| DO TEMATU |
DATA |
WYPOWIEDZI |
mogę polecić sprawdzonego dostawce
[size=2][font=Calibri","sans-serif]Jeśli chodzi o zaplecze techniczne – bannert. Brałem od nich przyczepę i złego słowa nie powiem mimo wrodzonego krytycyzmu. [/font][/size] |
2014-06-25 14:06:57 |
8 |
|
mobilna piekarnia
[size=2][font=Calibri","sans-serif]Co do przepisów – nie wydaje mi się by cokolwiek stało na przeszkodzie. Sprawdź np. u bannertów czy nei robią czegoś takiego i nie mają w swojej ofercie.
[/font][/size] |
2014-06-06 13:54:06 |
4 |
|
food truck
Wiem że Bannert robią samochody gastronomiczne "na innych autach". także może i zadzwoń. Są ok i raczej można im zaufać. |
2014-05-22 15:15:58 |
8 |
|
FRYTKI BELGIJSKIE
Kolego, ten łój wołowy to opcja sprzed kilkustet lat z tego co mi wiadomo. We współczesnej gastronomii to raczej mało realne, poza tym nie przeszłoby. Za belgijskie po prostu zwykło się uważać frytki grube, podane z majonezem zamiast keczupu. |
2014-05-22 15:08:14 |
5 |
|
najlepszy nóż do kebeba?
Potis będzie odpowiedni. Jak ta półka cenowa to też bym się ku temu skłaniał. |
2014-05-22 15:06:37 |
7 |
|
odtwarzanie muzyki w lokalu
Byłą dość głośna sprawa pewnego fryzjera, który puszczał muzykę w sowim salonie. Skończyło się na tym, że wywiesił kartkę "muzyka tylko dla personelu". Więc w wojnie z naszymi durnymi przepisami może zrób to samo ;) |
2014-05-22 14:52:44 |
5 |
|
Jakie dania w przyczepie?
Bardziej sprzedaż, lepiej produkcję przerzucić na lokal stacjonarny a z przyczepy tylko sprzedawać - czysta logistyka. |
2014-05-22 14:51:07 |
5 |
|