| DO TEMATU |
DATA |
WYPOWIEDZI |
Części zamienne do pieca unox
Global Gastro serwis 601 788 686 |
2014-09-14 00:07:34 |
3 |
|
Części zamienne do pieca unox
Dot. części do Unoxa - Serwis Global Gastro sprzedaż części do gastronomicznych urządzeń |
2014-09-14 00:04:19 |
3 |
|
Który piec wybrać Hendi, Kromet, Redfox, Bartscher?
Zapraszam do zapoznania się z naszą Promocją Świąteczną
Piec Rational Combi Master 6x1/1GN wersja elektryczna za jedyne 14500,00zł
Oferta tylko do końca tygodnia.
Więcej informacji biuro@global-gastro.pl
lub tel. 601-788-686
Pozdrawiamy,
Zespół Global Gastro |
2013-12-09 23:01:20 |
19 |
|
Problem ze sprzedażą urządzeń gastronomicznych
www.global-gastro.pl
601788686 Stanisław Pita |
2013-04-09 01:18:58 |
28 |
|
Problem ze sprzedażą urządzeń gastronomicznych
a Czy Ty masz wszystkie zaległości uregulowane za towary?
Jak 80tyś ,to dla Ciebie "pestka" |
2013-04-09 01:15:50 |
28 |
|
Problem ze sprzedażą urządzeń gastronomicznych
|
2013-04-09 01:13:38 |
28 |
|
PORADY ODNOŚNIE FRYTOWNICY / FRYTURY / FRYTEK
8 Litrów Hendi ma przy 230v ma 3250Wat a spienienie oleju to nie wina frytownicy. Więcej musicie Panowie pracować w terenie na serwisie i więcej szkoleń- zaliczać widzę co niektórzy od doradzania.
A ja tu widzę drodzy forumowicze ,że niektórzy sądząc po godzinach wpisów to od rana do wieczora "zdobywają " wiedzę na serwisie PRAKTYCZNYM ale przy komputerze zamiast w lokalach na naprawach
jagodzia822 -w sprawie pieniącej frytury proszę o kontakt .601 788 686 Stanisław Pita
|
2013-04-05 01:08:59 |
15 |
|
Problem ze sprzedażą urządzeń gastronomicznych
Do Anonim-a
Proszę o kontakt do mojego biura w sprawie . w/w |
2013-04-05 00:54:55 |
28 |
|
Zadanie Domowe
Dobrze jest,jeżeli mamy takie możliwości wyeksponować towar dla wyboru klienta np. tafli , rynnie lodowej lub na powierzchni wyłożonej lodem z łuskarki lub z wytwornicy lodu. |
2013-03-22 02:39:04 |
3 |
|
Piec do pizzy jaki wybrac
Witam,
Nawiązując do powyższego tematu ,proponuję Dobrać piec o małej bezwładności temperatury co jest najważniejsze, tj, skuteczność izolacji obudowy(oszczędność energii ) ponieważ piec musi stale pracować,czy jest duzo czy też mało zamówień lub godzina "bezruchu".
Kolejnym czynnikiem grubość szamotu/przez moc aby przy nawale i ilości produkcji bo z praktycznego punktu nie tylko pizza w piecu się piecze- nie zdążył się wyziębić .
Co do wyboru nowy - używany ,znaczy mało używany , to z 19sto letniej praktyki serwisowej doradzę wybierz jakość pieca,bo to tak prosta konstrukcja techniczna ; termostat ,grzałka ewentualnie wskaźnik temperatury,że pierwsze naprawy zazwyczaj to czas odległy o kilka lat a z dostępem części to żaden problem...
Co do pieca opalanego drewnem to należy wiedzieć o dodatkowych wymaganiach wentylacyjno kominiarskich.
Stanisław Pita |
2013-03-22 02:29:58 |
11 |
|
Wentylacja mechaniczna
Witam,
Wentylacja mechaniczna ,czyli wymuszona wymiana powietrza - ilokrotność wymian w/g obowiązujących norm do konkretnych pomieszczeń.
Różnica w cenie może być ogromna ze względu na różnorodność wykonań i dobranych elementów wentylacji.
Jest ważne jaki stopień "zanieczyszczenia" powietrza występuje, tj kurz,tłuszcz ,zapachy , za którym idzie dobór wentylatorów Filtrów w kanałach wentylacyjnych . Moc zawsze dobieramy do warunków jakie muszą spełnić.
Nie jest problemem montaż wentylatora w kuchni ,ponieważ są wentylatory tak różnorodnych zastosowań i ich jakości (co robi różnice w cenie) t/j głośność ;ale są wygłuszające obudowy,
sprawność znaczy spręż dotyczy "wyciśnięcie" powietrza nawet w przypadku gdy mamy do wykorzystania istniejące kanały wentylacyjne w ścianach.
zakres temperatur otaczających go warunków pracy.
klimat jaki chcemy stworzyć tj schłodzenie powietrza w gorące dni i ogrzanie w zimowe dni.
Proponuje dobrze się zastanowić i wybrać właściwych doradców |
2013-03-22 02:07:22 |
29 |
|
Porcelana Wrocław
Witam,
Nawiązując do tematu porcelany z "KLASĄ'' proponuję www.aps-germany.de
info w Global Gastro sp. z o.o.
|
2013-02-24 21:38:05 |
6 |
|
Sprzęt gastronomiczny Wrocław
Zapraszam do zapoznania się z ofertą firmy GLOBAL GASTRO z siedzibą przy ul. Stargardzkiej 8A we Wrocławiu.
Zajmujemy się sprzedażą urządzeń gastronomicznych jak i serwisem gwarancyjnym i pogwarancyjnym.
Kontakt:
tel/fax: 71/7237169
kom. 601377765
biuro@global-gastro.pl |
2013-01-17 14:35:55 |
19 |
|