FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / MACIEJ93
maciej93
Data rejestracji w systemie: 2013-06-02
Ilość tematów: 6       Ilość wypowiedzi: 18       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
kebab - słaby obrót
Witam. Od miesiąca prowadzę lokal typu kebab.... niestety, od otwarcia przewinęło się przez niego raptem kilka osób... nie mam pomysłu jak zachęcić ludzi.... wiadomo, skoro lokal nie przynosi dochodów to i fundusze na reklamę również ubogie....
2015-04-16 16:33:08 4
garmażerka - budynek
Właśnie. Co do magazynów to wersja z wydzieleniem ich w części produkcyjnej byłaby najlepsza, bo mam zamiar jak już Pan wspomniał zaopatrywać się na bieżąco. Ogólnie chodzi mi o to, żeby budynek był niewielkich rozmiarów ze względu na uszczuplony budżet (niestety).
2014-02-02 20:38:08 5
garmażerka - budynek
Witam. Może orientujecie się jaki metraż  powinien mieć budynek zajmujący się produkcją garmażeryjną? Chodzi o to, żeby budynek nie był wielki, ale za razem mieścił wszystkie magazyny, zmywalnie itd...
2014-01-04 11:10:39 5
Produkcja kanapek w domu
A jest możliwość to ominąć? tzn. zmniejszyć do maksymalnego minimum ingerencję sanepidu. Nie wiem jak to określić... produkować kanapki, sprzedawać je, ale np. zarejestrować firmę jako dystrybucję kanapek jako handel obnośny ale bez ich wytwarzania. Mam nadzieję, że w tym co napisałem jest jakiś sens i rozumiecie co mam na myśli.
2013-11-17 16:53:37 14
Produkcja kanapek w domu
Czy sanepid wyrazi zgodę na produkcję kanapek w domu wolnostojącym?
2013-11-16 12:00:33 14
biznes kanapkowy
Jak wyglądają wymogi co do takiej produkcji kanapek?
2013-11-08 14:30:15 10
biznes kanapkowy
Obszar działania to tereny wiejskie jak i większe miasto a dokładniej Bydgoszcz. Wydaje mi się, że w Bydgoszczy ta " moda " na dostArczanie kanapek itp. dopiero się rozwija i chciałbym spróbować wejść w ten obszar z moim produktem. Napisałem również o terenach wiejskich... może się wydawać, że to mały rynek zbytu ale też moim zdaniem da się z tego wyciągnąć jakieś pieniądze. Na tych terenach mam zamiar spróbować nawiązać współpracę ze szkolnymi sklepikami, jak i urzędami gmin itp.
2013-11-05 22:07:55 10
biznes kanapkowy
Po długich rozmyślaniach doszedłem do pomysłu, aby otworzyć taki mały biznes kanapkowy. Tzn. produkować kanapki, nawiązać współpracę z kilkoma okolicznymi sklepami i rozprowadzać je na terenie mojej miejscowości. Co o tym sądzicie?
2013-11-04 17:55:05 10
otwarcie pizzeri
jaki byłby koszt sporządzenia takiego projektu?
2013-09-01 20:27:36 19
otwarcie pizzeri
Dowiedziałem się, że w lokalu, który mam zamiar wynająć wcześniej była prowadzona już pizzeria. W takim przypadku nie muszę zlecać projektu technologicznego?
2013-09-01 15:27:11 19
otwarcie pizzeri
Witam. Chciałbym otworzyć pizzerię + kebab itd. Jakie wymogi musi spełniać lokal? Ile i jakie pomieszczenia muszą się w nim znajdować. Wymagany jest projekt technologiczny jeśli w lokalu wcześniej był prowadzony bar z kebabem??
2013-08-30 12:42:42 19
Otwarcie zakładu garmażeryjnego
Jest taka opcja aby sfinansować całość tej inwestycji ze środków UE itp?
2013-06-10 11:13:34 21
Otwarcie zakładu garmażeryjnego
Przepraszam. Źle się wyraziłem. Masz racje.
2013-06-05 13:07:25 21
Otwarcie zakładu garmażeryjnego
Osobiście pracuje w takim zakładzie. Zatrudnia około 10 osób. Funkcjonuje od godziny 4 do 19. Zysk dzienny na poziomie 2000-4000 zł na 1 sklepie. W mojej ocenie to wystarczy. Obiekt też nie jest zbyt duży i wszystko funkcjonuje ok.
2013-06-05 12:26:06 21
Otwarcie zakładu garmażeryjnego
Jestem z kujawsko- pomorskiego. Swój zakład chciałbym otworzyć na wsi... wiadomo, mniejsze koszty działki itp, a ruch w miarę ok, miejsce koło marketu. W dalszym czasie może jakiś punkt w mieście. Tak w przybliżeniu ile może mnie to wszystko kosztować?
2013-06-05 09:40:28 21
Otwarcie zakładu garmażeryjnego
Czy sam zakład jest w stanie się utrzymać? Niektórzy wprowadzają dodatkowo catering, obok zakładu mają swoje małe restauracje. Ja chciałbym zrezygnować z tego i uruchomić tylko samą produkcję.
2013-06-04 15:07:27 21
Otwarcie zakładu garmażeryjnego
Z wykształcenia jestem żywieniowcem, więc mam pojęcie na temat gastronomii itp, ale mniejsza o to. Największym problemem są pieniądze. Wiadomo, że na start potrzeba bardzo dużych nakładów finansowych. Jestem bardzo młody, chciałbym w końcu wziąć sprawy we własne ręce ale niestety bez pieniędzy nie dam rady. I tu pojawia się najważniejsze pytanie. Gdzie iść po pomoc? Czy unia europejska dofinansuje to przedsięwzięcie? I maksymalnie w jakim stopniu mogę otrzymać pomoc na otwarcie swojej działalności.
2013-06-03 22:40:27 21
Otwarcie zakładu garmażeryjnego
Witam. Chciałbym otworzyć zakład garmażeryjny. Czy taka działalność jest opłacalna? Czy mogę liczyć na jakieś pieniądze z UE na budowę obiektu od podstaw i jego wyposażenie? pozdrawiam. Maciej
2013-06-02 21:51:22 21
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.