| TEMAT |
WYPOWIEDZI |
OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
Pizzeria - jakie nakłady
Zastanawiam się nad przekwalifikowaniem istniejącego lokalu na pizzerię. CZy mogłby się ktoś podzielić informacją jakiego rzędu jest to wydatek jesli chodzi o zakup pieca ? Czy ciasto wyrabia się samemu czy kupuje się jakieś gotowe mieszanki tak jak w przypadku naleśników?
Czekam na Wasze podpowie [..]
|
4 |
2011-11-28 11:30:44 |
|
Kuchnia indukcyjna
W lokalu jaki mam zamiar odkupić jest ceramiczna płyta grzewcza i co za tym idzie bardzo wysokie rachunki za prąd. Niestety nie ma możliwości założenia tam gazu. Zastanawiam się nad wymianą tej kuchni na indukcję ale nie wiem jak taka kuchnia sprawdza się w gastronomii. Czy jestem w stamie dużo zaos [..]
|
8 |
2011-11-21 20:07:33 |
|
Projekt przebudowy - wymogi sanepidu
Zastanawiam się nad odkupieniem małej knajpki którą musiałabym trochę przebudować. Brakuje tam łazienki i miejsca na zmywalnię. Są dwie kuchnie. Nie bardzo tylko wiem czy na te wszystkie przebudowy starczy mi miejsca. Czy moglibyście mi podpowiedzieć jakie są wymogi sanepidu względem wielkości : pom [..]
|
3 |
2011-11-21 20:05:04 |
|