FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / PROFIL UŻYTKOWNIKA / LOLAD2
lolad2
Data rejestracji w systemie: 2011-11-03
Ilość tematów: 3       Ilość wypowiedzi: 5       Ilość ogłoszeń: 0

INFORMACJE TEMATY WYPOWIEDZI OGŁOSZENIA  
LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
wyprzedaż punktu gastronomicznego
Witam, Jestem zainteresowana ekspresem i kuchnią indukcyjną. Proszę o wiecej szczegółów
2011-12-12 15:36:57 5
Pizzeria - jakie nakłady
Zastanawiam się nad przekwalifikowaniem istniejącego lokalu na pizzerię. CZy mogłby się ktoś podzielić informacją jakiego rzędu jest to wydatek jesli chodzi o zakup pieca ? Czy ciasto wyrabia się samemu czy kupuje się jakieś gotowe mieszanki tak jak w przypadku naleśników? Czekam na Wasze podpowiedzi - z góry dzięki!
2011-11-21 18:13:32 4
Kuchnia indukcyjna
Raczej myślałam o dobrej domowej czyli koszt byłby znacznie mniejszy. Ten likal to nie restauracja tylko mały bar wiec mysle ze nie ma sensu wiekszej
2011-11-04 17:29:49 8
Kuchnia indukcyjna
W lokalu jaki mam zamiar odkupić jest ceramiczna płyta grzewcza i co za tym idzie bardzo wysokie rachunki za prąd. Niestety nie ma możliwości założenia tam gazu. Zastanawiam się nad wymianą tej kuchni na indukcję ale nie wiem jak taka kuchnia sprawdza się w gastronomii. Czy jestem w stamie dużo zaoszczedzić na rachunkach przy takiej kuchni ? Jeśli tak to jakiej firmy polecacie ?
2011-11-03 16:36:06 8
Projekt przebudowy - wymogi sanepidu
Zastanawiam się nad odkupieniem małej knajpki którą musiałabym trochę przebudować. Brakuje tam łazienki i miejsca na zmywalnię. Są dwie kuchnie. Nie bardzo tylko wiem czy na te wszystkie przebudowy starczy mi miejsca. Czy moglibyście mi podpowiedzieć jakie są wymogi sanepidu względem wielkości : pomieszczenia socjalnego, łazienki dla klientów, i czy zmywalnia musi mieć osobne pomieszczenie czy starczy wydzielić na to kawałek kuchni ? Z góry dzięki za podpowiedź :-)
2011-11-03 16:07:53 3
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.