LISTA OSTATNICH 25 WYPOWIEDZI
| DO TEMATU |
DATA |
WYPOWIEDZI |
Kostkarka, hokery, bemary, termosy gastronom., stół z krzesłami - na sprzedaż po zamknięciu lokalu
Hokery i jeden termos 1,8l już się sprzedały.
Reszta pozostaje dostępna. |
2015-09-29 15:40:30 |
4 |
|
Kostkarka, hokery, bemary, termosy gastronom., stół z krzesłami - na sprzedaż po zamknięciu lokalu
Lokal był w okolicach Warszawy, dlatego sprzęt jest do odebrania w stolicy. |
2015-09-27 22:18:34 |
4 |
|
Kostkarka, hokery, bemary, termosy gastronom., stół z krzesłami - na sprzedaż po zamknięciu lokalu
Mam do sprzedania część wyposażenia jaka została mi po zamknięciu lokalu gastronomicznego.
Na sprzedaż posiadam:
- kostkarkę do lodu Compact Ice K 400zł
- hokery czarne skórzane 3 szt. 50zł/1 szt.
- podgrzewacze elektryczne nierdzewne 2szt. (prawie nieużywane) 250zł/1szt.
- podgrzewacze na paliwo nierdzewne 2 szt. (prawie nieużywane) 150zł/1szt.
- termosy z pompką ze stali nierdzewnej 1,8l 3szt. (prawie nieużywane) 50zł/1szt.
- termos z kranikiem ze stali nierdzewnej 9,5l (prawie nieużywany) 90zł/1szt.
- stolik okrągły, zielony blat, białe nogi, połysk (stan idealny) średnica 70cm, wys.75cm 100zł
- krzesła Fameg, białe, lakierowane z obitym skórzanym siedziskiem w kolorze czerwonym (2szt. z podłokietnikami, 2szt. bez podłokietników) stan idealny 200zł/1szt.
Mogę udostępnić zdjęcia.
Kontakt: 508640955
E-mail: fabooster@gmail.com |
2015-09-26 14:24:01 |
4 |
|
Projekt technologiczny, która firma?
Rzeczywiście głupio to zabrzmiało. W takim razie ta pomoc nie jest darmowa. Płaci się uśmiechem i ewentualnie jakąś dobrą kawą po otwarciu lokalu :)Nie chciałbym, żeby cień Pana GASTROMEX padał na wszystkich. Ja popieram nastawienie, że jeśli ktoś nie ufa w jakieś ogłoszenie tutaj to lepiej nie ryzykować i wziąć droższą ale solidniejszą firmę. |
2013-10-03 14:22:58 |
57 |
|
Projekt technologiczny, która firma?
Nie ma problemu. Napisz mi jakiś kontakt do siebie (maila albo numer telefonu) na mój adres mailowy: fabooster@gmail.com i postaram się coś załatwić :)
Panie gastromex - ależ Pan się czepia o wszystko. Kolega nie pisze na tym forum, bo nie wrzuca wszędobylskiej reklamy jak Pan do każdego postu. A ja z zamiłowania jestem bywalcem tego forum więc zasugerowałem tylko pomoc. Czy takie dziwne jest, że w obecnych czasach ktoś jeszcze może chcieć pomóc za darmo?! |
2013-10-02 11:33:20 |
57 |
|
Koszt otwarcia restauracji, remont i urządzenie...?
Kirys, jeśli chcesz to napisz na maila fabooster@gmail.com to skontaktuję Cię z osobą, która może Ci pomóc i doradzi za darmo. Jest to osoba, która ukończyła technologię żywności, miała swój lokal i jest szefem kuchni więc myślę, że zna się na rzeczy. |
2013-08-30 09:41:51 |
37 |
|
Projekt technologiczny, która firma?
Witam,
Szkoda mi tutaj niektórych bardzo i współczuję, że musicie przechodzić takie akcje z Sanepidem, kucharzami itd. Mam nadzieję, że kiedyś poprawi się sytuacja w tym zakresie. Piszę ponieważ mam kolegę, który zajmuje się przygotowywaniem projektów HACCP, i tych wszystkich innych typu GMP czy jakoś tak i ukończył studia w tym zakresie :) Sam otwierał lokal i opowiadał mi ile miał przejść z Sanepidem i jak udało mu się załatwić wszystko. Jesli ktoś chce to mogę spróbować Was z nim skontaktować. Myślę, że wszystkich tych rad na początek co i jak zacząć załatwiać, kiedy i gdzie udzieliłby za free jakbym z nim pogadał :) W końcu sam wie ile go to kosztowało nerwów. Gdybyście chcieli to możecie z nim też pogadać o jakimś tańszym przygotowaniu projektu bo z tego co wiem to pomagał w tym swoim znajomym i robił to za ceny duuuużo niższe niż wszystkie profesjonalne firmy, a Pani z Sanepidu później przychodziły i jeszcze chwaliły, że tak wszystko dobrze zrobione. Poza tym on zawsze jest przy takich kontrolach razem z właścicielami i wszystko dogaduje z Sanepidem. Mam nadzieję, że nie brzmi to jak reklama bo mam dosyć już tych ciągle powtarzających się formułek od firm na tym forum. Po prostu wiem, że przy otwieraniu lokalu warto znać kogoś kto udzieli rad i czasami pomoże poskładać wszystko w całość.
Głowa do góry i życzę powodzenia. |
2013-08-05 11:52:01 |
57 |
|
Pomoc w otwarciu pizzerii.
Oj widzę, że firmy się odezwały. To wcale nie jest takie skomplikowane z tym HACCP i normami do wprowadzenia, a już na pewno nie takie drogie jak tutaj niektórzy piszą. Jak będzie potrzeba to pomogę. Ze wszystkim można się dogadać. SANEPID nie taki straszny jak o nim mówią :) Jak coś to mój kontakt: fabooster@gmail.com |
2012-11-12 10:03:30 |
8 |
|
Pomoc przy otwarciu lokalu, projektowaniu wyposażenia, dokumentacji i wyszkoleniu pracowników.
Podam jeszcze maila do bezpośredniego kontaktu:
fabooster@gmail.com |
2012-07-24 13:55:24 |
2 |
|
Pomoc przy otwarciu lokalu, projektowaniu wyposażenia, dokumentacji i wyszkoleniu pracowników.
Witam,
Ostatnio często trafiam na informacje dotyczące problemów z przygotowaniem lokalu gastronomicznego. Wiem co to znaczy bo sam przez to przechodziłem. Postanowiłem napisać tego posta, bo jestem otwarty na współprace w tej dziedzinie. Oprócz tego, że posiadam doświadczenie jako szef kuchni, prowadziłem również swój lokal gastronomiczny oraz ukończyłem studia na kierunku Technologia Żywności. Jestem więc w stanie przygotować lokal pod gastronomię (ocenić czy miejsce się nadaje, przygotować projekt wyposażenia, okreslić rozmieszczenie sprzętu, przygotować dokumentację (czyli całe wsparcie do momentu odbioru przez SANEPID) oraz pomóc w rozkręceniu biznesu i wyszkoleniu pracowników. Chętnie nawiąże współprace w osobami prywatnymi i firmami. Służę też wsparciem i mogę doradzić w przypadku ewentualnych kłopotów.
Pozdrawiam wszystkich :) |
2012-07-24 13:17:50 |
2 |
|
|