![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: WYPOSAżENIE OBIEKTU W URZąDZENIA GASTRONOMICZNE |
|||||||
|
Autor:
habelyna
Tematy: 2 Wypowiedzi: 2 |
Witam szukam firmy do wyposazenia kuchniw nowopowstajacym budynku gastronomicznym. Obiekt wyposazony w sale welena na 200osob, niezalezna czesc restauracyjan na 50 osob. czy ktos z forumowiczow moze polecic dobra, fachowa firme do realizacji inwestycj ? Kogo polecacie a na kogo trzeba uwazac. z gory dziekuje za wszelka odpoweidz i pozdrawiam
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
Widlak
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 113 |
Witam
A w jakim rejonie kraju? |
||||||
|
Autor:
Norbert S
Wypowiedzi: 6 |
Witam,
miałem ten sam problem co habelyna. Zdecydowałem się na firmę MR Gastro Stal z Poznania. Problem może nie tkwił w wyborze firmy, ale w tym, że kompletnie nie znałem się na gastronomii od strony wyposażenia. Zostałem potraktowany bardzo po ludzku, przedstawiono mi ofertę w odniesieniu do innych producentów, ustaliliśmy czego potrzebuję. Koncepcja technologii była gotowa po 3 dniach, wraz z opisem i wykazem wyposażenia. Ponadto co mi się spodobało pomimo faktu, że meble nierdzewne "szyte" są na wymiar, serwis z Gastro Stal poradził sobie dobrze z poprawkami na miejscu! Firma SAS też w porządku słyszałem, ale mam zastrzeżenia co do mebli, które proponują (Stalgast). Mebel skręcany jednak nie przemawia do mnie tak jak mebel spawany z podbitym blatem. Habelyna jeżeli masz jakieś pytania to pytaj, z chęcią podzielę się swoim doświadczeniem. Pozdrawiam :-) |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Witam nie zapominajcie szanowni forowicze o przepisach prawa i wymaganiach SANEPIDU odnośnie opracowania odpowiedniej dokumentacji niezbędnej do otwarcia tego typu inwestycji. Chodzi mi o opracowanie i wdrożenie dokumentacji HACCP. Moja firma może opracować taką dokumentację. Pozdrawiam Hanna Póltorak firma HACPASZ - szczegółowe informacje na temat dokumentacji udzielę po za forum proszę o kontakt poltorak@haccp-gmp.home.pl
|
||||||
Autor:
Gutek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tematy: 5 Wypowiedzi: 280 |
Na terenie województwa dolnośląskiego i opolskiego śmiało możemy się podjąć kompleksowej realizacji dowolnego obiektu gastronomicznego.
Posiadamy niezbędne narzędzia oraz doświadczenie do wykonania zaawansowanej technologii. Wyposażamy gastronomię w niezbędne produkty tj: - urządzenia gastronomiczne - meble nierdzewne pod wymiar - akcesoria i naczynia kuchenne - chemię dla gastronomii Wykonujemy projekty technologiczne oraz zapewniamy serwis gwarancyjny i pogwarancyjny. |
||||||
|
Autor:
TomaszO
Wypowiedzi: 1 |
Witam
Mamy wieloletnie doświadczenie poparte sporą liczbą wykonanych projektów: www.am-art.com/projekty.html Zapraszam do kontaktu: www.am-art.com/am-art_kontakt.html
www.am-art.com
Wyposażenie Gastronomii |
||||||
|
Autor:
ARTON
Wypowiedzi: 6 |
Witam,
jesteśmy firmą z 30 letnim doświadczeniem. Wykonujemy: - projekty technologiczne (wraz z odbiorem sanepidu) i wnętrz - w naszej ofercie posiadamy urządzenia nowe jak i używane - meble ze stali nierdzewnej standardowe jak i pod wymiar - późniejszy serwis, dostarczanie chemii dla gastronomii, Pozdrawiam |
||||||
|
Autor:
gastro-serwis
Wypowiedzi: 3 |
Witam serdecznie
Działamy na terenie całego kraju wyposażenie gastronomii od a do z zapraszam do odwiedzenia naszej strony http://gaskom.pl/gastronomia.html Pozdrawiam PAWEŁ ROPELEWSKI 511 - 540 - 903 Gastro Serwis ul. Karzcino 30a 76-200 Słupsk |
||||||
|
Autor:
EpakoRadom
Wypowiedzi: 4 |
Witam,
proszę się zapoznać z ofertą firmy Epako - www.epako.pl *pełne wyposażenie w sprzęt gastronomiczny |
||||||
|
Autor:
apolo
Gutek , prosze wiencej na ten temat na e-maila , biuro.apicem@gmail.com
|
||||||
| WYPOSAżENIE OBIEKTU W URZąDZENIA GASTRONOMICZNE | |||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
||||||
|
Autor:
justyna
Witam szukam takiej firmy na terenie woj. Łódźkiego ,która zrobi mi projekt kuchni dla restauracji na 80os. I interesuję mnie sprzęt używany.
|
||||||
|
Autor:
PrimGastro
Wypowiedzi: 16 |
Polecam kontakt z nami tel. 787128036 e-mail : primgastro@primgastro.pl . Proszę powiedzieć czy posiada pan/pani rozplanowanie sprzętu? Jeśli nie to plan pomieszczeń i listę sprzętu który by pan/pani chcieli umieścić w lokalu. Jeśli brak listy też doradzimy co umieścić potrzebne będzie tylko jakiś plan pomieszczeń najlepiej w pliku dwg na tej podstawie możemy wszystko doradzić , rozstawić w pomieszczeniach według ogólnych wymogów sanitarnych i ergonomii pracy.
Posiadamy szeroką siatkę kontaktów z producentami krajowymi i zagranicznymi. Zapraszam na naszą stronę www.primgastro.pl posiadamy na niej wstawione ponad 7000 produktów a to nawet nie jest ułamek wszystkich osiągalnych dla nas produktów ciągle wstawiane są kolejne. Wyróżniamy się jakością oferowanych produktów , wykonaniem projektów zagospodarowania przestrzeni w tym wizualizacją 3D w celu ustalenia szczegółów projektu, jesteśmy w stanie nanieść wytyczne przyłączeń na plan zabudowy jeszcze w fazie budowy lokalu. Jeśli nie posiadają państwo także planu lokalu w pliku dwg można przesłać skan planów , jeśli nie ma całkiem planu , możemy nawet przyjechać i zrobić pomiary. Wszystkie szczegóły można ustalić telefonicznie i przez e-mail. Wysyłamy pełną informację o kosztach urządzeń i możemy przygotować kilka wersji np. "Jakościową" lub "ekonomiczną". Proszę nas wypróbować jesteśmy bardzo elastyczni. |
||||||
|
Autor:
misiek1888
Wypowiedzi: 4 |
U mnie wyposażała TANAKE, zrobili wszystko bardzo dobrze, także spokojnie mogę ich polecić. U mnie zrobili wszystko na 6 z plusem, wszystko konsultowali.
Z tego, co wiem, to na terenie całego kraju pracują. |
||||||
![]() Autor: Gastronomek Wypowiedzi: 20 |
A jakieś firmy z Podkarpacia? Ktoś coś może zaoferować?
Pozdrawiam
Wszystko, czego Ci potrzeba, znajdziesz tutaj - www.horeca.pl
|
||||||
|
Autor:
Gastro-portal.pl
Wypowiedzi: 2 |
Polecam zajrzeć na http://gastro-portal.pl myślę że znajdziesz tam wiele firm oferujących znakomitą jakość wyposażenia gastronomicznego w dobrej cenie.
|
||||||
Autor:
ADMIN
![]() ![]() Tematy: 14 Wypowiedzi: 86 |
Gastro-portal.pl
Polecasz stronę SPAMUJĄC to forum, a SPAM blokujemy.. |
||||||
|
Autor:
gastropiec
Wypowiedzi: 15 |
Działamy w całej Polsce.
Zapraszamy do naszego sklepu www.gastropiec-sklep.pl oraz na naszą stronę www.gastropiec.pl |
||||||
|
Autor:
Max11
Z Katowic polecam firmę - https://mmgastro.pl/ oferującą m.in. piece konwekcyjno -parowe, akcesoria kuchenne, komory chłodnicze, pakowarki. Wyposażenie restauracji, czy też pubów. Firma oferuje dodatkowo montaż takich urządzeń.
|
||||||
|
Autor:
KatMar Wypowiedzi: 7 |
Ja się znam tylko na urządzeniach chłodniczych. Prowadzę restaurację i korzystamy z urządzeń firmy Bolarus. Myślę, że warto przejrzeć ich ofertę. Są godni polecenia. Ich sprzęt jest bezawaryjny a obsługa klienta sprawna i rzeczowa.
|
||||||
Autor:
jozef.kwiatkowski85@gmail.com![]() Wypowiedzi: 37 |
Dobrej jakości sprzęt w dobrych cenach znajdziesz tu: www.multigastro.pl . Mamy od nich większość sprzętu, jest on przez nas sprawdzony i nie zawodny. Mają bardzo szeroki wybór więc na pewno znajdziesz to czego szukasz.
|
||||||
| WYPOSAżENIE OBIEKTU W URZąDZENIA GASTRONOMICZNE | |||||||
| REKLAMA |
![]()
||||||
|
Autor:
Olr2 Wypowiedzi: 8 |
A jakie urządzenie polecacie do wędzenia? Czy taka komora, o której tu http://stoliczku.pl/wedzenie-parzenie-szynki-schabu-boczku-sposoby-koszty-urzadzenia/ piszą to dobry pomysł?
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 03:45:44 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|