DO TEMATU |
DATA |
WYPOWIEDZI |
Przyczepa gastronomiczna czy się opłaca taki biznes?
[size=2][font=Calibri, sans-serif]Przyczepy sa dorbym pomysłem. Sam mam takąod Bannertów i chwale sobie. Wazna jest solidność samego wykonania pojazdu i opcje w jakie jest wyposażony. A sprzedawac można wszystko – od lodów po ryby.[/font][/size] |
2015-03-23 11:22:58 |
10 |
|
Zaprojektowanie kawiarni
Jeśli szukasz czegoś nietypowego i w takim klimacie jak opisałeś to w łodzi masz mb kwadrat. Firma sprawdzona, poza mieszkaniami i odmami prywatnymi mają też doświadczenie właśnie w mniejszych pensjonatach, knajpkach, itp. Na bank nie będą się też drożyć. |
2015-01-26 13:08:22 |
3 |
|
Kwiaty jadalne
Swoją drogą jest tyle kwiatów jadalnych, warto uczyć Polaków, że kwiaty to nie tylko ozdoba, że mogą znaleźć zastosowanie w kuchni. Trzeba edukować, wtedy nikt nie będzie się dziwił co to za cudo na talerzu. Zmienią się nawyki, to i w przepisach znajdzie się tego odzwierciedlenie. |
2015-01-20 23:43:18 |
12 |
|
Wyroby alkoholowe
Bardzo jestem ciekawa tej chrzanówki, ogólnie pomysł fajny, bo rzeczy oryginalne i zapewne znalazłyby amatorów. Powiedziałabym jak gastromex, że możesz uznać to za rodzaj drinka. |
2015-01-20 23:36:41 |
9 |
|
Mycie owoców i warzyw
Myję maliny, nie zauważyłam, żeby to źle wpływało na smak czy wygląd (jeśli zrobi się to delikatnie) a wolę być pewna, że pozbyłam się brudu i małych mieszkańców. |
2015-01-20 23:19:12 |
11 |
|
Podłoga drewniana w kuchni
Obecnie ludzie często mają kuchnie połączone z salonem i mają tam położone na podłodze drewno (kłania się popularny styl skandynawski). Jeśli odpowiednio dba się o podłogę, to będzie służyć. |
2015-01-20 23:14:00 |
11 |
|