FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / PIEKARNIK GAZOWY WOLNO STOJąCY CZY SALAMANDER
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

PIEKARNIK GAZOWY WOLNO STOJąCY CZY SALAMANDER

Autor: bartoszj

Tematy: 3
Wypowiedzi: 6
Post 1 napisany 2013-10-23 o godzinie 19:45:04.
Witam, 
Otwieram niedługo, przyczepę z zapiekankami i mam pytanie odnośnie urządzenia w którym będę je piekł np Salamander gazowy np taki jak na tym zdjęciu

czy lepiej piec jak np coś takiego http://allegro.pl/turmag-piekarnik-gazowy-wolnostojacy-4-kw-i3600384878.html

zastanawia mnie które urządzenie będzie szybciej piekło zapiekanki, bo czas oczekiwania jest mega ważny dla klientów. Zdaję sobie sprawę z tego iż salamander nie da mi możliwości wykorzystania go np do upieczenia "pizzy w rożku", a tamten piec da. Są plusy i minusy, proszę powiedzcie wg Was które z tych urządzeń ma własnie więcej plusów.

Dziękuje za odpowiedź

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: perfekto

Wypowiedzi: 6
Post 2 napisany 2013-10-25 o godzinie 12:47:10.
bartoszj napisał(a) w dniu 2013-10-23 o godzinie 19:45:04:
Witam, 
Otwieram niedługo, przyczepę z zapiekankami i mam pytanie odnośnie urządzenia w którym będę je piekł np Salamander gazowy np taki jak na tym zdjęciu

czy lepiej piec jak np coś takiego http://allegro.pl/turmag-piekarnik-gazowy-wolnostojacy-4-kw-i3600384878.html

zastanawia mnie które urządzenie będzie szybciej piekło zapiekanki, bo czas oczekiwania jest mega ważny dla klientów. Zdaję sobie sprawę z tego iż salamander nie da mi możliwości wykorzystania go np do upieczenia \"pizzy w rożku\", a tamten piec da. Są plusy i minusy, proszę powiedzcie wg Was które z tych urządzeń ma własnie więcej plusów.

Dziękuje za odpowiedź

Ten salamander prezentuje się bardzo ciekawie a jak z jego mocą i możliwościami grzewczymi? Grzeje tylko od góry czy od dołu też? Ja pracuje na opiekaczu kwarcowym i nie ma problemu z zapiekankami ale to co pokazałeś ciekawe. Co do piekarnika to lepiej nie, bo zapiekanki trzeba mieć na widoku i żeby do nich był łatwy dostęp a w piekarniku są dużą przeszkodą drzwi. W przyczepie to chyba najlepiej z tym salamandrem gazowym bo nie trzeba prądu ale ja w lokalu wolę urządzenie elektryczne bo mam problem z gazem :-)

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 18.97.14.82
Data: 2025-03-15
Czas: 12:49:39
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: PIEKARNIK GAZOWY WOLNO STOJąCY CZY SALAMANDER
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "piekarnik gazowy wolno stojący czy salamander" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
TAGI: przyczepy (36)    zapiekanka (5)    piekarnik (1)    salamander (1)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Ogródek piwny    Dodatkowa praca   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.