![]() |
| FORUM PRZEPIS | NOWY TEMAT |
| TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | STATYSTYKI | OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
| Przepisy prawne przy otwieraniu lokalu gastronomicznego Rozporządzenie Ministra i Polityki Socjalnej z dn. 26.09.1997r. w sprawie ogólnych warunków bezpieczeństwa i higieny pracy. [Dz. U. Nr 169/2003, poz. 1650] z późniejszymi zmianami. Rozporządzenie Ministra Infrastruktury z dn. 12.04.2002r. w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać [..] |
Krystyna | 2 | 3616 | |
| Dowóz a pomoc w kuchni. Witam, W temacie dowozów mogę zaproponować nasz system FoodGo do zarządzania dowozami posiłków dla gastronomii. Więcej informacji na http://jns.pl/system-foodgo.html, tel 42 209 27 01. [..] |
tomekpp | 4 | 1253 | |
| Przygotowanie pizzy Korzystam z tego przepisu, jest rewelacyjny. [..] |
Domowy Amator | 5 | 3924 | |
| Przyczepa Gastronomiczna a przepisy Witam Zakupiłem przyczepę gastronomiczną z wyposażeniem. W tej chwili myślę o stałym punkcie-miejsce niedaleko akademików, Politechniki i innych uczelni. Problem w tym, że jest to teren szkoły. Miejsce nie jest problemem, bo lokalizacja dobra, no i nie muszę się martwić, że ktoś będzie złośliwy i [..] |
robert_30_1980 | 1 | 2879 | |
| Przyczepa gastronomiczna: OPLATY / PODATKI Powinienes wystąpić do US o nadanie NiP, którym bedziesz posługiwać sie w UE. Kupisz frytki na FV w Niemczech rozliczysz w Polsce. O kwestie sanitarne pytaj w PSSE. Jest jeszcze kwestia transportu zamrozonych frytek, wymogów. [..] |
Marta136 | 2 | 2442 | |
| Przepis na pierogi pieczone z kaszą Składniki: CIASTO - 3 szklanki mąki - 3 dag drożdży - 2 jajka - 3/4 szklanki mleka - łyżka oleju - sól - 1/2 kostki masła FARSZ - 1 szklanka kaszy gryczanej - 5 grzybów suszonych - duża cebula - 2 łyzki masła - jajko - białko - majeranek - sól, pieprz Krok po kroku: 1) Z mąki [..] |
marekp | 2 | 2182 | |
| FORUM GASTRONOMICZNE PRZEPIS | ||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|