![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: WYPRZEDAż PUNKTU GASTRONOMICZNEGO |
|||||||
|
Autor:
martad
Wypowiedzi: 2 |
Witam,
likwiduję punkt gastronomiczny i mam do sprzedania kilka urządzeń m.in. lada chłodnicza, okap o dł. 195 cm, zaparzacz do kawy - herbaty, kociołek elektryczny do zupy, expres ciśnieniowy do kawy 3 grupy,kuchenka indukcyjna. Jest możliwość obejrzenia osobiście w Warszawie. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
lolad2
Tematy: 3 Wypowiedzi: 5 |
Witam,
Jestem zainteresowana ekspresem i kuchnią indukcyjną. Proszę o wiecej szczegółów |
||||||
|
Autor:
martad
Wypowiedzi: 2 |
Expres ciśnieniowy to: La Marzocco Linea 3 grupy. Wszystkie informacje na temat tego expresu znajdzie Pani na stronie:
http://www.koree.pl/ekspresy/katalog/ekspresy Natomiast kuchenka indukcujna zostala kupiona w 2008 r. i oto jej parametry: KUCHENKA FIRMY STALGAST MODEL BT-270B • płaska i gładka powierzchnia, • obudowa wykonana jest ze stali nierdzewnej, • dotykowy panel sterowania, • bezpieczny system grzewczy, • temperatura grzania 60-240 stopni, • małe gabaryty i waga ok. 4,2 kg, • kuchenka spełnia wymagania dyrektyw UE i jest oznaczona znakiem CE, • zakres mocy 500W-2700W Jeżeli będzie Pani chciała to poproszę o adres mailowy to wyślę zdjęcia i uzgodnimy cenę. |
||||||
|
Autor:
karolb
Wypowiedzi: 1 |
Witam. Jestem zainteresowany ekspresem. Proszę o zdjęcia i cenę na karolboczek@o2.pl.
pozdrawiam |
||||||
|
Autor:
spotrzeba
Wypowiedzi: 1 |
Witam
Jestem zainteresowany lada chlodnicza, prosze o przeslanie danych technicznych oraz ceny na adres s.potrzebaMAŁPAg.pl |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.160 Data: 2026-04-17 Czas: 15:38:36 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|