| DO TEMATU |
DATA |
WYPOWIEDZI |
Kuchnia elektryczna, co i jak?
Zapach smażonych frytek to duży problem. Napisałeś o wykopie ale kto ten kanał będzie czyścił bo po jakimś czasie tam się skropli i para i inne syfy i co wtedy? Mieszkańcy to największy wróg na każdym kroku będą szukać problemu. |
2013-10-25 12:49:51 |
31 |
|
Piekarnik gazowy wolno stojący czy salamander
Ten salamander prezentuje się bardzo ciekawie a jak z jego mocą i możliwościami grzewczymi? Grzeje tylko od góry czy od dołu też? Ja pracuje na opiekaczu kwarcowym i nie ma problemu z zapiekankami ale to co pokazałeś ciekawe. Co do piekarnika to lepiej nie, bo zapiekanki trzeba mieć na widoku i żeby do nich był łatwy dostęp a w piekarniku są dużą przeszkodą drzwi. W przyczepie to chyba najlepiej z tym salamandrem gazowym bo nie trzeba prądu ale ja w lokalu wolę urządzenie elektryczne bo mam problem z gazem :-) |
2013-10-25 12:47:10 |
2 |
|
Kebab zimą
Potwierdzam wypowiedz Pani kochaniutka88 że wiele zależy od pogody i pory roku. U mnie dużo daje promocja że co 10 jedzenie gratis, klienci zbierają kupony z pieczątkami i to działa. Teraz testuje dostawy bo coraz więcej osób o to pyta ale mam problem z dowiezieniem a miejsce dobrych frytek bo są jakby sflaczałe, problemem też jest dostawa zapiekanek bo wozimy na 2 tackach tzn na jednej jest zapiekanka a 2 jest przykryta ale często się łamią i też szybko tracą temperaturę. Polecono mi na forum żeby wozić zapiekanki w opakowaniu na pizzę ale jak to będzie wyglądało? |
2013-10-25 12:43:27 |
23 |
|
Przyczepa gastronomiczna poza sezonem
Wszystkim się wydaje że fastfood to taka prosta gastronomia - ja też tak myślałem jak zaczynałem i po kilku dniach pracy ze smażonymi frytkami i wysokiej temperaturze od gyrosa odchodzą chęci do pracy. |
2013-10-25 12:38:55 |
4 |
|
Dostawa fast food do klientów
Jak można wozić zapiekanki w opakowaniu do pizzy? :-) Kebab w tych pojemnikach to już próbowałem ale szybko się wychładza. Dużym problemem są dla mnie frytki bo dostarczone są jak sflaczałe. A jakieś inne patenty? |
2013-10-25 12:37:32 |
5 |
|
Dostawa fast food do klientów
Oferuje w lokalu różnego rodzaju fast food, klienci oczekują więcej niż jedzenie na wynos tzn chcą zamawiać jedzenie z dostawą do domu firmy itp. Problem mam ogromny w co pakować zapiekanki, kebab, problem też z frytkami bo się robią miekkie. Macie jakiś pomysł |
2013-10-24 18:04:12 |
5 |
|