FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / JAKIE KOSZTY OTWARCIA MAłEJ GASTRONOMII??
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

JAKIE KOSZTY OTWARCIA MAłEJ GASTRONOMII??

Autor: góral


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2011-05-25 o godzinie 14:09:46.
Dzień dobry wszystkim!

Proszę o podpowiedź jakie są koszty otwarcia małej gastronomii. Co będę potrzebował żeby sprzedawać hamburgery, tosty, pity, frytki. Czytałem tutaj o dotacji, jakie kwoty można dostać i w którym urzędzie to się załatwia.

Czy są problemy z prowadzeniem gastronomii pod domem, bo mam budynek stojący przy głównej drodze..
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Jakie koszty otwarcia małej gastronomii??
Autor: GASTROMIX


Wypowiedzi: 11
Post 2 napisany 2011-05-25 o godzinie 16:16:14.
Proponuję kontakt z naszym doradcą, który udzieli porad i odpowiedzi na podstawowe pytania. Podaję numer jeśli by pan Góral-nasz krajan jak sądzę po nicku;) zdecydował się na kontakt: 667503010. Pozdrawiam:)
Gastromix.pl - jesteśmy NAPRAWDĘ tanim sklepem gastronomicznym
Doradzamy, projektujemy, dostarczamy, a jeśli trzeba to serwisujemy :)
M:grzegorz@gastromix.pl
T:667 503 010
 
Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 280
Post 3 napisany 2011-05-26 o godzinie 18:56:42.
Ja również podaje nr telefonu 71 724 55 99. Czekam na kontakt. Zapewniamy najlepsze warunki zakupu.
 
Autor: INOX


Wypowiedzi: 6
Post 4 napisany 2011-05-28 o godzinie 12:26:42.
Podaj jakieś dane kontaktowe do siebie, podpowiem jakie urządzenia gastronomiczne należy wybrać, jak załatwić dotację itp. Wiem gdzie można kupić urządzenia w dobrych cenach!
 
Autor: willa523


Wypowiedzi: 2
Post 5 napisany 2011-05-30 o godzinie 15:08:05.
(...)planuję właśnie rozpoczęcie działalności z budki gastronomicznej, budka świeżo zakupiona ale pusta, miejsce mam dobre, planuję sprzedaż lodów, hot-dogów, hamburgerów, frytek, kurczak z rożna, może kebab, gofry....zależy na co sanepid wyda pozwolenie - na początku w ogóle nie chcieli się zgodzić bo budka nie ma doprowadzonego stałego łącza wody i kanalizy - było trochę przepychanek z sanepidem bo nie ma możliwości aby tę wodę doprowadzić. Po pewnym czasie jednak sanepid zadzwonił, poinformował że postawa sanepidu się zmieniła i mogę rozpocząć sprzedaż - jutro mam spotkanie aby ustalić jakie konkretnie produkty mogę sprzedawać...

największą zagłostkę mam z piecem do zapiekanek. Są piece kowekcyjne i konwekcyjno-parowe - może napisze ktoś ze swojego doświadczenia jaki piec do jakich produktów najlepiej dobrać..
 
Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 280
Post 6 napisany 2011-05-30 o godzinie 15:43:32.
do zapiekanek zwykły opiekacz np. ROLLER GRILL lub piec konwekcyjny typu UNOX. Konwekcyjno-parowy nie wchodzi w grę bo to nie do tego jest przeznaczone... Szkoda kasy.
 
Autor: agata


Wypowiedzi: 4
Post 7 napisany 2011-06-17 o godzinie 22:59:12.
Proponuję, żebyś sprecyzował ofertę. Czy ma to być bar z przekąskami, czy kawiarenka z lodami i goframi. Do hot dogów, tostów, zapiekanek, pity itp. potrzebny będzie grill kompaktowy, opiekacz typu salamander, bemar i lada chłodnicza do przechowywania warzyw i sałatek. Do gofrów i lodów, 2 gofrownice, automat do lodów, witryna chłodnicza. W obu wariantach potrzebne są lodówki i zamrażarki. Lodówka na napoje, którą dostaniesz od dostawcy. Przyda sie expres do kawy. Nie wyobrażam sobie w jaki sposób, chcesz prowadzić gastronomię bez bieżącej wody.
 
Autor: Markus


Wypowiedzi: 5
Post 8 napisany 2011-06-18 o godzinie 09:41:30.
Ja mogę zaoferować rzeczy nowe i co ważne używane, możemy coś dobrać :) Wszyscy zapomnieli o frytownicy.
 
Jakie koszty otwarcia małej gastronomii??
Autor: Gaskom
forum

Wypowiedzi: 25
Post 9 napisany 2011-12-23 o godzinie 11:02:35.
Proszę o kontakt pod numerem telefonu 509 855 993 pomogę, doradzę, zaproponuję najlepszą ofertę.
Kompleksowe wyposażenie gastronomii www.gaskom.pl. Producent mebli ze stali nierdzewnej. Zadzwoń 509 855 993, napisz marcin@gaskom.pl - Pomożemy, Doradzimy, Wyposażymy.
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 18.97.9.170
Data: 2025-05-19
Czas: 10:23:39
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: JAKIE KOSZTY OTWARCIA MAłEJ GASTRONOMII??
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "jakie koszty otwarcia małej gastronomii??" w grupie "forum ogÓlne"
TAGI: gastronomia (77)    mała gastronomia (17)    lokal gastronomiczny (34)    lokale gastronomiczne (24)    lokal (24)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Rozmiar Przyczepy    Oddzielanie się cienkiego spodu ciasta po upieczeniu   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.