| TEMAT |
WYPOWIEDZI |
OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
kebab - słaby obrót
Witam. Od miesiąca prowadzę lokal typu kebab.... niestety, od otwarcia przewinęło się przez niego raptem kilka osób... nie mam pomysłu jak zachęcić ludzi.... wiadomo, skoro lokal nie przynosi dochodów to i fundusze na reklamę również ubogie.... [..]
|
4 |
2015-06-25 19:57:24 |
|
garmażerka - budynek
Witam. Może orientujecie się jaki metraż powinien mieć budynek zajmujący się produkcją garmażeryjną? Chodzi o to, żeby budynek nie był wielki, ale za razem mieścił wszystkie magazyny, zmywalnie itd... [..]
|
5 |
2014-02-02 20:38:08 |
|
Produkcja kanapek w domu
Czy sanepid wyrazi zgodę na produkcję kanapek w domu wolnostojącym? [..]
|
14 |
2016-04-06 09:25:10 |
|
biznes kanapkowy
Po długich rozmyślaniach doszedłem do pomysłu, aby otworzyć taki mały biznes kanapkowy. Tzn. produkować kanapki, nawiązać współpracę z kilkoma okolicznymi sklepami i rozprowadzać je na terenie mojej miejscowości. Co o tym sądzicie? [..]
|
10 |
2014-01-14 09:20:44 |
|
otwarcie pizzeri
Witam. Chciałbym otworzyć pizzerię + kebab itd. Jakie wymogi musi spełniać lokal? Ile i jakie pomieszczenia muszą się w nim znajdować. Wymagany jest projekt technologiczny jeśli w lokalu wcześniej był prowadzony bar z kebabem?? [..]
|
19 |
2017-12-18 11:36:23 |
|
Otwarcie zakładu garmażeryjnego
Witam. Chciałbym otworzyć zakład garmażeryjny. Czy taka działalność jest opłacalna? Czy mogę liczyć na jakieś pieniądze z UE na budowę obiektu od podstaw i jego wyposażenie?
pozdrawiam. Maciej [..]
|
21 |
2017-10-02 16:18:18 |
|