupujac taki opiekacz od kogos?o co zapytac?co tam sie czesto psuje?
|
||||||
Autor:
misiaczeklodowy
![]() ![]() Tematy: 2 Wypowiedzi: 73 |
smt napisał(a) w dniu 2013-12-02 o godzinie 10:27:12: dzieki za odpowiedzi a na co zwrocic uwage kupujac taki opiekacz od kogos?o co zapytac?co tam sie czesto psuje? Kolego: ktoś ci polecił jakiś sprzęt dlatego, że go sprzedaje. Gdyby miał polecić rzetelnie, to by tego nie zrobił. Bo nie napisałeś, co ty chcesz na tym opiekaczu robić, jakie masz warunki, a przede wszystkim jakiej wydajności oczekujesz. |
||||||
|
Autor:
smt
rozumiem,że każdy bedzie chwalił sprzęt który chce sprzedac dlatego pytam na co zwrócić uwage przy kupnie takiego sprzętu,planuje otworzyć mały lokal z kebabem i potrzebuje dwóch opiekaczy do dwóch rodzajów mięsa no a co można jeszcze zrobić z takim opiekaczem?wydajność a więc myśląc realnie nie spodziewam się na początku sprzedać więcej niż 50 sztuk jednego rodzaju mięsa a potem zobaczymy jak będzie jeśli ktoś może cos podpowiedzieć to dziękuje a poza tym co myślicie o firmie Royal-Catering dokładniej chodzi mi o frytownice,ma ktoś sprzęt tej firmy???
|
||||||
Autor:
Hurtownia Gastronomiczna
![]() ![]() Wypowiedzi: 85 |
Kupując opiekacz (gyros) zwróć uwagę na:
U nas możesz kupić urządzenia do kebaba w bardzo dobrych cenach, zapraszamy.. |
||||||
|
Autor:
smt
ok dzieki za odp.a co do kwestii silnika to lepiej zeby byl na dole czy na gorze?jest w ogole cos takiego jak optymalne parametry? myslalem o trzystrefowym nie za maly nie za duzy
|
||||||
|
Autor:
smt
witam,czy ma ktos jakies uwagi odnosnie tego opiekacza?czy jest jakas istotna roznica miedzy tym gdzie umieszczony jest silnik?planuje kupic dwa takie opiekacze na start czy to dobry wybor czy radzicie cos innego?z gory dzieki za odpowiedzi
|
||||||
Autor:
spec gastronomiczny
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 126 |
smt napisał(a) w dniu 2013-12-13 o godzinie 09:54:57: witam,czy ma ktos jakies uwagi odnosnie tego opiekacza?czy jest jakas istotna roznica miedzy tym gdzie umieszczony jest silnik?planuje kupic dwa takie opiekacze na start czy to dobry wybor czy radzicie cos innego?z gory dzieki za odpowiedzi Jak dla mnie to lepiej u góry silnik tak mają gyrosy firmy potis, widziałem wiele opiekaczy gdzie silnik jest na dole i też to działa bez problemu. Najważniejszy czynnik to dokładne mycie. Pytasz co polecam, ja gyrosy firmy Roller Grill lub RM GASTRO, ale te pierwsze dużo lepsze. |
||||||
| JAKI OPIEKACZ? | |||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
smt
ok tylko ze te gyrosy sa troche drozsze niz bym chcial wydac w ogole to chcialbym sprzedawac ok 50 kebabow z jednego opiekacza nie wiem jak to sie przelicza dlatego moje pytanie ilo palnikowy opiekacz potrzebuje?chcialbym wydac tak ze 3tys.zl no ale jesli bedzie trzeba wydac 3,5 no to wydam oczywiscie chodzi o opiekacz gazowy z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.55 Data: 2026-01-13 Czas: 11:10:09 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|