DO TEMATU |
DATA |
WYPOWIEDZI |
Co zrobić za 50 tyś
Witam,
ja bardzo prosze o numer na maila. Przyjedziemy oglądniemy i doradzimy.
Pozdrawiam |
2013-08-20 19:39:22 |
24 |
|
Projekt technologiczny, która firma?
Witam.
W sprawie projektu proszę o kontakt bezpośrednio - Krzysiek 602 700 544 |
2013-07-17 00:13:38 |
57 |
|
Chce zostac kucharzem.
zadzwońcie jak macie pytanie ja postaram sie Wam pomóc. 602 700 544 tylko powołajcie sie na forum:) |
2013-07-15 00:02:06 |
7 |
|
Przeróbka przyczepy gastronomicznej
Witam,
przewody YDYżo 3x2,5 m2 do każdego gniazdka osobno od tablicy z "esami" i zapomniałbym o problemach z prądem:) zrób raz i porządnie.
Szafka na odzież jest wymagana przez sanepid i nie ważne ile osób będzie pracowało.
Zlew i umywalka, mogą być obok siebie ale nie zapomnij o dozownikach na mydło i ręcznikach papierowych.
Jak masz je obok siebie to najprościej oddzielić je chociażby kawałkiem plexy.
Pozdrawiam |
2012-04-24 12:07:43 |
8 |
|
Wyposażenie obiektu w urządzenia gastronomiczne
Witam,
jesteśmy firmą z 30 letnim doświadczeniem.
Wykonujemy:
- projekty technologiczne (wraz z odbiorem sanepidu) i wnętrz
- w naszej ofercie posiadamy urządzenia nowe jak i używane
- meble ze stali nierdzewnej standardowe jak i pod wymiar
- późniejszy serwis, dostarczanie chemii dla gastronomii,
Pozdrawiam
|
2012-04-24 11:40:55 |
21 |
|
czy kurs menagera restauracji cos daje?
mam nadzieje że moja krótka odpowiedz da Ci do myślenia. nie bedę o tym pisał na forum. to numer tel do mnie 602 700 544 zadzwoń i na pewno uświadomię Cie w paru dość istotnych rzeczach dotyczących gastronomii.
Pozdrawiam |
2012-04-10 00:55:33 |
2 |
|