![]() |
| FORUM INSPEKCJA SANITARNA | NOWY TEMAT |
| TEMAT | AUTOR | WYPOWIEDZI | STATYSTYKI | OSTATNIA WYPOWIEDŹ |
| posiłki tylko na dowóz/ jakie wymagania? Pytanie jest na poziomie PROJEKTU TECHNOLOGICZNEGO. [..] |
maksik777 | 6 | 5850 | |
| Wymagania przyczepy gastronomicznej Nie jest wymagany żaden projekt technologiczny! Wystarczy informacja co jest przygotowywane w przyczepie i żeby nie było konfliktu na drodze czyste-brudne. [..] |
rambo | 14 | 20303 | |
| PROSZE POMÓŻCIE Polecam zaopatrzyć się w solidne meble, polecam firmę https://www.stolbar.net.pl/ [..] |
swojskie jadło | 44 | 11053 | |
| ogródek piwny Jak wchodzi w gre jedzenie to napewno lodówki, zlewy do mycia itp. Spróbuj zasugerować, że wszystkie półprodukty masz dostarczane już gotowe, zamarynowane, przyprawione itp, Twoim zadaniem bedzie tylko je podgrzać - taka byłaby wersja oficjalna.. Masz przewidziany jakiś lokal, czy tylko ogródek? [..] |
busz | 9 | 7353 | |
| FORUM GASTRONOMICZNE INSPEKCJA SANITARNA | ||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|