| DO TEMATU |
DATA |
WYPOWIEDZI |
wyprzedaż punktu gastronomicznego
Witam,
Jestem zainteresowana ekspresem i kuchnią indukcyjną. Proszę o wiecej szczegółów |
2011-12-12 15:36:57 |
5 |
|
Pizzeria - jakie nakłady
Zastanawiam się nad przekwalifikowaniem istniejącego lokalu na pizzerię. CZy mogłby się ktoś podzielić informacją jakiego rzędu jest to wydatek jesli chodzi o zakup pieca ? Czy ciasto wyrabia się samemu czy kupuje się jakieś gotowe mieszanki tak jak w przypadku naleśników?
Czekam na Wasze podpowiedzi - z góry dzięki! |
2011-11-21 18:13:32 |
4 |
|
Kuchnia indukcyjna
Raczej myślałam o dobrej domowej czyli koszt byłby znacznie mniejszy. Ten likal to nie restauracja tylko mały bar wiec mysle ze nie ma sensu wiekszej |
2011-11-04 17:29:49 |
8 |
|
Kuchnia indukcyjna
W lokalu jaki mam zamiar odkupić jest ceramiczna płyta grzewcza i co za tym idzie bardzo wysokie rachunki za prąd. Niestety nie ma możliwości założenia tam gazu. Zastanawiam się nad wymianą tej kuchni na indukcję ale nie wiem jak taka kuchnia sprawdza się w gastronomii. Czy jestem w stamie dużo zaoszczedzić na rachunkach przy takiej kuchni ? Jeśli tak to jakiej firmy polecacie ? |
2011-11-03 16:36:06 |
8 |
|
Projekt przebudowy - wymogi sanepidu
Zastanawiam się nad odkupieniem małej knajpki którą musiałabym trochę przebudować. Brakuje tam łazienki i miejsca na zmywalnię. Są dwie kuchnie. Nie bardzo tylko wiem czy na te wszystkie przebudowy starczy mi miejsca. Czy moglibyście mi podpowiedzieć jakie są wymogi sanepidu względem wielkości : pomieszczenia socjalnego, łazienki dla klientów, i czy zmywalnia musi mieć osobne pomieszczenie czy starczy wydzielić na to kawałek kuchni ? Z góry dzięki za podpowiedź :-) |
2011-11-03 16:07:53 |
3 |
|