![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: KOSTKARKA, HOKERY, BEMARY, TERMOSY GASTRONOM., STół Z KRZESłAMI - NA SPRZEDAż PO ZAMKNIęCIU LOKALU |
|||||||
|
Autor:
fabooster
Tematy: 2 Wypowiedzi: 10 |
Mam do sprzedania część wyposażenia jaka została mi po zamknięciu lokalu gastronomicznego.
Na sprzedaż posiadam: - kostkarkę do lodu Compact Ice K 400zł - hokery czarne skórzane 3 szt. 50zł/1 szt. - podgrzewacze elektryczne nierdzewne 2szt. (prawie nieużywane) 250zł/1szt. - podgrzewacze na paliwo nierdzewne 2 szt. (prawie nieużywane) 150zł/1szt. - termosy z pompką ze stali nierdzewnej 1,8l 3szt. (prawie nieużywane) 50zł/1szt. - termos z kranikiem ze stali nierdzewnej 9,5l (prawie nieużywany) 90zł/1szt. - stolik okrągły, zielony blat, białe nogi, połysk (stan idealny) średnica 70cm, wys.75cm 100zł - krzesła Fameg, białe, lakierowane z obitym skórzanym siedziskiem w kolorze czerwonym (2szt. z podłokietnikami, 2szt. bez podłokietników) stan idealny 200zł/1szt. Mogę udostępnić zdjęcia. Kontakt: 508640955 E-mail: fabooster@gmail.com |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Romman
Wypowiedzi: 2 |
napisz proszę w jakim mieście ewentualnie województwie ten lokal był
|
||||||
|
Autor:
fabooster
Lokal był w okolicach Warszawy, dlatego sprzęt jest do odebrania w stolicy.
|
||||||
|
Autor:
fabooster
Hokery i jeden termos 1,8l już się sprzedały.
Reszta pozostaje dostępna. |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:40:23 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|