![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: KURCZAKI A LA KFC |
|||||||
|
Autor:
smt
Tematy: 8 Wypowiedzi: 14 |
Witam czy jest moze na forum ktos kto robil takie kurczaki?wiem ze robi sie je w ciescie nalesnikowym,probowalem robic takie z piersi kurczaka i wyszly ok ale kiedy robilem skrzydelka to juz nie bylo tak fajnie tzn sam wyglad spoko tylko nie byly jakby zrobione do konca ale jak probowalem trzymac dluzej to ta panierka sie spalala za bardzo macie moze na to jakis sposob?
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
takie kurczaki robi ię we frytownicy cisnieniowej, , napisz do mnie na maila: gastromex@wp.pl, podam Ci dwa kontakty do knajp co robia takie kurczaki
|
||||||
![]() Autor: Daria R. Wypowiedzi: 10 |
Kiedyś próbowałam robić domowym sposobem i też poniosłam porażkę. Wiem, że na bank trzeba smażyć całe zanurzone w oleju. Gotowe panierki się często sprawdzają. Chyba Knorra kiedyś brałam.
|
||||||
|
Autor:
crxvtec
Tematy: 2 Wypowiedzi: 19 |
Witam, panierka to zwykła mąka, kurczaka można smażyc we frytkownicy ciśnieniowej ale w otwartej również.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:39:05 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|