![]() |
FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: JAKIE KOSZTY OTWARCIA MAłEJ GASTRONOMII?? |
|||||||
Autor:
góral
Wypowiedzi: 1 |
Dzień dobry wszystkim!
Proszę o podpowiedź jakie są koszty otwarcia małej gastronomii. Co będę potrzebował żeby sprzedawać hamburgery, tosty, pity, frytki. Czytałem tutaj o dotacji, jakie kwoty można dostać i w którym urzędzie to się załatwia. Czy są problemy z prowadzeniem gastronomii pod domem, bo mam budynek stojący przy głównej drodze.. |
||||||
REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
![]() Autor: GASTROMIX Wypowiedzi: 11 |
Proponuję kontakt z naszym doradcą, który udzieli porad i odpowiedzi na podstawowe pytania. Podaję numer jeśli by pan Góral-nasz krajan jak sądzę po nicku;) zdecydował się na kontakt: 667503010. Pozdrawiam:)
Gastromix.pl - jesteśmy NAPRAWDĘ tanim sklepem gastronomicznym
Doradzamy, projektujemy, dostarczamy, a jeśli trzeba to serwisujemy :) M:grzegorz@gastromix.pl T:667 503 010 |
||||||
Autor:
Gutek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tematy: 5 Wypowiedzi: 280 |
Ja również podaje nr telefonu 71 724 55 99. Czekam na kontakt. Zapewniamy najlepsze warunki zakupu.
|
||||||
Autor:
INOX
Wypowiedzi: 6 |
Podaj jakieś dane kontaktowe do siebie, podpowiem jakie urządzenia gastronomiczne należy wybrać, jak załatwić dotację itp. Wiem gdzie można kupić urządzenia w dobrych cenach!
|
||||||
Autor:
willa523
Wypowiedzi: 2 |
(...)planuję właśnie rozpoczęcie działalności z budki gastronomicznej, budka świeżo zakupiona ale pusta, miejsce mam dobre, planuję sprzedaż lodów, hot-dogów, hamburgerów, frytek, kurczak z rożna, może kebab, gofry....zależy na co sanepid wyda pozwolenie - na początku w ogóle nie chcieli się zgodzić bo budka nie ma doprowadzonego stałego łącza wody i kanalizy - było trochę przepychanek z sanepidem bo nie ma możliwości aby tę wodę doprowadzić. Po pewnym czasie jednak sanepid zadzwonił, poinformował że postawa sanepidu się zmieniła i mogę rozpocząć sprzedaż - jutro mam spotkanie aby ustalić jakie konkretnie produkty mogę sprzedawać...
największą zagłostkę mam z piecem do zapiekanek. Są piece kowekcyjne i konwekcyjno-parowe - może napisze ktoś ze swojego doświadczenia jaki piec do jakich produktów najlepiej dobrać.. |
||||||
Autor:
Gutek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tematy: 5 Wypowiedzi: 280 |
do zapiekanek zwykły opiekacz np. ROLLER GRILL lub piec konwekcyjny typu UNOX. Konwekcyjno-parowy nie wchodzi w grę bo to nie do tego jest przeznaczone... Szkoda kasy.
|
||||||
Autor:
agata
Wypowiedzi: 4 |
Proponuję, żebyś sprecyzował ofertę. Czy ma to być bar z przekąskami, czy kawiarenka z lodami i goframi. Do hot dogów, tostów, zapiekanek, pity itp. potrzebny będzie grill kompaktowy, opiekacz typu salamander, bemar i lada chłodnicza do przechowywania warzyw i sałatek. Do gofrów i lodów, 2 gofrownice, automat do lodów, witryna chłodnicza. W obu wariantach potrzebne są lodówki i zamrażarki. Lodówka na napoje, którą dostaniesz od dostawcy. Przyda sie expres do kawy. Nie wyobrażam sobie w jaki sposób, chcesz prowadzić gastronomię bez bieżącej wody.
|
||||||
Autor:
Markus
Wypowiedzi: 5 |
Ja mogę zaoferować rzeczy nowe i co ważne używane, możemy coś dobrać :) Wszyscy zapomnieli o frytownicy.
|
||||||
![]() Autor: Gaskom ![]() Wypowiedzi: 25 |
Proszę o kontakt pod numerem telefonu 509 855 993 pomogę, doradzę, zaproponuję najlepszą ofertę.
Kompleksowe wyposażenie gastronomii www.gaskom.pl. Producent mebli ze stali nierdzewnej. Zadzwoń 509 855 993, napisz marcin@gaskom.pl - Pomożemy, Doradzimy, Wyposażymy.
|
||||||
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 18.97.9.170 Data: 2025-05-19 Czas: 10:23:39 |
|||||||
FORUM GASTRONOMICZNE |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|