FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / RESTAURACJA 2
Restauracja 2
Data rejestracji w systemie: 2013-08-18
Ilość tematów: 1       Ilość wypowiedzi: 12       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Opinie na temat pieca eloma
Przeglądając foldery to każdy piec jest rewelacyjny, ja chciałbym wiedzieć jak to jest w praktyce, czyli w który się najlepiej obsługuje, czy często się psują itp. A pytam o piece eloma, bo na ich temat jest najmniej w sieci a widziałem taki piec na allegro w dobrej cenie, tutaj link: http://allegro.pl/piec-konwekcyjno-parowy-eloma-gwarancja-do-24-m-i3509272339.html
2013-08-31 14:58:14 7
Ile można zarobić w gastronomii
Zarobki zależą od tego ile wniesiesz swoją pracą. Zauważyłem że ludzie to z zasady przychodzą odwalić swoje i do domu a później wielkie rozczarowanie jak przychodzi dzień wypłaty. W pracy trzeba się starać i wtedy się zarabia.
2013-08-20 12:09:59 15
Zakup plyty grillowej prosba o porade
Jak możesz to kup płytę zasilaną gazem najlepiej chromowaną. Na płycie grillowej przygotujesz praktycznie wszystko to co na patelni (z wyjątkiem potraw pływających w sosie itp).
2013-08-20 12:05:06 7
Która firma użycza ekspresy do kawy?
Podpiszesz umowę na odbiór kawy przez określony czas i dostaniesz ekspres, młynek, filiżanki i inne pierdoły potrzebne do przygotowania kawy. Lodówki i meble do ogródka to trzeba rozmawiać najlepiej z browarami ale tutaj ważna jest lokalizacja.
2013-08-20 12:02:34 8
Filtracja oleju i zalety
Filtrowanie oleju w większości restauracji to raczej nie realne, wątpię czy ktokolwiek kupiłby takie urządzenie i filtry do niego po to aby filtrować olej. Pamiętaj, że w gastronomii to jeszcze trzeba mieć pracownika bo będzie wiedział jak to zrobić i przy okazji nic nie ukradnie lub zepsuje.
2013-08-20 12:00:20 23
wypożyczenie krajalnicy
przy takim tanim sprzęcie wynajem? jak to ma być rozwiązanie chwilowe to może lepiej kupować już porcjowane półprodukty i po kłopocie.
2013-08-20 11:57:57 5
Dowóz a pomoc w kuchni.
Dokładnie tak jak napisał przedmówca.
2013-08-20 11:56:00 4
Płyta grillowa czy grill do hamburgerów?
Jak to mają być hamburgery to płyta grillowa. Grilla na lawie do burgerów nie polecam.
2013-08-20 11:52:49 10
Punkty za jedzenie?
Ktoś tutaj już napisał o tym kto ma pokryć koszty tej zniżki bo sam jestem ciekaw, no chyba nie właściciel restauracji..
2013-08-20 11:51:05 7
Co zrobić za 50 tyś
Licząc realnie to za 50 tysięcy to można otworzyć ale budę fast food a nie lokal gastronomiczny.
2013-08-20 11:50:08 24
Opinie na temat pieca eloma
Potrzebuje opinii z praktycznego punktu widzenia.
2013-08-20 11:48:17 7
Opinie na temat pieca eloma
Poszukuje opinii na temat pieców konwekcyjno-parowych eloma, najważniejsze co mnie interesuje to jakie są różnice pomiędzy eloma, rational, retigo.
2013-08-18 20:18:25 7
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.